Vučić: Pitanje bojkota je izbor opozicije, nema načina da dođe do izborne krađe

Ostavite komentar


    1. Jedino rešenje je bojkot i rezolucija o genocidu u Srebrenici..

  1. Ako opozicija ne izađe na izbore tada i neće biti potreba za krađom, osim u situaciji kada sns bude namakla više od 100 % glasova ili na glasčkim mestima gde sps bude imao više od 10 %. Međunarodna zajednica će tada prepoznati legitimitet postupka i verovaće Vučićevoj apsolutnoj garanciji.

    1. Jašem, konj mi skapava, a ja se bojim sići. Strah me, jer znam šta me čeka.

  2. kako je pobegao od pitanja medija sa izmišljotinama. užas kakav je to čovek. Ne interesuju me propagandni mediji tipa pink i happy, neka truju kao i do sada ali RTS i RTV moraju da se otvore za sve i tu ne mislim samo na opoziciju nego i za ostale koji žele da učestvuju u raspravama o događajima u zemlji kao što su nevladine organizacije, novinari, analitičari, profesori ….

  3. Corave kutije su garant bezbednosti komunistickih izbora.
    Na listi samo komunisticka partija jugoslavije (u raznim njenim preimenovanjima) – pitam se ko li ce na postenim izborima sa jednim kandidatom pobediti? Citav Gulag Srbija se pita. Svi logorasi. Neizvesno do kraja baby!
    Samo partizani sigurni u ishod.

  4. Izbori su tačni,kao nemački softver za dizel motore:-Izduvni gasovi su čisti!

  5. Kao u Lučanima!? zašto onda terate ljude da slikaju listiće, vozite „bugarski voz“ i crnim džipovima obilazite kuće uoči glasanja. Smešno da čovek koji je bez dana radnog staža postao direktor priča o poštenju a sve što je stekao je stekao ne radom već baveći se politikom. Uzgred, najeftinije Brioni odelo košta 4.900 eura, od plate kupljeno i to bez Šanel tašni i letovanja na Brionima. Čuo Babić da šef nosi Brioni odelo pa otišao na Brione da nabavi jedno i za sebe. Ha ha ha.

    1. Gde je taj ‘voz’ da dobijem sendvic? Miki ne razume da ljudi glasaju za sendvic i da to i jeste sustina demokratije! Nista nije lose u kopovini glasova, cak je transparentno! Kao bi bilo lepo da smo svi dobro placeni, zar ne Miki?

      1. Vucicu, ti li si?! Prepoznatljiv ti je pisani „autorski“ uradak.
        Plasiras novu tezu da je zvakanje sendvica u smrdljivim autobusima manifestacija patriotizma?
        Nisu Srbi, ipak, toliko glupi.
        Shvatice brzo da je od zvakanja bajatih sendvica, bolje jesti brancina na Brionima.
        A onda si ga ugasio, jer vec sad ne mozes da kontrolises svoje babice i ostale cicice i njihove narasle apetite.

  6. Изолација овог режима мора прво почети изнутра, бојкотом.

  7. „Nema načina da dođe do izborne krađe“ reče neko ko u životu ništa drugo nije radio nego je krao izbore. I to sve reče bez treptanja i još ostade i živ!

  8. …je najosetljiviji na kritiku Merkelove!-Opozica tu da se žali, uvek i ponovo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.