Vučić: Opozicija ne može da pobedi SNS

Ostavite komentar


  1. Voleo bi da mi neko odgovori.Dali po ustavu presednik republike mozenda se ponasa kao presednik stranke i razjedinjuje narod.Jeli predizborna kampanja u toku .Ovako ispade da su svi lojalni njegovoj stranci posteni gradjanji a svi koji ne razmisljaju kao on lopovi i izdajnici.I jos bi voleo da mi neko odgovori zasto nasi prestavnici vlasti vise ne pominju Vojsku Kosova ,pa nije valjfa da su takse veci problem.

      1. Ja nisam cuo da je Vucic gradjane nazivao lopovima nego politicare koji su bili ranije na vlasti a i sada bi malo da se vrate. Potrosilo se valjda sta li. Takse su vazinje jer drzava i razne kompoanije guber novac a narod na Kosovu sve kupuje skuplje sto ugrozava njihov ostanak. Ako imas jos nejasnih stvari, slobodno me pitaj. Ja sam samo realista, ne podrzavam nijednu stranku.

    1. Vrs:Ti bi trebao prvo da naučiš pravopis, pa tek onda da pišeš komentare.

    2. Po neokomunističkom ustavu može, iako nije pravično .
      Pobediće one stranke koje budu predlagale mere za NORMALAN život većine građana Srbije :
      A). EKONOMSKE – veća minimalna plata i penzija (70 i 60% od prosečne); prekovremeni rad duplo skuplji ; skraćeno radno vreme za majke sa dvoje i više dece; progresivna stopa poreza na isnose preko tri prosečne zarade, (uvećanje po 5%); … i
      B).POLITIČKE – ravnopravni uslovi na medijima za sve političke stranke ; neposredni izbori za sve skupštine ; regionalizacija Srbije na 4 ravnopravne pokrajine (bez autonomije u državnim nadležnostima); Ustavni Zakon o posebnom statusu pokrajine KiM (sa ZSO i zaštitom svetinja) pod protektoratom EU i NATO,…
      C). OBRAZOVNO-KULTURNE – učiti omladinu o srpskoj tradiciji i kulturi, štampati knjige povodom 800 godina autokefalnosti SPC 1219. i PRVE KRALjEVINE 1220.,….

    3. Vucicc je iskljucivo predsednik SNSa . Zaostatak Srbije ga bas briga. A i za ove njegove ne mari mnogo. Oni mu trebaju da bi opstao na vlasti.

    1. Sve ovo sto je istresao se odnosi na njega iz ’90-ih,
      kada je bio ministar za propagandu i gušio medije za tadašnjeg diktatora.
      Ovo iz novijeg doba je opet priča o njemu,
      kada je častio Klintonove sa naših 2 mil $.
      Dok ga klića (Bil Klinton) tapše po leđima,
      naš Veliki srbin vučko se javno kaje za svoje srbovanje iz crno-crvene koalicije.
      Prekjuče antiamerikanac, juče proamerikanac,
      danas antiproamerikanac,
      ali sve vreme opleti podemokratiji kod kuće.

    2. …ili ih ne objavljujete.
      U čemu je vučićeva „budućnost Srbije“?
      Nalazi se u samom naslovu:“opozicija ne može da pobedi sns“
      To je suština izbora (prevremenih), njegove vladavine, borbe za vlast, gušenja medija, sedenja na 16 stolica, druženja sa Putinom, Merkelkom, ponekad i Makronom, ne i Trampom (ovaj – Tramp- zna kome je donirano 2 mil $).
      Ono što niste (možda) hteli da objavite: Iskreno se nadam da će na kraju imati jedinu publiku u ogledalu…
      …u Lazi…
      …Lazareviću…

      1. Ja bih voleo da mi neko objasni kako to Vucic gusi medije. Gledam raznorazne televizije, citam razne novine, ne vidim da iko ista igde brani. Onos sto se vidi na N1 na primer pas sa maslom ne bi pojeo, ali ajde, CNN je iza toga, oni su oduvek objavljivali lazi o Srbiji i borili se za poslusnicku vlast koja ce da Srbiju dezintegrise do kraja.

