Vučić počasni doktor u Moskvi

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim da ima komentara koji nemaju ama bas nikakvog smisla, da pojedinci to cine samo iz mrznje prema Aleksandru Vucic, sto je samo velika sramota. Rusija kao velika sila ovu pocasnu titulu doktorat ne dodeljuje bas tako lako, urucena je samo nekolicini poznatih svetskih politicara i drzavnika. To je tradicionalno priznanje, koje predstavlja veliku cast za dobitnika, ali i obavezu da odrzava dobre odnose sa ovim institutom.

  2. Rusija ovakvu titulu ne dodeljuje svima vec samo pocastvovanim drzavnicima kao sto je nas predsednik i velika nam je cast sto je nas predsednik dobio i ima obavezu i da odrzava dobre odnose prema ovom institutu.

  3. Počasni doktor će publici moći objasniti kako se hrvati kolju zarđalim kašikama i kako se izračunava jednačina: "Pobićemo sto vaših za jednoh našeg". Stvarno, po kom kriterijumu su se rukovodili rusi kad su birali kome da daju počasni doktorat????

Ostavite komentar


Politika

Bošković: Ako Šutanovac ne bude izabran za ambasadora u SAD, spreman sam da se izvinim 8

Bošković: Ako Šutanovac ne bude izabran za ambasadora u SAD, spreman sam da se izvinim

"Dragan Šutanovac još nije imenvan za ambasadora Srbije u Vašingtonu, ali će, prema informacijama kojima raspolažem zasigurno biti imenovan. Čeka se kraj izbora u Americi i da ta vest će biti tada obelodanjena", kaže za Danas Petar Bošković, nekadašnji načelnik Uprave za odnose sa javnošću Vojske Srbije. Tu informaciju za sada nije potvrdilo ni Ministarstvo inostranih poslova, ali ni Šutanovac koji je odbio da tu vest komentariše za Danas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.