Vučić planira inauguraciju oko 20. juna

*Vlast namerno ne želi da obznani tačan dan i mesto svečanosti, jer zna da ćemo reagovati, ističu u grupi "Sedam zahteva" *Spremamo radikalizaciju protesta a datum ćemo javiti uskoro, kažu u "Kulturom protiv diktature" *Još nismo doneli odluku kako i u kojoj meri će učestvovati na protestima, napominju u Inicijativi Ne da(vi)mo Beograd
Najavljeni brojni protesti na dan i uoči prelaska premijera na funkciju predsednika države

Ostavite komentar


  1. Prilika da se okupimo u velikom broju i makar izviždimo samozvanca, ili recimo predsednika posebne
    vrste – lošeg predsednika loših ljudi, pošto za njega nikad nije glasao nijedan dobar, pošten, normalan čovek,

  2. Valjda to ne odreduje buduci predsednik nego zakon kada se od izbora preuzima mandat!

  3. Mogu protestovati čitavih 5 godina do narednih izbora ako imaju vremena.

  4. Congradinovoj dodeliti odlikovanje. Unazad mesec i po dana, srcano se bori za – ona, valjda, zna za sta. Bombasticni nadnaslovi, naslovi i podnaslovi, radikalizacija, logisticari, promovisanje "pokreta" od jednog clana, objasnjavanje ko je od koga, iz cega nastao… Fascinantno. I tuzno.

  5. Ma samo neka se vi skupite kao na inauguraciji Trampa. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

  6. Narod jedva ceka preuzimanje mesta predsednika ,jer zele sposobnog na toj funkciji.

  7. Гади ми се да било шта кажем када ови идиоти од ботова лупају будалаштине. Дали они не схватају да су у ОГРОМНОЈ мањини у односу на нормалне људе??? Кога они желе да "збуне", ко им од ових нормалних читалаца ЈРДИНОГ нормалног дневног листа у Страдији може да верује? И шта ви тражите у нормалним новинама, идите на ваше "информере" и сличне будалаштине! И, молим вас, ослободите нас ваших идиотских коментара!

  8. Ja zbilja ne mogu da verujem koliko je za samo par godina ova zemlja otisla u nazad. I da nikom nije cudno sto su izbori raspisani u aprilu i izborna kampanja trajala 30 dana, a sada skoro TRI meseca covek koji je prekrsio Ustav i sve do jednog zakona u ovo zemlji, nije preuzeo funkciju. To sto on radi je POTPUNO urusavanje demokratije. Iskreno se nadam da ce jednog dana, ako Srbija ovo prezivi mnogi ODGOVARATI jer nisu radili svoj posao.

  9. Jedva čekam krunisanje kralja Aleksandra, Srbija je ekonomski tigar.

  10. @Младен Михајловић Samo se ti tesi da je manjina u pitanju.Videlo se na izborima ko je manjina a ko vecina.A postujem ovaj list jer smatram da ne treba svi da budu tabloidi. Ali budite realni kakvi protesti kada vas nema ni par stotina naspram dva miliona glasaca Vucicevih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.