Vučić onlajn skupom otpočinje predizbornu kampanju

Ostavite komentar


  1. Postuju se mere kriznog staba da se ne vrse veliki mitinzi i okupljanja, ovo je odlicna ideja.

    1. Neverovetno koliko sns botova čeka k’o zapeta puška ovakav tekst da daju komentar i zatrpaju nas sa ovakvim “hvalospevima“ velikom Vođi. Providno i ljigavo

      1. Obratite pažnju na vremena objave komentara. Direktiva je poslata oko 14,30, i svi su komentari u narednih pola sata. Toliko su “glupi“ da je to smešno koliko i žalosno.

        1. Brate mili, da znaš koliko ne znaš, ne bi tako nešto ni pisao.A koja sam ja da te razuverim u tvoje zablude, zato uživaj, i zdrav mi bio.

    2. O kojim slobodnim izborima u Srbiji Vi govorite, kad su botovi BRNABIC I KOVAC upali i u Danasove komentare. Znaci malo su Vam Novosti, Politika, Blic, Srpski Telegraf, Alo, Kurir, hocete i Danas.Stvarno bedno. Uzmes mejl samo sa imenom i VELICAS FIRERA. Naravno prvo ti on uplati debele pare iz budzeta, nezakonito uzete sa pozicije POMOC OD 100 EVRA ZA PENZIONERA.
      Pitam se zasto se u Srbiji uopste organizuju izbori, da bi se lagao svet kako je ovde demokratija. Ili da bi se kroz predizbornu kampanju pokrale velike drzavne pare i oprao novac mafiji.
      Jad, beda, sramota…. Pristojan svet treba da bojkotuje ivu politicku zarazu.

      1. Moram da vam kažem,da ovaj portal posećuju ljudi na koje ne utiču vaši glupavi i generički komentari.Meni lično ne smetaju,jer obično odgovorim i nešto uvredljivo(ako se date uvrediti),pa dobro i meni a i vama.

  2. Svaka čast za ideju. Ovako treba da se vodi kampanja u vreme pandemije, a ne kao pojedinci nasiljem.

  3. Ukoliko smo mi zajedno, onda imam apsolutno samopouzdanje da ćemo ići napred, što narod izuzetno ceni i poštuje.

  4. Osmisljeno tako da se pokazu jasni ciljevi i stav za stvaranje sigurne buducnosti.

  5. Nakon ovih izbora i dalje gradimo bolju Srbiju, za sve nas ali pre svega za našu decu.

  6. Podrška od Samsunga i LG-a.Vučić je ravnomerno predsednik i onima od 32inča,a i onima od 55 i 60 inča

  7. Politiku koju vodi predsednik Vucic velika vecina gradjana nase zemlje podrzava, a to se vidi i po broju prisutnih gradjana na online mitingu!

  8. Nasa deca? Skolski i nevidjen primer zloupotrebe dece u političke svrhe.
    Znaci ako ne glasam za Nasu decu ja sam protiv Nase dece?

  9. zvanicno je pocela predizborna kampanja stranke SNS, onlajn skupom koji se odnosi na mlade i perspektivne ljude, najbolji nacin je da se ovako zapocne kampanja, za nasu decu

    1. Meni je više muka od svih predizbornih skupova. Ko da smo svi komplet idijoti.

  10. Gledao sam to na TV celih 15 sekundi. Verovatno da je montaža. Idiotizam koji Minhauzenu von Čipuljiću baš pristaje.

  11. Neizbežno je da se svaka predizborna kampanja prilagodi trenutnoj situaciji.

  12. Što mi neko nije javio da ima i ovakvih načina da se čuješ i vidiš sa ljudima. Ne mora da se ide na trgove i da te posle prijatelji prozivaju kako se guraš i gde treba i gde ne treba, a ti samo želiš da budeš informisan?

  13. Lepo osmisljen pocetak kampanje ,,Za nasu decu“. Tako su se ispostovale sve mere za vreme epidemije.

    1. Jel si se dobro zadovoljila? Ili si morala da koristiš i pomagala? Buczavi ti navr’vođa ipak ne diže toliko…više spušta jel tako?

  14. Bezbednost gradjana na prvom mestu.
    Svaka cast na organizaciji kampanje.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.