Vučić onlajn na sednici Saveta bezbednosti nakon izricanja presude Mladiću

Ostavite komentar


  1. Da li je slucajnost sto se sednica SB UN odrzava nakom izricanja presude generalu Mladicu?

    1. У овом лошем свету ништа није случајно????

  2. Prica sa ratnim zlocincem R.Mladicem, i onima oko njega, je zavrsena. Banjalucki entitet gubi smisao svog postojanja posle svega ruznog sta je uradjeno bosnjackom narodu (u prvom redu) u Bosni. Ceh ce platiti Srbija koja je imala nesrecu da joj na celi drzave budu rodoljubivi radikali i nima,ranije slicni, socijalisti.

    1. Pre svega treba znati da presudu izricu Amerikanci i evropski šljam koji je bombardovao civile i nikad niko nije odgovarao. Sto se tice Bošnjaka ispadne da su oni zrtve i da nigde nikog nisu ubili ili sta vec drugo. To je bio GRADJANSKI RAT koga su zapoceli Muslimani koliko se secam. Sad hoce celovitu Bosnu a borili se da uniste Jugoslaviju. Imalo normalan covek sve vidi. Mislim da je mir najbitniji i da ne treba podgrejavati situaciju jer niko nista dobiti ne moze. Treba gledati u buducnost

      1. Поздрављам господина Бранислава,ретко поштен човек,живела Србија.

  3. A, „Bulevar Ratka Mladića“? A, „Skupština sigurna kuća za Ratka Mladića“? A, Vučiću?

  4. Sta ima Vucic da kaze o Mladicu,pa on je po nalogu Nemacke i Amerike otrcao u Srebrenicu da se pokloni i prizna lazni genocid u Srebtenici.Vucic je strani placenik,koji blebece o patriotizmu.

  5. Dokle ce to blebetalo i strani placenik da nam soli pamet?

    1. Мислиш на Алијиног Бакира????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.