Vučić: Pitajte list Danas o Ponikvama

Ostavite komentar


  1. Nikolić i Vucic su zagadili i deformisali zvanja predsednika drzave i predsednika vlade, tako da ce svakom pristojnom i stručnom čoveku biti veoma teško da prihvati neku od ovih funkcija. Isto važi i za ministarske funkcije.

  2. Ja bi da pitam novinu Danas.
    Kad vec moze, a mozda i znaju?
    Ko i kako nam bira kolonijalne upravnike?
    Gde je dno, naseg sunovrata?
    Koliko vekova ce nam trebati da se revitalizujemo kao narod, drzava posle ovog istorijskog suficita?
    Dal je tacno da nam 60.000 ljudi trajno bezi godisnje, od ovog blagostanja?
    Dal vam se javlja, sta ce preostati u ovom diznilendu kad sve stasalo utekne, a matoro poumire?
    Hvala unapred.
    Vas ….

  3. Radiš li šta drugo, Volkan beje, osim što se brišeš novinama?

  4. Ja bih da obavestim predsednika Vucica da je PONOVO prekrsio Ustav Srbije! Zato sto ni jedna tema o kojoj je govorio NIJE u delokrugu njegovog polsa!

  5. Vucic nema vremena da se bavi ne bitnim stvarima jer mu je napredak Srbije preci

  6. Da obavestim gospodina predsednika da baza Bondstil nije na teritoriji koja je pod upravom Srbije od 1999 godine, pa znaci i nije u Srbiji. Nemojte da iznosite lazne informacije, ruzno je.

  7. KOLIKO Nesakrivene MRŽNJE Izbija iz svake pore ovog,,Mirotiočivog,,pobednika,,na,,izborima,, Za predsednika Cele SRBIJE.U KOJE LI TO,,STARO,,dobro vreme,,treba da SE,,VRATIMO,,,ako,,,ON,,,,tek,, DRUGOZAKLETI,, Ostane da SRBIJA Ovako naprDNO ide ka ,,civilizaci,,kako je ON,ZAMIŠLJA,u Svom neopisivom nercizmu i bahatosti,,harizmatičnog mentalitetnog smera,,naučenog na,,borbama uličara.Samo je sa Njegovim,blagosloviom onaj mega krimos,julovštine smeo da ,,eklskluzivira,,još jednom onakvu poruku BILOKOME, A NE DO JUČE,BRATU, PO,,,IDEJAMA, I,,ZALAGANJIMA,,U JEDNOJ,,Presrećnoj,,vučkojebini, gde se nepreza ni od,,slučajnog,,upada u stan novinarjke,OPET,posle ovakvih,patriJotskih, Javnih,,opredeljenje,i,Upozorenja,.Kada,,bela majica,, postane,druga koža, sledi ovakvo,,demoNkratsko,,društvo,a Ceh,njegovih,,ranih i ukupnih minulih,radova,,,plaćaju, SVI,MRSOMUDI,,I ONO ŠTO MU,,SREĆOM ZARADIŠE SVE BENEFITE KOJE ŠTEDRO ,,PREKOMPONUJE PO SVOM LIKU,, OSIM Njegovi SATRAPI,,,BIZMISMENI,IZ,,STEČENOG,BIZMISA,,,,SLUČAJNO,U 90 tim,i Klimoglavci iz,,ubeđenja,,pai,birači, karavnskog kontinuiteta,,, sa prozivkama,da se Nepogube u,,,novim,,osvojenim,,destinacijama,,i svih tako sakupljenih,i,,sačuvanih,,celih ,2miliona,,i,,samo,,11 satelita,,proširene relaksacije ,,k,o Nikada u Istoriji Srbije.Kada neko iz srtane Zemlje dovodi,,šetače,, kao,,savetnike ,,da,,NAS ,, mrsomude,, onu,,siću,,do 7,5 miliona,,UVERI,,Kako,,imamo,,sreću,, sa ovakvim..liderom, Nepojavi seijeda daga priupita a iz koje to zemlje beše,,uvaženi,gostijući,,savetnik ili smo pobrkali,,,godine,,pobeda,, i godine,,kolateralnih šteta,,GDE god JE,,ON,SPASAVAO,,,SrBstvo,i SVE Što je Kao tekovina svetske CIVILIZACIJE,POSTOJALO ,AL,PRE NJEGA….

