Vučić: Početkom 2022. godine penzionerima pomoć od 20.000 dinara

Ostavite komentar


  1. cemu komentari.Ja imam strah da objavim sto mislim u ovoj demokratskoj Srbiji.

  2. Drago mi je da će penzioneri dobiti pomoć. Ipak su sa nižim primanjima od nas zaposlenih.

  3. gospodine Vucicu nemojte preterivati, nego da se dogovorimo vi nama penzionerima da vratite ono sto ste nam uzeli a posle cemo da pricamo o povecanjima. Nego ovakva najava mora da ima neku pozadinu, nije valjda da su penzioneri poceli da se premisljaju oko glasanja na izborima pa vi hocete da ih umilostivite za jos jednu rundu izbora, hm, nesto mi lici na tako nesto, ali znate sta juri me onaj Nemac Alchaimer pa sam mozda ja samo nesto pomesao i pobrkao, Ziveli

  4. Prvo vratite sa kamatom one 4 godine što ste ukrali po 10%, pa onda nešto još lažite.

  5. Meni ne treba pomoc vec pristojna penzija od koje mogu skromno da zivim, da ne kupujem cipele I hranu na rate, to je ponizavajuce.

  6. Kako ja da živim sa invalidskom penzijom od 16000 hiljada dinara sramota

  7. Mogu li ja dobiti posao od 56g nit posla niti 20.000 nemam protiv penzionera …oni imaju male penzije…a mi koji smo ostali bez posla u ovim godinama…sta? gde? nece nas niko…do 65 treba jesti…izvinjavam se ako sam negog uvredila…

  8. Da li je ikome poznato, ima li išta od obečane pomoći
    penzionerima u 2022 godini u visini od 20000 dinara po obećanju gospodina Vučića, ili je to samo predizborna šarena laža.

  9. Penziju primam iz Srbije gdje sam je i stekao, a sada živim u Republici Srpskoj. Interesuje me imam li pravo na tu obećanu pomoć od strane gosp. Vučića.

  10. Imam 80 godina, ubih se tražeći posao, ali ništa. Tačno mi dođe da odem negdje u inostranstvo da radim.

  11. kada će penzioneri srbije dobiti jednokratnu pomoć u 2022 godini kakommje Vučić obečao

  12. Imaju li gospodine Predsjedniče pravo na obećanu pomoć penzioneri koji su dobar dio radnog staža proveli gradeći kapitalne projekte po Srbiji u svoje vrijeme, a danas žive u Republici Srpskoj?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.