„Koristi atentat na premijera Slovačke za sopstveni politički marketing“: Sagovornici Danasa o najavi Vučića da će s Orbanom otići u posetu ranjenom Ficu

Ostavite komentar


  1. Nemam ništa protiv ovakvih reakcija, ali da vidimo recimo kakva je reakcija na odlazak Blinkena u Ukrajinu gde je odsvirao pesmicu na gitari. Kakve je on ostavio poruke Ukrajincima na frontu, osim, „ako treba, i sviraću, samo vi ginite“.

  2. Pogledam fotku i sve mi jasno. Prekrstim se ko je nama preCednik. Samo je rejting nitan, sve ostalo nije bitno.

  3. Kada želite nešto korisno reći o EU onda morate na umu imati da većina Evropskih zemalja ima konzervativnu vladu tj. što znači nacionalistička kod nas (ma šta god to značilo). Sem ove dve Evropske zemlje koje su pomenute mnogo njih imaju tvrđe vlade tako da pravac kojim ide narod u EU nije ružičast. Strah od Ruskog uticaja je toliki da mi nikad ne bi usli u EU da nije rata u Ukrajini. Vlast koju mi imamo je nedefinisana pa kada je napadate onda morate imati pravo oružje. Ovaj tekst to nije. Kao ni naša opozicija,koja je najgora u savremenoj istoriji. Zato će i posle 2027 godine SNS vladati.

  4. NJEGA interesuje sa
    mo jedna stvar ,na o
    vom svetu.REJTING i
    kako da ostane na tr
    onu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.