    1. Ti si radikalu,sve unakazio i opljackao,drugi su podigli,pa ti sad opet to radis.Odlazis uskoro.

      1. Cini mise da ti treba jos 50% glasova ostalog srpskog naroda da ti se zelje ostvare. Malo morgen sto rece Sloba

        1. Ne zaboravimo da je AV dobio na izborima vecinu od polovine glasova . Ostali srpski narod nije glasao . Tako da je to veoma ‘tanka’ vecina koju je on naravno posle umnozio kradjama, prevarama, duplim spiskovima, mrtvim dusama, potkupljivanjem, prisilom nevidjenom do sada. Nece biti lako, ali narod je ustao, ne plasi se vise jer smo saterani u cosak. Dakle, samo strpljenja i zlo ce ipak biti pobedjeno.

  2. narod ce te oterati, otovori prozor subotom uvece ili izadji na balkon da cujes sta ti vicu i koliko te vole. Svaki normalan bi se postideo.

  3. Lud je 100% i vuce nas u provaliju.
    Opozicija ne postoji,takvi kakvi su i ne trebaju nam.
    Mora se nastaviti sa protestima mada ovi mirnim putem otici nece.
    Nezgodna vremena.

  4. U svakom TV izveštaju, u prvim redovima su deca, mlade žene i devojke. To je prosleđen zahtev iz centrale koji lokalne vođe moraju da sprovode u svojim opštinama, dočekujući Vođu.

  5. Pa sad, zavisi šta precednik misli pod izborima…. Ako misli da održava izbore u ovakvoj atmosferi i totalnom medijskom mraku, onda ima šanse…. Samo me interesuje izlaznost jer ja na izbore kako ih On zamišlja izaći neću…

  6. Kiseo ti osmeh. Znaš šta te čeka. Ove građane ne možeš voziti autobusima da glasaju u više gradova, ali zato dobro vidiš šta se dešava u svim gradovima Srbije istovremeno.

  7. Pa gospodine Pretsednice sve sto izgovori te demantuje.. Niti opozicija hoce da se vraca u proslost niti da uzme „tvoje zaradjene pare“. Srbija nema para, jer da ih ima narod bi ziveo bolje. Srbija nebi zaduzivala milijarde dolara kod MMFa Srbi hoce samo PRAVDU. Pravni sistem jednak za sve. Decak koji nosi vesala 30 dana pritvora. Covek ubije zenu na naplatnoj rampi ide na slobodu. To nije pravda. Ljudi hoce fer izbore bez celavih uterivaca kapilarnih glasova. Bez Zelja.Bez dzipova koji nemaju registarske tablice. Bez stotina autobusa koji prevoze clanove tvoje partije da prisustvuju bolesnom prenemaganju. Bez duplih birackih spiskova.Bez mrtvih dusa na tim spiskovima. Bez bahatih graditelja bespravnih objekata. Bez uzurpatora tudje imovine. Srbi hoce TRANSPARENTNU Srbiju, gde ce njeni sluzbenici ukljucujuci i PRETSEDNIKA podnositi zavrsni racun da se vidi gde nam pare idu. Hoce Srbiju gde ce javni servis sluziti svim gradjanima a ne pojedincu. Takvu Srbiju hocemo, ne ovakvu kakvu si stvorio. Srbi hoce da u svetu Srbija ima prijatelje a ne individualne osobe. Sve sto danas imamo su goli interesi. Oni nestanu i „prijatelji“nestanu. To mi hocemeo.

    1. Aktuelan je onaj ko je na vlasti. Stake da :
      Vlahovic,Tadic, Percevic,Bubalo,Dinkic,
      Labus , Djekic , Djilas,Vuk Jeremic,Vuk Draskovic, Danica Draskovic, Andjelkovic, i …………1000
      Sta imaju I sta rade a stvoril bedu kod bivsih industrijski
      radnika ukljucujico mnogo inzinjeri

      1. Da ti pomognem, pa ćemo redom: Vlahović i dalje predvodi Udruženje ekonomista koje svakom prilikom podržava Vučića; Dinkić i dalje pomaže Vučiću u dovodjenju inostranih investitora jer je on doveo Fiat u Srbiju, a sve novootvorene fabrike su prateća automobilska industrija; Djelić je direktor Francuskog Lazarda koji je izabran za konsultanta pri prodaji Komercijalne banke; zaboravio si Čedu Jovanovića čiju je politiku preuzeo Vučić, mada ti i dalje mislis da je to tvoj radikalski vodja našao način da “zajebe” ceo svet. Tako da, “industrijski radnici i inženjeri”, došlo je i vaše vreme da na ljutu ranu zalepite novčanicu od 100 evra, te vam ne smeta toliko što Šef leči svoje rane novčanicama od 1 milon evra… Uživajte dok traje.

