Predstavnik sindikata: Svi govore da penzioneri drže Vučića, ali to nije tačno

Ostavite komentar


  1. Gospodine Grabundzija,
    Penzija je zaradjena stvar. Zavisi koliko ste uplacicali novca u budzet. Druga stvar dok ste se bavili poljoprivredom imali ste razne subencije i benefite. Ostali penzioneri iz radnog odnosa nisu. Zao mi je sto je iznos mali, ali toliko ste i odvajali za penzioni fond, sve onda bice nepravedno prema onima koji su odvajali mnogo vise

  2. zasto povecavate penziju ljudima koji imaju penziju iznad proseka,imali neko normalan da zna sta i kako se uskladjuju penzije.odnos mora biti 4 prema 1 sve drugo nevalja. a ne kao sto strucnjaci koji su na vlasti daju penzije preko 200000 din a nekom 10000 din.to nema nigde.kako onda mozete ocekivati podrsku.

  3. Šta je sad, sramota udarila u obraze pe se crvenite.
    Ma svi ga vole kao Zabavnik sva godišta, samo penzioneri izgleda za sada osećaju stid.

  4. Najzad da objavite nešto suvislo o položaju i ulozi penzionera u Vučićevoj Srbiji

  5. Вучић-2200000 гласова. Пензионера 1625000. Чак и да су сви изашли на изборе ( а нису ) и чак и да су сви гласали за Вучића ( а нису ) ко је оних 600000?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.