Vučić rekao Paviću da Srbija nikada neće postati članica EU, a ko bi za to bio odgovoran?

Ostavite komentar


  1. Tako nam i treba kad biramo bolesno mrzilackog autokratskog radikala. Kakav narod takva i vlast.

  2. Niti mi imamo iskrenu želju da udjemo u EU, niti EU ima iskrene volje da nas primi.

  3. Da da, za prethodnih 12 godina nismo ništa saznali o „novoj“ vlasti i šta je njima zadnja rupa na svirali pa se sada izedosmo od neizvesnosti dali će nas uvesti u EU ili možda u Belorusiju.

  4. Vidi se da text nije vredan komentara jer akteri nemaju pojma kakve planove anglosaxonci imaju sa Srbijom.

  5. Lakše je kad nema zakona, sudija, tužilaca i policije. Tada je sve moguće.

  6. EU samo kada plate štetu koju su napravili zajedno sa Nato fašistima,SNS komunjarama.Ima previše neradnika i dupelizaca u Srbiji.Da ne kažem stručnjaka

  7. Neće, zato što je takav dogovor Rusije i Zapada. Mi se kao i uvek ni za šta ne pitamo.

  8. Они нас бомбардовали, па санкције, па уцене,па…..

  9. Vučić hoće „samo“ novce EU ali da ga ne kontrolišu kako ih troši. Niko nije ni mislio da ga zanimaju evropske tekovine i demokratija u Srbiji. Daj Vučiću 1000 puta a jednom nemoj i kao da mu nikad ništa nisi pomogao. Tek sad će, kad mu ukinu nemali novac, da napada EU i kune ko Radeta.

  10. Od devedesetih ovi na vlasti umesto u EU vode Srbiju u propast.AV je samo neko ko će zakucati poslednji ekser u mrtvacki sanduk u kome je Srbija.

  11. Nema pa nema komentara. Shvatate vi vrlo dobro da niko neće u EU pod njihovim uslovima. Ponajmanje nepomenik i počinje da priprema naciju na ovu prevaru. Ali dobro za tajkune takodje neće biti para a raja će biti bukvalno gladna

  12. Nije Srbija prcija Aleksandra Vucica da on o njoj odlucuje kako zeli nego pripada i nama mladima koji je zelimo u Evropskoj Uniji.On ne mora u EU jer je njegovim bahatim ponasanjem ne zasluzuje a pred nama mladima je buducnost bas u EU.

  13. onih koji nisu za EU. Očito da je u pitanju dogovor. A inače, i Pavić je na AV tragu – i on laže kao i šef mu!!! Do sada je Oskar plaćao „opozicionarima“ da pređu kod njega, a ovima plaća da ostanu „napolju“ i izigravaju bajagi opoziciju.

  14. Slično govori Jeremić duže od dve godine. Zašto bi Pavićeva izjava bila ekskluziva?
    Previše se ovdašnjih trutova kači na priču o EU duže od dvadeset godina, a referenduma ne videsmo.

  15. Da EU igra fer sa uslovima za članstvo, onda ti uslovi nikako ne bi smeli da budu strožiji za kandidate od uslova pod kojima su članice primane. A vi sad uporedite kako i koje uslove su ispunile Rumunija ili Bugarska ili Hrvatska ili Kipar ili Grčka kad su primane, sa ovim višeslojnim dinamičkim preprekama koje se postavljaju nama.

    Ovo je kao da igraš utakmicu protiv 11 sudija, svih 11 sa pištaljkama. Pa naravno da do lopte ne možeš da dođeš…

  16. Odlično, evo ja na svom ličnom primeru ne želim da živim u takvoj Srbiji, koja je deo ruskog sveta u sukobu sa zapadom, isto mišljenje ima i moja porodica. Baš me živo zanima koliko će nas tada otići iz ove Bocan Harčenkove gubernije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.