Vučić u sedištu BIA otkrio datum odluke za BRIKS

Ostavite komentar


  1. Ko si ti da objavljuješ kraj evropskog puta Srbije? Koga si pitao? Titove vojne i policijske generale i pukovnike i druge ratne zločince?

  2. Ovo je ponižavajuće za sve stare penzionisane časne pripadnike Službe. Zamislite molim vas pripadnici BIA na groblju polažu vence u nezakonitoj uniformi sa pancirima i oružjem. Sramota !

  3. Šta ima Vučić da saopštava. Pa vi valjda znate bolje od njega. Prvi ste napisali da neće ići, pa da ide, pa ponovo da ne ide…

  4. Hajde javi kakva je odluka. Ako odustajete od EU, da se spremam i pakujem kofere. Hoću da živim u Evropi, a ne u Aziji ili Južnoj Americi.

  5. Samo njegovo postojanje u političkom životu Srbije je katastrofa u svakom smislu tako gde god da on ode biće loše za nas gradjane. To iz razloga što on radi samo za svoj interes i interes svoje SNS interesne grupe a ne gradjana Srbije!

  6. He . . . he . . . sve zavisi od Vulina . Ako on ( Vulin ) uspe da izdejstvuje da nas preCednik nece biti posluzen “ losim ruskim cajem sa cudnim ukusom “ u drustvu prelepe KGB – e ovke ( ili vise prelepih KGB – ovki ) , da nece biti otvorenih prozora ( sa promajom ) , da naseg preCednika , celo vreme i svugde , stite njegove verne “ Kobre “ mozda ce nas preCednik otici da pozdravi brata Xi – a a za Vladimira Vladimirovica je “ guzva u sesnajstercu “ madz ce nas preCednik poneti male poklone ( original “ made in Serbia “ ) za sitnu decicu Aline Kabajeve . . .

  7. Otići će i neće otići! Ostaje mu samo da smisli za ovih par dana kako to da izvede…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.