  8. Neki, poput analitičara Dragoljuba Anđelkovića, traže da se odazovemo dozvolom izgradnje ,,EU i Američkog, (čitaj NATO) centra u Ponikvama", ,,kao reciprocitet postojećem Ruskom u Nišu…"! Ta ideja bi bila recipročan odgovor Srbije, samo ukoliko bi se dozvolila izgradnja Ruske baze negde u Srbiji, jer su Ameri, (bez dozvole i saglasnosti), napravili najveću bazu u svetu, ,,Bonstil", takođe na našoj teritoriji. A kada je reč o Ponikvama i ,,humanosti", bilo bi pravedno da ga EU i Ameri vrate u prvobitno stanje, obzirom da su se potrudili da ga svojski bombardovanjem preoru i unište do neprepoznavanja.

  9. : zasto se onda bavi ne bitnim stvarima za koje je jos ne nadlezan, ne kvalifikovan, ne sposoban, ne osposobljen, ne uk….i jos na celu na prednjaka.

  10. Proslo je vreme Precednice kad se bitka osvajala pesadijom. Zar i sam ne prodajes dronove diktatorima po svetu? Drugo, hteo bih da zamolim da se ne upustamo u dalje investicije sa Rusima videli smo.kako smo prosli sa NISom.

  11. Plasim se da Srbija ne eksplodira od stranih investicija,visokih plata,zakonitosti i sveopsteg blagostanja.

  12. Ma*laze, bara*o, ko ti daje za pravo da na bazi pretpostavke blokiras tekuci racun Adria Media Grupe!? Ti bre rusis drzavni sisten i postajes gori diktator od Kim Dzong Una iz Severne Koreje! A ta tvoja sadisticcka baljezganja vise niko ne slusa; zgadio si se naciji sa sadistickim lazima!

  13. Kad se probudi,upita se:"Šta bi ovoj 1/4 naroda, da baš mene bira!-Zar sam stvarno toliko dobar – lažov!?"

  14. Aca Bokasa:NATO neka gađa Niš,a Rusi da gađaju Ponikve!

  15. Ma bolje da pitaju Kim Džong Vučića, on ce na bazi pretpostavki odmah da blokira tekuci racun firme koja mu smeta i onda da dozvoli centar na Ponikvama.

  16. @mimi Мими, душо… пише се "небитним". И, пише се најгори, најбољи, не могу, не знам…. да се мало, ви ботови, образујете…

  17. Pobedili smo mi na Kosovu ! Kao onomad 1389. Samo se nadam da necemo opet toliko cekati da ga oslobodimo ko nasi preci do balkanskih ratova ! 1912-1913.Slucaj je hteo da upravo pobednici iz 1999 god budu danas na celu drzave. Vucic, Dacic, Vulin fali im samo Seselj ali ko da je tu. Njegova ideologija i dalje je prisutna!
    Ps. Drazo da platis reklamu nasem predsedniku! Lepo covek kaze , Danas pise ono sto drugi ne znaju ili nece da objave!
    Citajte Danas!

  18. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije čuo da Sjedinjene Američke Države traže da prave bazu na aerodromu "Ponikve" kod Užica i novinarima poručio da se obrate listu Danas, koji je objavio tu informaciju.- Pitajte list "danas" kaže u naslovu članka Presednik Srbije. Evo ja kao obiačn građanin pitam list "danas" da li se otvara nova američka baza u Srbiji!? Zabrinuti građanin:Miroslav B Mladenović Mirac iz Vlasotinca, živi na jugu Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.