Vučić: Platforma u aprilu, ali nisam siguran

Ostavite komentar


  1. Neverovatno da jedan covek olucuje o sudbini naseg naroda, kao sve ce saslusati a onda ce sam doneti odluku, uz pomoc prijatelja kao su Merkelova koja je i njegov licni prijatelj, uz bacanje prsine u oci narodu da imamo najvecu ekonomsku saradnju, pa i Rusiji su uveli sankcije i prave gasovod od nekoliko milijardi eura, i jos su podrzali bombardovanje Sirije., odakle tolika pozuda i borba za vlast, bez uvrede patoloska, kad obican gradjanin tako misli , sta li misle ljudi koji se ozbiljno bave politikom.

  2. Deca su naša budućnost u kojoj ne želimo da od nas naslede probleme, rešenje problema KiM neophodno što pre, kompromis poželjan.

  3. Дејан Мировић је најбоље од свих најавио каква ће Вучићева платформа бити: Закључак Вучићевог „унутрашњег дијалога“ о Косову – да Косово признамо, али да не признамо да смо га признали.

  4. Potrebno je mnogo energije da se narodu predoči šta se dobija a šta gubi za sve ove odluke , tako da nije toliko bitno da li je april ili maj , bitno je da imamo konsenzus.

  5. Samo rad i trud i rezultati ce doci. Srbija nista ne dobija cekanjem i odlaganjem Kosovskog problema. Odlaganje moze samo da bude gore po nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.