        1. Zaboravio si Draškoviće i oni su u vladajućoj koaliciji, gospa Dana je čak u upravnom odboru Srbija gasa.

  8. Pa naravno da ne moze kad si ucenio pola Srbije da radi i glasa za tebe, imas para vise nego 50 Djilasa zajedno,

  9. Obilazi Srbiju kao predsednik Srbije a prica o pebedi sns-a?? Trosi narodne resurse da bi drzao miting pred ljudima koje su dovukli i naredili im da dodju!Ocigledno ga hvata panika pa ovako krece u „skrivenu“ kampanju ne bi li mobilisao svoje glasace ali ima ih toliko koliko ima i sve manje ce da ih ima jer ovi koji nisu stranacki zaposleni shvataju da je sve laz i obmana i da od boljeg zivota nema nista osim za njega i njemu bliske satelite.

  10. bolest je to, kada veruješ u sopstvene laži. Patologija. On zna, da je naterao ljude da dodju da mu kliču, on zna da ih je ucenio, on zna da ih voza, kao mečke po Srbiji, ali veruje da je to pravo stanje. Koliko trabanata ima na njegovoj listi?

  11. Na tvojim laznim izborima, na tvojim lazovizijama, na tvojoj laznoj stampi, na tvojim laznim radnim mestima, na tvojim laznim obecanjima o „zlatnom dobu“, na tvojim laznim doktorantima sa kojima si se okruzio, na tvom laznom rodoljublju o Kosovu, na tvoje lazi Aleksandre Vucicu vise se niko ne „peca“ osim te autobuske naprdnjacke sendvic brigade koja te prati kao cirkus iz grada u grad, vise nece proci. GOTOV SI Aleksandre Vucicu i ti to znas, ovo je tvoja oprostajna turneja posto sledece nece biti. Bas sada kada „mislis“ da si mnogo jak, bas sada si mnogo blizi kraju nego sto to mozes i da zamislis. Nikolae Causesku je pomislio da je nedodirljiv kao najveci komunisticki diktator pa ga u Temisvaru jedan zvizduk iz prisilno dovedenih na njegov rezirani skup kostao glave. Vrlo dobro znas kako je zavrsio sa svojom Elenom. Sve ima svoj kraj kao i pocetak a ovo mi lici na pocetak tvog diktatorskog kraja, pokusaj da ne bude kao u Rumuniji jer si vec svima redom doklincio u Srbiji.

  12. Sta se hvalis Vucicu da Srbija ima danas veci ugled u svetu, kad znamo kako si nas predstavio u Parizu, svi smo bili ushiceni, pa kada je dolazio veliki Putin a ti molio Irineja da kaze koju rec botovima koji su dovezeni stotinama autobusa…

  13. Lepo je otišao u Kovin po pomoć, a oni ga pustili da ode, iako su po lekarskoj etici bili dužni da zadrže tešo bolesnog čoveka, da ga smeste i odrede mu odgovarajuću terapiju.Da li će zbog ovakvog ponašanja direktor specijalne bolnice „Kovin“ da bude smenjen?

  14. Ovo je naša najozbiljnija politička situacija. Da jedan čovek zgrabi celokupnu vlast i istovremeno promoviše sebe i svoju partiju za pobednika i to sa mega mržnjom. A prethodno rasporedio svoje poslušnike na čelo vojske i policije… Ugasili smo ga ako po..izdi

  15. On zaista veruje u to što priča. Možemo, dakle, da se nadamo da neće pobeći pre poštenog suđenja na ulazu u batajnički aerodrom.

