Vučić iz Pekinga: Nisam ja vlasnik života i budućnosti Srba na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Kad si pre otprhnuo,manijace,do Kine?Ala te izabrana ekipa vuklja tamo-amo,a ti izaberes prigodnu izjavu za Srbiju sa dalekog istoka.Niste vi normalni,a kraj ce biti smesan.

  2. Није ОН власник живота на КИМ али су они таоци његове “ мудре “ десетогодишње политике . И ове жртве у Бањској иду њему на душу због претњи и обећања ако треба воска неће дозволити …Шта ? Оно што обећавају патриотске снаге “ кад се војска на Косово ВРАТИ“ . Прецртала бих “ војска “ и написала Вучић .

  3. Pa glupi deo naroda,zar ne vidiš kako manipulator laze ? Nije ih primoravo da izadju iz institucija…pa dokle ovaj moze da ide? Dokle hoće,jer ima glup deo naroda. Ajde malo uključite mozak,dosta je bio na paši.

  4. Zbilja je mucno gledati te „gradjane“ koji zive na severu Kosova. Vuce ih za nos vec tri decenije, a oni kao da su sa Marsa pali i dalje slede njegove sumanute ideje. Malo hocu da pregovaram, pa onda necu. Prvo nateram Srbe u institucije drzave Kosova, a onda ih nateram da izadju. Sada se pravim lud, pa posle grca u ruci, izigravam neku miroljubivu osobu i „molim“. Hoce li ponovo goreti neki automobili ako neko NECE da glasa za njegove?

  5. Nije mi jasno na koga misli kad kaze „Srbi sa Kosova“? On jedino razgovara sa predstavnicima srpske liste koji su se toliko obogatili u zadnjih 10 god , da oni niti znaju niti ih interesuje stanje i misljenje obicnog naroda. Ostace upisano da je av izdajica.

  6. Naravno da nisi, ti si predator ne samo njihovih života, već i onih u ovoj zemlji koju si unesrećio za narednih 100 godina.

  7. Moram ovde da citiram novinara Milivoja Mihajlovića iz njegovog poslednjeg intervjua:
    „.. uvek je bila važnija vlast u Beogradu nego miran život na Kosovu.“
    Čovek je ceo život proveo na KiM. Ta njegova konstatacija pogotovo važi za sadašnju vlast u Srbiji.

  8. Ko naredi Srbima sa Kosova da neizadju na izbore za gradonačelnika ko kao zamoli Srbe sa Kosova da sada traže izbore KO?

  9. Значи и кад оде хиљаде километара одавде,опет лаже ко пас.Човек је ненадмашни лажов,чак ни у милијарду ипо
    Кинеза нема таквог међу њима.

  10. Ova izjava je njegova prava slika i prilika.
    Kada dođe gusto zbog njegovih promašaja i nesposobnosti, onda pere ruke optužujići sve druge, samo da bi sačuvao svoju poziciju. To se zove izdaja i prevara.
    Zapamtite mu ovo Srbi sa KiM

  11. Toliko se obraca dok je u Srbiji da je dosadio pa me cudi da mora da se obraca iz Pekinga.Ako je i od njega previse je i treba da se malo odmori kao i nas daljinski.

  12. Operaciom ,,parizer“ zazvorice se 60 do 80% str radnji.Ugovorom o slobodnoj trgovini ugasice 80% malih i stednjih preduzeca koja se bave proizvodnim delatnostima.

  13. @opljackani penzioner:nije lepo da tako vredjas pse,tako pametne i odane zivotinje.Nije njima ovaj ni vidu da nisi.

  14. Vučića kritikujem i nisam za njega zbog načina na koji vodi unutrašnju politiku, politiku podela, sukoba, urušavanje institucija, zbog nepotizma i korupcije vlasti i sl. Što se tiče spoljne poltike ubeđen sam da ni opozicija ne bi znala nešto bolje da uradi, u vezi Kosova, osim ako ne namerava da prizna nezavisnost Kosova.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti 8

INTERVJU Bojan Simišić (Eko straža): Ne mogu nas sve uhapsiti

Očekuje nas vruća jesen. Pored Eko straže u protestima protiv ekoloških problema (jer nije samo Rio Tinto u fokusu) sada se nalazi već stotina grupa građana. Ne mogu sve uhapsiti, a svako hapšenje samo još više rasplamsava bes građana, poručuje u razgovoru za Danas osnivač i vođa pokreta Eko straža Bojan Simišić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.