Vučić plaši građane Olujom sa severa Kosova

Vlast u Srbiji, uoči donošenja važnih odluka, radikalizuje odnose i intenzivira neprijateljstvo prema kosovskim zvaničnicima i narodima

Ostavite komentar


  1. Prije ce u srbiji biti oluja. PROTIV vucica i njegove Bande koja pljacka narod i drzavu….Srbiji nema spasa ovaj fasista mora da er skloni i svi dosada u poslednjih 30GODINA. .inventura sve Jim oduzeti ..a njih na Büro ..da vode kako je kad nemas nista i njih i njihovu decu bahatu ..Opodo ustanak ocistit Srbiju od lopova

    1. I bez Dodika! Mi bas izazivamo mnoge koji se oslanjaju na podrsku Turske, Albanije, Nemacke, bez obzira sto ih je AV pre neki dan nazvao bracom.

  2. Niko ovde ne plasi narod, jednostavno treba biti oprezan i spreman u slucaju bilo kakve neprilike

  3. Vucic nikoga ne plasi on dobro zna sta prica zar nije bilo oluja nad Srbima ali poenta je u tome sto se Vucic ne plasi nikoga pogotovu ne od siptara i siptarskih slugu koji jedva cekaju neki problem da bi napali Vucica

    1. Upravo to radi pokusava da plasi gradjane.Sve za rad Kosovca jer mora da sprovede ono sto je obecao zapadau.Pitanje kosova je reseno rezolucijom 1244 Koja treba da se sprovede u delo.To treba da bude njegov zadatak a ne gazenje te rezolucije koju Vucic ne spominje zato sto ne sme.Ako ovu zapad ne zeli da sprovede a sami su je napisali sta je garant za bilo koju drugu.Dakle svce sto Vucic prica van te rezolucije je cista izdaja i obmanjivanje.

    1. A sta je to izvrnuto od strane novinara u ovom clanku? Mozda ne bi bilo lose da vas nauce u bot centrali da budete konkretni kada komentarisete.

  4. klinički primer pubertetlije,koga niko nikada nije pohvalio,pa se lupanjem trudi, sve dublje padajući u blato!

  5. Građani severa Kosova su stanovnici države Kosovo i ravnopravni građani sa potpunim pravima kao svaki stanovnik Kosova. Veću laž nisam skoro čuo. Stalni napadi na Srbe su normalni.

  6. Ko ovde plaši narod?! Ovo su samo reči opreza, da ne dozvolimo da nam se ponovi strašna istorija!

  7. Da on i ima konstantnu „OLUJU“ samo u svojoj glavi. A, takvi „olujni“ trebalo bi da potraze strucnu pomoc da se ista ne bi prosirila i na ostatak hipnotisane mase a koja nije SNS „masa“.

  8. Zavidim Vam na vašoj radosti. Znam da mrzite Vučića i to ne zameram. Ali kad sam pročitao ko su vam sagovornici, povraća mi se.

    1. Drago mi je da je neko primetio od novinara preko sagovornika su pro americki botovi i albanski lobisti.

    2. Zašto Andreja? Šta fali sagovornicima?
      Sem ako nisi I ti član mafije S. Mitrovice

      1. Pre ce biti da si ti clan ameterske sekcije sigurimija. Svaka cast za trud, ali rezultati su ti bas mizerni.

  9. Ovde nema nikakve opasne situacije kako to Vučić predstavlja. Ali, čak i da ima, pravi predsednik se obraća narodu sa poštovanjem, a ne ponižavanjem, hrabri i uliva poverenje, a ne izaziva osećanje straha i razjedinjuje! Radi se o ozbiljnom uznemiravanju javnosti i nanošenju mentalne patnje. A sve zarad prikrivanja veleizdaje. Sa obaranjem Miloševića greška je napravljena jer nije bilo naplate (oduzimanja imovine, suđenja i lustracije). Ovaj put nema mogućnosti da se to spreči. Vučić treba da prihvati odgovornost za svoja dela, koja svakako ne može on sam da tumači. Sud će mu obrazložiti šta je uradio kada kucne čas.

  10. Niko nema sta da upadne na sever kosova ,jer sever je kosovska territorija ,ako serbia hoce rat ,to je druga stvar ,Albanci imaju pravo na sever i potpisali ugovor o tome u briselu prema tome sporazumu srbija nema nista na sever ,

  11. Pinokijo dosta nam je tvojih izjava. Znam da bi voleo oluju, to bi te odrzalo na vlasti, a sa cijom decom ti bi u okrsaje.

  12. Спреман сам и ја Андреја…И ја волим Вучића због Тадића и Ђиласа, али за сваки случај сам ту са понудом, ако почнете са повраћањем…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.