Vučić: Pitajte Vladu Srbije zašto je Babić još na čelu „Koridora Srbije“, a ne mene

Ostavite komentar


    1. Ne da laze nego laze,kao sto nikad niko nije lagao pre njega.Strasno.Nije
      poenta da li je otác Stefanovica bio u fabrici Krusik vec sto su nizim cena
      má OSTETILI drzavu za desetine milionu dolara.Lopovi i prevaranti.

        1. Ne lupaj nemamo mi tu snagu, pa zar si zaboravio da su nam bombe bacali u TANJIR, gde su hteli, i pokazali celom svetu ko je GAZDA, niti smo Kina , Rusija Koreja, pa stalno nam upadaju SIPTARI I SEKU SUME, toliko o nasoj snazi

      1. Aloo, sudije i doktori, zauvek ostanite gluvi i slepi i bez posla bi ja vas ostavila.Samo radnici dobijaju otkaze a kobajagi intelektualci nikad !

    2. Vlada srbije nepostoji jel vi ste vlasnik ove drzave i vi samo imate pravo da odlucujete i niko drugi.to nije bolo ni za vreme Tita. I nemojte vise lagati ovaj narod.

  1. Pa, ako si nadlezan za Sinisu Malog, Stefanovica… (umesto Vlade), zasto nisi i za Babica ???

  2. Na nabavkama za vojno zdavstvo se krade preko 15 miliona evra. Nebojsa Rodic, Sinisa Radovic, Ugljesa Jovicic, Miroslav Vukosavljevic – nevidjene lopine!!!

  3. Na nabavkama za vojno zdavstvo se krade preko 15 miliona evra. Nebojsa Rodic, Sinisa Radovic, Ugljesa Jovicic, Miroslav Vukosavljevic – nevidjene lopine!!!!!

  4. U svakoj polucivilizovanoj zemlji bi zbog ovakve afere pala vlada a za vladajuću stranku ne bi glasali ni njihovi roditelji!
    Kod nas? Plašim se da sns neće izgubiti ni tri glasača…nešto je trulo u Srbiji.

  5. Vucic bas ulaze u Srbiju, i vojsku. Sve pohvale za njegov trud i napor. Jedna jako lepa vest.

    1. Nikola: Takve vesti mogu biti lepe samo za nepismene ili polu pismene botove. Vučić i njegova bolumenta dižu kredite i zadužuju našu praunučad, a troše pare za nekakve nabavke i izgradnju pola-pola ( pola državi, a pola sebi ). Ovakve laži može da proguta samo neko ko je bez inteligencije ili onaj ko ima žestoke koristi od od njih.

  6. Još jedan atentat na predsdenika. Pa jel vidite da će elisa helikoptera da mu otkine glavu!? Zašto niko ne reaguje?
    Ko pokaže sliku predsednika Vučića u uniformi JNA dobija nagradu od 1.000eura.
    Navodno je služio JNA u u kasarni „Slaviša Vajner Čiča“u Sarajevu? Nigde nije zavedno da je čovek pod tim imenom bio u vojsci? Čak je spinovana informacija o njegovom navodnom drugu iz vojske Fikretu Demiriju koji ima fotografije iz vojske koje niko nije video. Al zato su mnogi videli fotografije Vučića i Demirija sa zvezdinog stadiona „Marakane“.

  7. ‘gde je snimak….??? ako je sve laz..ne znam kako babic i vozac mirno spavaju..kakvi su to ljudi…

  8. Pa ti zalivaš taj fikus na koji se pozivaš u slučaju Babić, nesrećo jedna. Sad si se setio da nisi nadležan!? Muči tamo, brukooo jednaaaaa!!!!!!!!!

  9. Razumem svu tu decu koja odoše u bolje sutra.30 godina nas maltretiraju jedni te isti.To mora da je Božija kazna jer drugog objašnjenja za ovako glup narod nemam.

  10. Uf, izvinite predsednice a mi bili u zabludi da se ti za sve pitas pa i za recept za dobos tortu. Kakvu smo gresku napravili. Eto i Vucevic danas saznao da ce podneti krivicnu prijavu za slucaj JOVANJICA.

  11. Drag Pretsednice, Od kada „pravnom savetniku“ treba dozvola za proizvodnju oruzja. Zar mislite da penzionerima uz penzije treba izdati dozvole za proizvodnju oruzja pa da mogu proizvoditi raketne sisteme,tenkove,mine…

  12. Vučić je rekao da je posle udesa automobila u kojem je bio Babić 31. januara, „…on, Vučić, „lično posetio porodicu nastradale žene (na naplatnoj rampi, ali da im je preporučio da oni snimak (s nadzorne kamere) ne gledaju jer je jeziv“.“ Vas precednik preporucuje da se ne gleda snimak nadzorne kamere, dokaz u sudskom postupku, jer je jeziv?? Pa iz koje ste supe ovog izvukli, majke vam? Vi ste stvarno Comedy channel na kubik, smejem se bar sat dnevno kad otvorim srbske sajtove.

  13. MA predsednice vi ste za sve krivi takvi su vam ogorcnei ljudi oni samo znaju da kude i to je to zato su i propali sto nista drugo i ne rade u zivotu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.