Vučić: Orban će imati spomenike u Srbiji kad ga više ne bude

Ostavite komentar


  1. A gde ce biti vasi spomenici kad vas vise ne bude aktuelni Predsednice Srbije ?

  2. Imaće on mnogo više! U poslednje vreme sva mesta u južnom Banatu dobijaju na tablama mađarska imena. Ovaj naš baš darežljiv. Deli svima redom i ko glasa za i uzdržanim i protiv, samo da bi opstao na vlasti. Srbija nestaje!

  3. Orbana ce za godinu-dve da najure Madjari, pa mozes da mu das politicki azil!

  4. Nemojte mnogo da racunate ba bilo koje prijateljstvo u politici.Pogledajte dkoro svi politicki orijatelji su vam okrenuli lefja.A sto se tice spomenika rano je o tome govoriti jer to se ne rafi dok je neko ziv

  5. Šta će Orbanu veći sponenik mimo već nagoveštenog tvog poklanjanja Severne Vojvodine i pripajanje Mađarskoj, gde su novopečeni Mađari kojima je Orban odavno podelio svoje pasoše i silne pare za kupovinu srpskih imanja, bar na papiru, većina? O tome odavno piskara desničarska štampa u Nemačkoj, zahtevajući nešto slično za iz Vojvodine oktobra i novembra 1944. g. pobegle Švabe.

Ostavite komentar


Politika

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd 10

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns (William Burns) doputovaće u Beograd nakon posete Sarajevu, a u glavnom gradu Srbije će se sastati sa lokalnim zvaničnicima, prenela je večeras televizija N1 ne navodeći druge detalje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.