Vučić o rezoluciji o Srebrenici: Pomoliću se bogu pred put u Njujork, znamo kolika je sila koja nam preti

Ostavite komentar


  1. Vrhunac “ savest mi je čista” Tako su pričali i za ratove 90tih i za bombardovanje. Mi znamo kako smo prošli sa njihovom mirnom savješću

  2. Pokušava da opere biografiju iz devedesetih… i naravno da zagorča nedeljno jutro i ponizi gradjane Srbije!

  3. Sve što o Srebrenici rekao u zabavnom programu, neka ide da kaže ponaosob svakoj majci i rodbini ubijenih u Srebrenici.

  4. Ovo dramoserisanje mi sugeriše da Rezolucija neće proći…
    Nakon toga, deset dana slavljenja spasioca- do izbora.

  5. Bolja mu je prilika za zamajavanje naroda bila na proslavi Uskrsa kod ove iste!

  6. Nije to sila koja preti ,vec sila koja priznaje cinjenicu da su Srbi izvrsili génocid u Srebrenici .Da Srbi ne marsovci.

  7. ne pominje silne kredite od Arapa,Kineza, Rusa po najvećim kamatama,koje će bar tri generacije stanovnika Srbije otplaćivati,a putevi se ne održavaju,ko i sve ostalo!-Napravi ga,pa ga zaboravi!

  8. Borio si se ti „kisobranom“ iznad Sarajeva pa eto sad optuzuju citav narod zbog vas radikalskih bitangi.

  9. U Njujorku nisu ni ambasador Srbije Stevanovic, ni generalni konzul Bozovic. Vec dugo. Niko ne zna zasto. Jesu na sajtu i primaju devizne plate, ali nisu na radnom mestu. Odavno. Nece biti ni sad.
    O cemu se tacno radi?

  10. Nedeljom pre podne Vučić nikada nema šta da radi, osim da priča po televizijama.

  11. Zasto bi nam neko pretio? Zar nismo spoljnopoliticki dzin? Cime bi nam pretili? Sa kojim ciljem?
    Da li preti npr nas prijatelj Makron? Brat Erdogan? Mohamed bin Zajed?

  12. Mene je velika sramota kada vidim video snimke nasih politicara kojo su se svadjali oko spasavanja Jugoslavije I posebno bestijalnostl ubijanja svih redom.za vereme gradjanskih sukoba u Bosni I na Kosovu I lazi kojim su se bavim nasi tadasnji I sadasnji polititikanti.A generali se uvukli u misije rupe I grickaju penzije a glavnkomandujuci strugnuo kukavicki u Moskvu I tamo proveo poslednje Dane.Ko im dade generalske cinove?
    Za vreme mira su se sepurili I duvali a kad je bilo stani pani pobegli.u.misije rupe.Ti nemaju ni stida ni srama.

  13. Sta možemo sto nas jedna država voli od 1914, evo već 110 godina u kontinuitetu, a trude se i da nas vrate u granice iz 1878

  14. Nisi ti proveo u Nisu vise vremena nego svi predsednici pre tebe zato sto volis Nis, nego zbog sukoba i prepirki u niškom gradskom odboru SNS. Dolazio si tamo da miriš i peglassukobe različitih struja. Dakle, bio si cesto u Nišu zbog stranke,a ne naroda. Uostalom, ako je sve bilo kako treba u tom gradu,zasto aktuelna gradonacelnica nije na listi?

  15. Samo ti i drumski razbojnik Dodik non-stop širite laž o kolektivnoj odgovornosti i krivici srpskog naroda. Krivi su pojedinci i huškači rata kao što si i sam bio (100 muslimana za jednog Srbina)

  16. Vucic je naveo da postoje regionalne platforme koje žele da ruše Srbiju. . .
    Stizu izbori. Najsigurniji nacin da vladar zadrzi vlast je da se objavi da je drzava napadnuta. Funkcionise svuda, u svakoj drzavi. Da se EU oslobodi malignog

  17. Borio si se ti sa tvojim učiteljem i za granice Karlobag,Karlovac,Virovitica,navukli Srpski narod na tanak led,pobegao sa učiteljem za Bg,narod platio debelo,i ti mu opet prodaješ maglu.

  18. Kakav spletkaroš,ni Dodik mu nije ravan.
    Vidi se da sa njima upravlja BIA ili nekakva ruska policijska agencija.
    Logika kojom se razbacuju vlada samo u policijskim stanicama.

  19. Ja se pomolim Bogu svaki put pre nego ubacim listić u glasačku kutiju, poslednjih 12 godina i ne pomaže.

  20. Džaba ćeš ti presedniče moliti se Bogu. Tvoji grijesi su tako veliki da ti ni skup Bogova nebi mogo pomoći. Bolje ti je posti pa ispovidi svoje grijehe. Biće bolje i nema i tebi.

  21. Amazon ga ne može oprati. A, ova priča je za naivne botove….

  22. Cudno da toliko ljudi prate pink i vucica. Ako ne mozete da ga vidite ocima i jos teze slusate, daljinski u ruke. Niko vas ne tera. Ili ipak da, mrznja. Sve vam dzaba. Ne mozete mu nista

  23. Ja neznam koga više da se bojim!?!?Dali da se bojim,kako kažete Vučićevih izjava ili naših izdajnika…nikako da odredim ko je za nas opasniji po društvo i državu!