  16. Jasno kao dan opozicija ne moze nista. Ona ne zna nista. Ona nece nista…Niti ce ikada imati ista.

  17. Samo polako, nije to vise nasa igra, nego briselska.
    Nego, setimo se analognog scenarija, … Ricard Holbruk je licno nazvao Slobodana Milosevica; „Faktorom mira na Balkanu“, … a kada ovaj ni posle tri godine i 5 ponuda za mir nije prestao da ratuje, misleci da ce taj rat da tinja duze nego vuciceva politicka karijera, isti Holbruk ga je prozvao; „Balkanskim Kasapinom“! Kako se to zavrsilo, svi znamo …
    To nam sada isto radi i briselska pudlica svojim beskonacnim pregovorima.
    Umesto (nedajboze) rata on ima svoje siptarske drugare sa kojima nema nameru da okonca pregovore i veliko obecanje da hoce (priznanjem), dok se Brisel ne doseti da on nema nikakvih planova osim da ostane na vlasti. A onda, pogadjajte sta sledi….. Jedini problem je sto Zapad ne moze da iskopa nikoga mentalno suvislog sa podrskom vecom od 1.7% Srba koji bi u ime Opozicije zauzeo njegovo mesto i otpisao Kosovo. Zato cemo ga jos godinama gledati kako se unezveren, polako goji i sve gore bulazni po Pinku i Hepiju …

    1. Nažalost, sve je tačno što ste napisali. Jedina šansa za spas ubogog naroda je da ovaj manijak još više poludi, zaboravi da uzme tablete za smirenje, pa sam sebi presudi. Kako izgleda i kako se ponaša verujem da stručni za tu oblast znaju da je blizu tog stadijuma.

  18. Uporedjivanje treba da Madjarskom Rumunijom Slovačkom.
    A sada smo najgori u Evropi iznad samo Kosova i možda Albanije a i oni su ispred samo najnoviji podaci nisu još obradjeni.
    Dakle pašće Vučić i SNS i to samo zbog nevidjeni krize od Aprila posle brexita kada EU zatvori donacije Srbiji koje se koriste za penzije i zdravstvo.

  19. Predsedniče koliko je gradjana dobrovoljno došlo na vaš miting? Pretite otkazima, snimate svakog ko napusti ranije, i to zovete podrškom!. Kažete nema zapošljavanja u javnom sektoru pa onda zaposlite botove koji po vašem naredjenju napadaju i pljuju narod koji misli drugačije a našim parama su plaćeni. Kao Predsednik Srbije vi po ustavu ne smete da zastupate samo vašu partiju već sve gradjane. Stalno širite mržnju sa vašim neodgovornim ponašanjem..U svakom vašem govoru napada i vredjanja drugih mi PREPOZNAJEMO VAS I KRIMINAL VAŠE VLASTI. Ovde je neko lud: ili narod ili vi!

  20. A mislili smo da je grobar dno dna :
    Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić podneo je danas ostavku na funkciju predsednika Srpske napredne stranke jer „želi da bude predsednik svih građana“. Nikolić je tokom govora i zaplakao.

    Nikolić je rekao da stranku „puna srca“ na upravljanje do Kongresa naprednjaka ostavlja zameniku predsednika SNS Aleksandru Vučiću.

    – Jedino demokratski i civilizovano i jedino pošteno je da budem predsednik svih građana – rekao je Nikolić.

    Nikolić je poručio članovima Glavnog odbora SNS da ne očekuju da on više donosi odluke, kadrovska rešenja, strategiju, ali da mogu da od njega očekuju savete.

  21. Najbolje je što on ovo predstavlja razgovorom sa narodom i upoznavanjem sa njihovim problemima. Ovakvo kršenje ustava je nezabeleženo. Predsednik svih građana koristi svoju poziciju da gotovo isključivo blati opoziciju. Neverovatno koliko je izgubio kompas. Teško mi je to i da izgovorim ali Toma Nikolić se daleko više držao ustavnih ovlašćenja dok je bio na tom mestu. Da se na kraju nije polakomio za tu vilu i veštačku poziciju u izmišljenom državnom telu, ispalo bi da se više držao ustava ,kada se tiče predsedničke funkcije, i od Tadića.

  22. Pod izbornim uslovima gde se pojavljuju brojni anonimni „donatori“ sa po 40000 din., batinasi u dzipovima bez tablica, gde predsednik nema hrabrosti da se pojavi na javnom razgovoru sa opozicijm na bilo kojoj TV sli sa pinka pljuje i laze, gde se ispunjeni glasacki listici fotograsizu kao dokaz lojalnosti i da dalje ne nabrajam, naravno da SNS vlast nije smenjiva. Zato na takve izbore ne treba ni izaci.

  23. Srpska Nasilna Sekta vec pocela da skuplja glasove po grobljima.Popisuju umrle u poslednjoj godini da ih stave na spisak.

