Vučič počeo da se sprema za izbore

Ostavite komentar


  1. Izadi sam na izbore a ne sa 20 koalicija.
    Ako sama SNS osvoji 25% glasova bice uspeh. Ne kiti se tudim perjem drugi ti donesu pobedu sns je pripisuje sebi
    Ljaicu idi sam na izbore pa posle pravi koaliciju

    1. Oni mu pomažu da osvoji ta koalicija većinu a onda jednog po jednog kritikuje i moze da ih tera iz vlade jer ga i dalje podržavaju ovi mali koji će kad tad doći na njegov tepih na klanjanje.

      1. Ha ha ha koji crni izbori pa ovaj je u kanpanji od 2012 nadam se da mu je ovo poslednja kanpanja… Poslovica narodna ,osokoliga pa gledaj ako ce vrat da slomi.

  2. Da se borim sa onima što glasaju za paketić,za vaučer,za pare ,za bugarski voz…….hvala na ponudi

  3. Opet se lažno predstavlja. Vest treba da glasi „Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić saopštio je danas, bla, bla, bla“
    Predsednik Srbije nema šta da se sprema za izbore (osim da se stara o poštovanju zakona i istim i poštenim uslovima za sve), ali predsednik jedne političke partije, SNS-a ili bilo koje druge, je nešto sasvim drugo. Te dve funkcije su nespojive, čak i po zakonu Srbije! Ali ko šiša zakon u Srbiji pod šljivama i smrdljivim gljivama…

    1. Ako bude išao u predizbornu kampanju onda tih dana Srbija nema predsednika Srbije.
      Onda sledi vanredno stanje jer predsednik ne radi svoj posao predsednika Srbije,znači nema ga .
      Onda treba vojska da preuzme vodjenje države.
      Vidite da je on jedan običan šarlatan ili cirkuzant koji radu samo u svom interesu ,njega Srbija ne zanima već samo njegov plen. Bolesno.

      1. Kako ih nije stid? I njih I Gojkovic Maju, i Trivanovu i potrcka Martinovica ,Risticevica na sta vise lici ova zemlja?Na circus? Da botovi lupetaju a na medijima kao Gebels obmanjuju? Kakvi izbori? o kakvim oni slobodnim izborima pricaju?!?Kao da se resili posto poto da naprave sukob medju gradjanima.Ali su gradjani odabrali da beze.Cekaju da starci izadju pod vodjstvom Krkobabica 2 Amenhotepa i Slinavele 3 da obore diktatora. …

  4. Izbori se približavaju i samim tim treba utvrditi ko je sposoban da obezbedi dalji razvoj drzave.

  5. Za njegove izbore, na koje ce ucestvovati samo botovi,clanovi sns-a,poltronske stranke koje ga podrzavaju i lazna opozicija.

  6. Poceo da se sprema za izbore??? Za koje izbore, za one na kojima ce da ucestvuju samo njegova stranka, botovi, placeni gradjani, uplaseni gradjani, ucenjeni gradjani, njegove satelitske stranke, i lazna opozicija, plus rezimski analiticari,rezimski novinari, rezimske televizije i rezimski tabloidi! A VIDIM I BOTOVI SU SPREMNI.

  7. U nenormalnoj zemlji sa nenormalnim narodom,vlašću i opozicijom, ovo deluje normalno.

  8. Molim vas ko je kompetentan da objasni ,Kako može AV da se sprema za izbore kad njegov mandat traje još dve godine.
    Da li se njegovim angažovanjem krši ustav jer staje na jednu stranu koja čini četvrtinu glasača.
    Da li ovo liči na SAD i rata sever- jug.
    Sramotno je od njega i njegovih kandidata da se predsednik Srbije svrstava na jednu stranu .
    Molim novinare da pitaju AV da li je on Predsednik cele Srbije ili samo jedne interesne grupe koja. Pljačka narod.

    1. Vucic, ranije pod Seseljevim skutom, pa od kad su mu Ameri, Montgomeri i Bler napravili stranku, od 2008., sam – neprekidno je u najprljavijoj kampanji!
      Ucenjeni Vucic nas skupo kosta, a i mrzi Srbiju i ruga se Srbiji svojim kadrovima…

  9. A sta radi svaki dan, smo sto iz ves masine iskace.. Sve pocinje od 5 ujutru na svim nacionalnim tv a zavrsava uvece poslednjim vestima 24 casa Samo on pa on…

  10. počeo AV konsultacije sa koalicionim partnerima od Rasima. Ljajič je tvrd orah , njegova stranka ne preleće iz vlasti u vlast a sam Rasim je zaboravio kad ga je šešelj provlačio kroz toplog zeca pa deluje dostojanstveno.

