Vučić osudio pretnje Brankici Stanković, ali se osvrnuo i na navijačko skandiranje protiv njega

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe da se gase pink i hapi ako se ne varam samo da im se oduzme u skladu sa zakonom nacionalna frekvencija pa ako im se isplati da tako rade u redu a rijaliti ukinuti i g. Vucicu Zadruga i svojevremeno Parovi, ruzno je sto to izjednacavate, cak je i veliki brat bio bolji od ova dva ali vi to ne razumete ili se pravite da ne razumete za narodne mase. Ziveli

  2. Pretnje bilo koje vrste bi trebale da budu predmet svake osude. Bezbednost svakog građanina mora da bude zagarantovana u Srbiji.

  3. U Srbiji je već poznata formula koja je razrađena u opoziciji i njihovim medijima a ona glasi „ako nešto ne štima i nije po njihovom odmah stisni dugme Vučić i udri po njemu“.Mislim da je to već otrcano i više im štete nanosi nego koristi jer narod nije glup.Što se mene tiče ne znam kako bih našao model da se to skandiranje sankcioniše a koje nanosi štetu bilo kome ili proziva u negativnom kontestu bilo koga,osim da ga proglasim kukavičkim činom,jer lako je u masi iznositi stav pošto si kamufliran istom masom.Ako si faca iznesi to javno pod svojim imenom i prezimenom i obrazloži.

  4. Upravo tako, kada navijaci skandiraju protiv vucica svi cute, a on je predsednik drzave, a kada je neko drugi u pitanju odmah se dize galama. Dvostruki arsini pojedinih medija su ocigledni

  5. Nije isto kad se preti presedniku koga štiti bulumenta specijalaca,kobri,zvečarki,vukova i slično,ili novinarki bez ikakve zaštite!!!

  6. Sa jedne strane ukidanje rialitija je objektivan zahtev, ali taj isti nakaradni rijaliti nije nametnut. Ima toliko gledalaca da je finansijski isplativ. Ako je društvo toliko moralno posrnulo, da su mu učesnici takvog programa uzori, onda treba da budemo svesni da pripadamo necivilizovanim narodima, pa je onda i odnos razvijenih zemalja prema Srbiji u skladu sa „kulturom“ našeg društva. Uslovljavanje i pritisci su jedini način razgovara sa zaostalim mentalitetom nekog naroda. Nema ljutiš, kako zaslužiš.

  7. Bolesnik ne bira način da očuva vlast, spreman na sve zajedno sa svojim lopovima,, strah od robije je postao opsesija

  8. A , zasto se odmah usporedjujes sa drugima ? Ko preti Brankici , pokreni postural. A , ti si se upleo sa navijacima , imas interes po klibovima , pa istrpi uvrede.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.