Vučić: Opozicija me neće u Skupštinu na raspravu o litijumu da ne bi prošla kao i svaki put

Ostavite komentar


  1. Suočavanje sa glavnim lobistom Rio Tinta, koji već unapred preti svojoj državi tužbom, ukoliko ne dođe do realizacije rudarenja otrovnog litijuma i prodajom hiljada hektara srpske zemlje strancima je krajnje sramni, podli, nepatriotski i antisrpski čin predsednika države Srbije. Teritorij je obavezan uslov opstanka svakog naroda i nacije. Vučić rasprodaje državni teritorij stranim državama. Jadrani ga dočekuju kao normalnog predsednika a on otišao tamo sa ciljem da ih ubeđuje, da proda njihovu rodnu zemlju strancima. U nekoj normalnoj državi, takvog predsednika bi narod linčovao.

  2. Tebe se i majka stidi,ulicaru primitivni.Ceo normalan svet sprda sale na tvoj racun,jer takvog klovna nema ni jedan cirkus u Evropi.

  3. Manipulator.“Hrabriša“ koji se uplašio od onih 60% građana koji su protiv iskopavanja litijuma i bora.Konačno je „nagazio“temu iz koje mu nema povratka, što više zastupa Rio Tinto, sve više izaziva odijum javnosti.Baš bih voleo da dođe u Skupštinu, posle će morati na raport u Rio Tinto i nekoliko ambasada zbog promašene „marketinške“ kampanje!

  4. Pa ti 12 godina nesmes da izadjes na duel bilo kom politicaru iz opozicije a sad lupas gluposti pa ti ni jednom seljaku nebi sme da izadjes na duel.

  5. Da li je ovaj ikada rekao neku rečenicu, a da nije ogovarao, vređao, lagao, ljude nazivao ružnim imenima? Mrzitelj 24/7.
    „Opozicija me neće…“ je najvažnija stvar u priči o litijumu. Ja pa ja!

Ostavite komentar


Politika

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija? 9

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija?

Nakon zatvaranja srpskih institucija u četiri opštine na severu Kosova nije bilo dodatnih jednostranih odluka Prištine, ali je kosovski ministar za lokalnu samoupravu Eljbert Krasnići 18. septembra izjavio da će i preostale "paralelne institucije" u drugim opštinama širom Kosova, sigurno biti ugašene. Iako su se srpske vlasti obavezale da na neki način sarađuju u zatvaranju ovih institucija, sporazumi predviđaju i da Kosovo osnuje Zajednicu srpskih opština, koja bi preuzela pružanje tih usluga, tvrdi direktor Radia KiM Isak Vorgučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.