Vučić: Opasnost zbog odlaganja rešenja

Ostavite komentar


  1. Ne lupetaj vise, oni lepo rade kako im gazda kaze, i Merkelova tvoja licna prijateljica, jos kad se setim tebe na kanabetu kod Klintona, kako te tapse i cestita, a ti se jadan zrtvovao za Srbiju, i dramaticno mnogo radis, kako hoces a dokle ,,videcemo

  2. Ti izgleda ne odustajes ,resio si da overis izdaju . Protiv ustava protiv 1244 ti bi da das Kosovo i da bude reseno . Samo priznanje naseg dela teritorije kao nezavisnog nece nam doneti mir i spokoj vec naprotiv otvorice nova pitanja kao Vojvodina i Sandzak . A ti zamajavaj nas i dalje Evropskom Unijom koja nas 19 godina ucenjuje i uslovljava i nista . Izgleda ne razumes francuski , i sta nam je porucila Francuska ministarka -da se ne nadamo ulasku u skorije vreme

  3. Mene bi bilo sramota da tražim pomoć os Angele Merkel ili Tereze Mej za bilo šta a pogovo za Kosovo.

  4. Bilo bi od Vaslepo da objavite ovi moju tužnu kratku priču. Imam neko imanje na selu. Bogato je, bogatije pet puta nego cela moja imovina. Nažalost, pošto nisam kosio i čistio to imanje vec 20 godina, po imanju se razmnožile zmije. Nisam sposoban da zmije uništim, a evropska mesna zajednica traži da radi moje bolje budućnosti, sreće, blagostanja i bezbednosti moje porodice da 100% napustim to imanje. Kažu da je bolje da što pre predam to imanje zmijama i da taj zmijinjak priznam kao nezavisno gnezdo u ujedinjenim zmijarnicima. Samo treba da nagovorim svoje rođake da svi pristanemo na svetlu budućnost. Malo se plašim da mi se zmije aktiviraju i u južnom zmijskom sandžaku i severnom zmijarniku, pa sam eto u nedoumici. Ah da, da napomenem da čak i zmije imaju platformu, ne daju ni pedalj svog zmijarnika, a moju decu će ujedati sve dok ih ne priznam. A da vas narode upoznam niti zanm šta mi je platforma za pregovore sa zmijama, niti znam šta hoću, ali eto ja sam taj čovek koji na izborima uvek dobija 50%+kusur glasova i rešava situaciju. Ajde bre kad je Zaev mogao sa zmijama da se nagodi, mogu i ja.

  5. Vucicu, …
    Jedino sto se ‘destabilizuje’, ako pogledas niz ulicu, kroz prozor, … je tvoja neoradikalska despotija i jalova diktatorska vlast.
    Sve ostalo sa Siptarima, je bas tamo gde je bilo pre 6 meseci ili 6 godina, …ili 16 ili 160 godina.
    To sto ti kao 5godisnjak pravis ‘frku pred spavanje’ jer znas da se u 7 uvece pije riblje ulje – pa u krevet, … to je vec u domenu tvoje izvitoperene psihologije.
    U svakom slucaju, kosovsko ‘riblje ulje’ ti ne gine, …seti se bolje gde si sta i kome obecavao 2012te i prestani da nam kmecis …
    Posle tebe, sa Siptarima ostajemo bas tamo gde smo sa njima bili i pre tebe, … a gde ces ti posle izdajnickog priznanja, … eeee, to nas nije briga!

  6. „Opasnost od odlaganja rjesenja“. A sta si govorio prije dolaska na vlast ? Sta si se dogovarao U Briselu , to niko ne zna. I sada pricas o nekom rjesenju za koje samo ti znas. Spremas VELEIZDAJU, jel tako? Skloni se da te mi ne sklanjamo.

  7. A,kojoj se,još,TO, državi na Balkanu,osim Srbiji,treba da oduzme 17 odsto teritorija da se ne bi zapalila JEDNA ISKRA, koja bi,PAK, bila dovoljna da zapali celi region? (Hoću reći,VALJDA je TO pitanje koje treba postaviti tim Zapadnim zemljama,koje TO ‘ne znaju’,uključujući posebno Nemačku,Francusku i EU)

  8. Ili u prevodu
    Opozicija u Srbiji nadire,moramo brzo dati Kosovo.Jer ako oni dodju pitanje dali ce dati Kosovo i eto za zapad destabilizacije.
    Mozda nam uskoro bude precednik Cedo Jovanovic njemu su puna usta priznanja Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.