„Šta je sledeće nakon sendviča s parizerom – Toma Mona se kupa bebi šamponom u lajvu na Instagramu?“

Ostavite komentar


  1. U doba krize i rta u Ukrajini Srbija je retka zemlja u Evropi a v erovatno i u svetu u kojoj standard građana raste a javni dug i inflacija padaju.

  2. Glupost, demagogiju i bestidnost ne mogu tzv. analitičari preobratiti u bilo šta drugo, osim u dizanju cirkuskih bedastoća – na kvadrat!

  3. Kupo bi se toma mona i u ec šolje zarad vlasti mogu samo da predpostavim kolko love donosi dan ministarskog posla,u privatnom životu na tržište rada toma ni ovce ne bi mogao da čuva

  4. Tako je i knežević zrenjaninski pio mijeko sa aflatoksinom,kao krava da dokaže da nije štetno,pa uhvatio boleštinu iz koje se neće izvuči.A šta ako je ovaj sutrašnji parizer napravljen od šija sa perjem.

  5. Kakva predstava za maloumne sledbenike Velikog vodje,pa ovo ni Gebels ne bi smislio.Bravo majstore

  6. …..ponizava srpski narod, a svi relevantni faktori ove posrnule drzavice cute.

  7. E pa, kasno ste se setili, nema majoneza, nije bio u korpi. A ne može ni „maslo“ jer ove laži ni pas s maslom ne bi progutao. Prijatan doručak!

  8. „Danas“ je postao igraliśte botova, tolika je panika? Oni će sutra pojesti i ono śto se ne jede u pokuśaju da ispeglaju štetu što nam je Vođa, u pokuśaju da ispadne heroj, zanesen usred perfidne igre za kupovinu glasova od sirotinje, pokazao na svim televizijama pravo stanje u drźavi. To je pravi nivo ekonomskog tigra do koga su nas doveli on i njegovi satrapi. Nije on to hteo, baš suprotno, hteo je da bude heroj koji spasava ali je nehotice ogolio istinu: ON je taj od koga treba da se spasavamo!
    Videli smo „uspehe“ njegove vladavine. Ekonomski tigar samo što nije krepao,…. a za vas sirotinjo evo da vam tata da malo buđavog parizera da se izdrži bar do izbora?

  9. Sto telefonom da se snimaku neka ih snimi Pimk ionako tamo svi oni vise vremena provedu nego tamo gde primaju platu

  10. Čitam gluposti od pojedinaca i pitam se dali znaju da je inflacija u Srbiji veća nego u Ukrajini koja je u ratu.Jadana je država i narod gde se predsednik bavi cenom pariske kobasice.

  11. g. Krsticu vi ste zaboravi alfatoksin i pijenje mleka tadasnjeg ministra pred tv kamerama kako bi dokazao da je mleko zdravo i ako ima veci procenat alfatoksina od dozvoljenog pa sada pricate o blaziranim snobovima koji pamete alfatoksin ali vi slabo pamtite a brzo zaboravljate, nije nista cudno za ljude iz Srbije a mozda tezite tome da zaboravite zarad benefita. Blago vama. Ziveli

  12. @MIlane Postovani ne znam u kojoj vi zemlji zivite kada vidite da standard gradjana raste a ti isti gradjani ne mogu da sastave od prvog do prvog, a i g-dja Brnabic je priznala da bi joj 40.000 bilo za nekih 5 dana. A puno gradjana Srbije su na tom ili malo visem nivou, tako da ne vidim gde to raste standard osim ako vi ne spadate u botove pa malo sendivici, malo sokovi neki dinar padne i eto izgura se bolje nego ostali, sto bi rekli vama standard raste. Blago vama. Ziveli

  13. @Cale pre nego date parizer svojim kucicima konsultujte se sa veterinarom iskreno vam ne bih preporucio nije to hrana za pse, mozda bi i pojeli ali. Ziveli

  14. @Vera,, sve ste lepo rekli, ali da dodam rečenicu jednog od najvećih državnika xx veka,V. Čerčila, koju sam danas pročitala:“Diktatori jašu na tigrovima sa kojih se ne usuđuju da sjašu. A tigrovi sve gladniji“

  15. Iskreno mislim da pomažete
    Pa u HR rade na pojeftinjenju nekoliko stotina proizvoda. Zašto ne postoji narativne o tome?