  11. Može li ga biti više u medijima nego prethodnih 7 godina?
    U jutrošnjem informeru (nije greška)… „predsednik Vučić pred odlaskom na posao obukao odelo“, u kuriru (nije greška)…“predsednik Vučić u povratku posle bureka sa zaposlenima Gradske čistoće pokazao kako se pravilno drže metle i šmrkovi“.

  12. Treba krenuti na vreme jer SNS ima dosta koalicionih partnera a Vučić ima i gomilu drugih državničkih obaveza a mora svakom od posvetiti vreme i pažnju i videti ko ima kakva očekivanja od izbora.

  13. Pametno je početi na vreme jer Srpska Napredna Stranka ima poprilično koalicionih partnera i treba svakom od posvetiti vreme i videti šta misli o izborima.

    1. Ahahhahahahahahaha….aaaaaaaahahahahahahahahah…e nasmejaste me…ahahhahahahahah…ups..padoh sa stolice

  14. Danas je nedelja, dan za odmor od rada i zaudarajuce politike u Srbiji. Kad, ne lezi vraze! Sad nam se servira i sta pise na instagramu satrapa ! Sacuvaj nas Boze i sakloni .

  15. Po zaonu ne moze predsednik da se sprema za skupstinske izbore! On to odlicno zna pa toboze eto posle toliko vremena se posvetio svojoj stranci jer i Ljajiceva ce uz nju! Sve u Srbiji protivzakonito pa i predsednik!

  16. A vidim i DS odlucio za evropske vrednosti naspram „ruskih lobista Vojislava Seselja i Mladje Djordjevica“. To znaci da ce Vucic dobiti opoziciju po meri coveka, kakvu Srbija treba da ima. Pa-pa ekstremi svih vrsta ukljucujuci Mladju i Djidam

  17. Kakva je ovo gluma i farsa, samo obicno glumatanje, i slikanje i snimanje, jedna totalno nebitna stvar. Kao i predstojeci izbori, koji ce biti obicna farsa u reziji najprljavijeg rezima u istoriji Srbije.

    1. I gluma i rezija i scenario, sve delo jednog coveka, coveka koji radi 25h dnevno.

  18. Opozicione stranke ne treba da podnose liste, već da zaista bojkotuju izbore tako da ako na izborima učestvuje ispod polovine upisanih birača oni neće biti važeći. Ne plašite se narode jer ne možete svi dobiti otkaze. Vreme je da se dogodi narod. Razmislite o tome.
    Z

  19. Treba da se spremas da ostanes na vlasti, sa Jorgovankom i Malim, jerkad isplivaju podaci koliko si dao para Zvezdi i Partizanu i kao Palma delio gradjaniima, pravio puteve, a niko nema pojma po kojim zakonima i ovlasceenjima si to radio, za si pokupio oko sebe POLTRONCINE I SLIHTARE, zato sprovodis strahovladu, i to prema svojima u SNS-u, zato postoji SAVAMALA, KOPAONIK, TOMA NA DEDINJU, TATA IZVOZNIK NAORUZANJA, samo radi i nemoj slucajno da izostanas sa TV ekrana, a kruna svega bice ORDEN OD IRINEJA, bas preteraste, a evo da znate nece izaci vise od 40 posto upisanih biraca, ne zbog opozicije, nego zbog srece sto imaju >Vucica, a jos veci razlog je sto mladi odoseeeeeeeeeeeee

  20. Jadna Srbija i jadni Srbi. Čak iako budu izbori, nema šta da se bira.Na ponudi je sve težak jad i beda. „Od dva zla biraj manje“jer dobrog nema.

  21. “Poceo da se sprema za izbore“ a on od 2012 godine non-stop 24h sata na tv-u! Uvek i svuda. Zamajavanje javnosti i skretanje tema sa jahte, kakvi su to majstori svog posla. Ok, desila se jahta, ahjde sada da javnosti skrenemo paznju sa jahte na recimo izbore. Uzas,ali nece moci, svi smo videli fotke sa jahte.

  22. A kad je prestao poslednji put? Video bih da nema nepresusni izvor novca iz drzavne kase sta bi radio?

  23. Jedini problem je kako objasniti gledaocima Zadruge,Parova, citaocima informera,aloa i srp.telegrafa, da su ovo privatni izbori u reziji JEDNOG COVEKA. Da ce ovo biti samo jedna farsa, i bal vampira.

  24. On izgleda ima redovne konsultacije sa samim sobom…ispred ogledala. Ljajić je tu slučajno upao.

  25. To je dobra vest koja govori da se predsednik brine o tome šta sve treba uraditi kako bi i Srbiji i njenim građanima bilo bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.