  24. Bog se bavi spasavanjem gresnih dusa. A za ovozemaljsku diplomatiju su zaduzeni ministri spoljnih poslova i ambasadori.
    Gde su i sta rade: MARKO DJURIC, NEMANJA STEVANOVIC I VLADIMIR BOZOVIC?

    Boga ostavite na miru, a i nedelja je

  25. Sretno predsednice Vucicu! Istina i pravda su uz Vas! Srbija pobjedjuje!

  26. Sad bih napisao svasta ali znam da nece biti primereno pa samim tim nece biti objavljeno. Polomice se? To je rezon jednog ozbiljnog politicara?

  27. Vrlo mi je „bitan“ bilo čiji religijski trip, pogotovu ovog manipulatora.

  28. U Njujork ide kao da je 1389 . , ponavlja reči iz filma “ Boj na Kosovu “ … Care Aco , od Srbije glavo , ako sutra ( četvrtak ) …

  29. Okanite se više reklamiranja predsednika,dijete mu rejting u narodu koji nema ….,malo se zgadilo drugoj polovini!

  30. Као Лазар на Косово !
    Да ти није рођак Порфирије средио царство небеско !

  31. Neće vam Bog pomoći, jer lažete i problematičnim ste. Naročito jer lažete narod da su svi protiv njih i ne žele im dobro. Ni sa kim od komšija niste u dobrim odnosima. Ja jesam gradjani ove zemlje, ali mi je već dosta patetike i paranoje vaše.

  32. Kako da se pomolite Bogu kad ste vi bezboznik gosin aktuelni Predsednice ?!

  33. Sve možeš „biti“: Predsednik,Premijer,Ministar vojni i svi ostali min.Patrijarh,Babica,Žrtva svih zavera,posebno tvoj jadni brat..Valter koji brani ono što Dodik zove Dejton..Ali nikada nećeš biti TITO..zapamti..Njegove mostove ,puteve i pruge su pravili naši radnici a ne Kinezi,kojima ćeš izvoziti suve šljive i borovnice..a oni uzeše nama zemlju ,vodu,bakar,zlato,olovo..sve….

  34. predlazem da se precedniku jos za zivota podigne spomenik, koji borac, kako samo izgarava na terenu, najveci heroj u srbskoj istoriji,

  35. Ps zar ne bese on ateista ili porfirije njegov prijatelj preso iz vere , ide na kodovski boj kao car lazar , covek je ozbiljan za posmatranje idavno ,jadan ovaj narod sa njim jedino da gadimo tv eeee uzas

  36. 100:1, Не ваде те ни кожне гаће

  37. Poštovani Predsedniče,(obraćam Vam se tako jer tako treba da se obraćamo Predseniku države)
    Mislim da nije način da se molite Bogu, već da smislite argumentovani, ne svadjalački tekst za odbranu naših unteresa. Inače, savest Vam neće ostati mirna. Neka svi proznaju genocidne postupke prema drugim narodima, počev od nama najbližih, pa do velikih koji su istrebljivali čitave narode! Predložite opštu rezoluciju protiv genocida, sa neutralnim datumom i recite da imate ovlašćenja od svog natoda da za takvu rezoluciju glasete.
    Ako idete da se svadjate, onda nemojte ni da idete.
    Veća šteta nego vajda!

  38. Уобичајена чајанка аутошовиниста и регионалних србомрзаца који се после све пљувачине по Србима чуде што је Вучић на власти. Па ви га одржавате својим лажима.

  39. Zaboravih!
    Ko nam preti Predsedniče?
    I da! Zašto ponižavate ovaj jadan narod dovlačeći ga na mitinge. Mučno ih je bilo gledati danas koko izlaze i ulaze u autobuse. Ubijeni u pojam. Pojedinima je to bila jedina mogućnost da odu iz svog mesta plaćenim autobusm(ko ga je platio?) sa senvičem i bednom dnevnicom. Pogledajte ih na ulici a ne SPENSu kada se orkestrirano ponašaju. Onako kako Vi očekujete, zbog posla, ili da odrade ono tbog čega su došli.
    Tužno je!

  40. To jr toliko davno bilo, da je suludo pričati o tome isto kao kada bi pričali o američkom ratu sever jug. Srebrenica je u Bosni, mi živimo u Srbiji, nisam imala ikog da ide u to doba da ratuje u Bosnu, otac umro mnogo pre raspadanja Jugoslavije, sin rodjen posle toga, a bivši muž iako je po ocu poreklom iz Bosne ali rodjen u Srbiji, nije išao n8je bio tamo mobilisan. Ali zato imam komšiju preko puta rodjenog u Bosni došao da živi u Srbiju, Vojvodinu i dok su ovdašnji mnogi bili mobilisani, on nije išao, krio se u podrumu kuče svoje strine sa ženama, toliko o patriotizmu

  41. Moliti se Bogu i željku mitroviću, ne ide to jedno sa drugim, samohvalioče i vlastoljupče.

  42. Sve što nam se dešava je upravo rezultat njegove „pametne“ politike u protekle 3 decenije.. uz Šešelja i Dačića. Bog s tim nema veze.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.