  16. Ako stvarno Vučić pobeđuje na izborima i ako je to volja većine građana onda Srbiji nema pomoći

  17. Ne znam sta je gore: reakcije dela javnosti koji ne prepoznaje populizam (jeftiniji od parizera) ili sloboda predsednika da tako jeftinim trikovima vredja narod, znajuci da ce mu to proci.

  18. @Milija Jovanovic
    @Jelena @Milan, vi ocito ne razumete sustinu. A kako i bi kada ste botovi i AV vas za vasbesramni posao hrani sendvicima od parizera. Toliko ste od toga postali zatucani da cete pojesti i nesto drugo sto se inace ne jede, toliko su vam jeftini sendvici upropastili mozdane vijuge.

  19. Ljudi pa naš predsednik je teško oboleo !!!
    Treba mi hitna hospitalizacija !!!
    Pa taj parizer nije za ljudsku upotrebu !!!

  20. @tarbuc „predpostavimo“ da si završio osnovnu školu i da znaš glasovne promene, onda bi bilo lepo čitati i tvoje komentare. Ali očigledno je da je država džabe plaćala tvoje školovanje. Jasno je onda ko „pljuje“ po svemu i svačemu. A što se tiče ovog medija, mislio sam da je ozbiljan. Ovakvi tekstovi ukazuju suprotno.

  21. Sa državnog računa Drkrle dobije milonče kolika je,,narukvica,,za redovno bućkanje to se ne može reći jer ti fondovi……rade drugačije

  22. Ma, pričajte vi šta hoćete, ali ovo su definitivno proizvodi koji se najviše koriste kod nas!

  23. Zašto ne čvarci, 2000 din, slanina, meso, govedje je misaona imenica, kakao za decu…….
    Užas, a narod cuti ,,,,,

  24. Bas vas razbijaju Posto je izasao iz frizidera, sad jos i ovo. Mogu da zamislim vasu frustraciju i nemoc. Sve same Vuciceve sahovske minijature. Neka, drzite se, mozda dodje za dva tri veka i vasih 5 minuta.

  25. Preporicujem Tomi Moni da vise obrati paznju na povecanju svig crstva koje je dosta uvecao kao ministar ali koje moze jos i jos nego da jede parizer i kupa se u decijm samponu jer uskoro ce izgubiti tu mogucnost i osta ce mu samo bruka i sramota za porodicu.

  26. Ovo je top lista nadrealista ali u realnom životu. Mada bi se u ovom slučaju mogla nazvati top listom imbecila i umobolnih retarda. Ali bukvalno.

  27. Majonez nije bio u korpi sa namirnicama,to već spada u luksuz. Oće li to doručkovati svaki dan ili samo sad?

  28. Ovo je odličan potez za rešavanje problema velikog broja penzionera jer će ih AV milost i briga sahraniti

  29. Koliko je Companija ..Mona“ uvecala svoj kapital odkako je jedan odsinovatacnije Toma zaove tri godine ministar?

  30. Predsednik Aleksandar Vučić, da sve u Srbiji pretvori u zlato, vama ni to nebi bilo dobro. Tako da vama nikada ne valja. Mislim da je druga stvar u pitanju, VI ništa ne valjate i nadam se da to narod vidi. Daće Bog, da nikada ovakvi kakavi ste zli, ne dodjete na vlast.

  31. Sledece je da pojeftini toalet papir, idealno za TV dnevnik, a onda idemo na Pinkkada pojeftine prezervativi.

  32. KAKO KO IZDRŽI SA PERIZEROM?

    Predsednik ΛV je obavestio glasače da su određeni artikli pojeftineli i to utiče na standard građana. On nije objasnio kako građani da doručkuju količinski kvalitetno kao ministri Tomo Momo i Siniša Mali. Naime, Toma i Siniša su kupili pola kilograma parizera, dva litra jogurta, dva hleba ‘Sava’, dve kese majoneza i ukupno platili 585 dinara. Odakle četvrtinu stanovništva koji su na ivici siromaštva da plate 585 dinara za doručak, kada raspolažu sa jednim dolarom (109 dinara) dnevno. Na ovaj način iritiraju najsiromašnije građane, a da li oni će glasati za ove koji bogato i dobro doručkuju. Dobra demagogija vladara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.