  24. Nije tebi opozicija problem. Ti imas sa narodom problem. A, zbog toga imas pojacanu terapiju. Covece, narod hoce da ti celokupna familija zavrsi na kraju u zatvoru! Hoce da budu pohapseni i procesuirani svi tvoji
    saradnici. Je li vase sluzbe vama prenose istinu, ili Vas lazu? Narod je targetirao vec Hrkalovic, Zekic, bata Gasu, Sinisu M, Zoranu M, Zorana B, Ivicu D, Stefanovica……. Ako, budete bezali, ta drzava koja vam da azil
    bice na listi drzava, gde ce drzava Srbije podrzavati i ucestvovati u sankcijama na njihovu stetu u buducnosti. Koja crna opozicija, covece. Narod pravi dogovor da ti blokiraju zemlju, da se ne bi opekao kao za Mirjanu M, a ti se uhvatio ko p’jan plota za opoziciju.

  25. Vucic je 100% u pravu. Na politickoj sceni nema ni politicara a ni alternativne partije sa konstrultivnim idejama koje bi mogle da ponude nesto. A svi protestanti kada bi malo mucnuli glavom, bilo bi bolje za njih. Jedino sto bi trebalo da nastave je setnja, jer je dobra za zdravlje. Svejedno , moji komentari se no objavljuju jer valjda vlast cenzurise medije, sta li, cak i one opozicione poput ovog.

  26. Vučić je poručio da je njegov posao da štiti Srbiju, koja sad ima veći ugled u svetu.
    U poslednjem izveštaju „Freedom House“. Sloboda u svetu“ 2019, Srbija je delimično slobodna zemlja! Ukazuje se na „izborne neregularnosti, konstantni pokušaji vlade i prorežimskih medija da putem kampanje ili zastrašivanja osujete rad nezavisnih novinara i konsolidacija izvršne vlasti u rukama predsednika Aleksandra Vučića, što prevazilazi njegova ustavna ovlašćenja“. Ja ovde ne bih nista dirao.

  27. Ovo je dokaz da imamo diktatora na vlasti,on mojim i našim parama koji nisam za SNS ide po Srbiji i vodi svoju privatnu predizbornu kampanju.Prvo krši Ustav jer on je Predsednik svih građana Srbije a ne samo SNS-a,a predstavlja se da je samo Predsednik SNS-a.Neko me da nabubači ali nikad da shvati šta je Pravo i kako se primenjuje.

  28. Nemoj da ucenjujes ljude,nemoj da krades glasove tj,da ti glasaju pokojnici pa da vidis svu ljubav prema tvom liku i delu.

  29. Ama ko ima išta u glavi nema šanse da glasa za Vučića. Sa to išta u glavi dovoljno vidi njegovu prevrtljivost i njegovu narcisoidnoost, njegove šarene laže, krađe, podvale…. Umesto njega ja iz moje ulice mogu naći bar pedesetak ljudi koji bi bili bolji i pošteniji predsednik od njega. On neka ostane SNS-u da imaju vođu, vole oni to.

  30. Opozicija nema cilj ni viziju za ovu drzavu, iskljucivo sopstveni interesi a to je za svaku osudu a ne za pobedu.

  31. Ne razumem, sloboda govora je svima omogucena, mediji prenose i jedne i druge, stave se na stranu nekog doduse i svima je dozvoljeno sve !!!
    Cemu onda sve ove gluposti ?
    Izbori pa ko koliko dobaci..

  32. Kako ti Aco dobro lažeš, čak i sebe si ubedio u te svoje lagarije, svaka ti čast majstore !

  33. Nikada laž ne može da opstane dugo… zato nikada ova i ovaklva opozicija koja sve svoje zasniva na izmišljotinama i lažima neće pobediti Vučića!

  34. Opozicija nema program da bi izasla na izbore. Ima samo mrznju. Predsednik obilazi Srbiju jer zeli da saslusa narod, da vidi sta je to sto jos nije urađeno ili treba bolje da se uradi. Opozicuju bas briga za narod.

  35. Protesti su pre svega, izraz nezadovoljstva, ali pitam se da li je moguće da u te proteste građani idu upravo sa onima koji su ih upropastili pre nekoliko godina. Mislim da oni nisu izraz slobode, već gušenja istih.

  36. Lazna i korumpirana tzv opozicija NE MOZE ali zato NAROD moze. Narod se bidu iz psihoze i dolazi kraj lazima i lopovluku !!!

  37. Sve je nesigurniji,sve češće zviždi u mraku!-Dete, koga niko nije voleo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.