„A šta da budem što već nemam?“: Predsednik Srbije o Pokretu za narod i državu, odgovorio i da li su u njega dobrodošli potpisnici ProGlasa

Ostavite komentar


  1. Shvati većina opozicije nije protiv svoje zemalje,već protiv tebe zato sto si privatizovao našu lepu zemlju Srbiju. U tome je problem.

  2. Nemaš jedno prugasto odelo, ako je pravde dobićeš ga uskoro, pošteno si ga zaslužio!

  3. Они који су за независно Косово. Они који су за увођење санкција Русији .Они који би Србију да проглеса кривом за геноцид , за њих нема места у Покрету.

  4. Ne znamo samo u čemu će biti suštinska razlika između SNS-a i Pokreta za narod i državu, ako u njega uđu svi SNS-ovci, socijalisti, radikali, Nestorovićevci i njima slični, a predvodi ih isti čovek. Za njega je „država to sam ja“, ako nisam ja, onda svi drugi ne vole državu i žele da joj nanesu štetu. Stotinu puta smo ovo već čuli.

  5. „Mene ne zanimaju ljudi koji kažu da je to prilika za Aleksandra Vučića da bude… A šta da budem što sad nemam?! Kako ne razumete da me interesujem samo ja, šta možemo da uneredimo 3-4 godine“

  6. Iskreno nisam cuo do sada da su se predstavnici ProGlasa nazvali elitom??? A jesam mnogo puta cuo od vladajucih stranaka izraze o elitama sa naglaskom krug dvojke mada ce pre biti da se tz. elita smestila po Dedinjskim vilama. Za sada cu zadrzati svoja razmisljanja da je Srpski svet = Narodnom pokretu. NAPREDNO. Ziveli

  7. bacanje prasine u oci, i „spinovanje“, je jedino cime se ovaj nelegitimni predsednik bavi.

    – svi mi, gradjani Srbije, i sve partije i pokreti, jesmo za drzavu Srbiju i sta ce nam tu nekakav pokret, osim da bi Vucic bio Veliki-Vodja i komandovao.
    – izbori su nacin da se gradjani izjasne i vlast pravicno podeli. Ali slobodni, neizmanipulisani izbori! Upravo Vucic je glavna kocnica i prepreka.
    – podrska za „put u EU“, njemu ne treba, jer on je glavni kocnicar. On je taj koji na svojim medijima agituje protiv EU i za BRIKS. On je taj koji nije implementirao nista. Ko ga sprecava da implementira i postuje zakone i pravila koja nas vode u EU? Djilas i Solak ?
    – Mesto okupljanja bi trebao da je parlament, u kome se argumentima dogovaraju i resavaju problemi. To ne funkcionise upravo zbog nasilja koje sprovodi Vucic i SNS.
    – glavni razlog ovog pokreta bi upravo bila podela gradjana, na mi-oni, na za-drzavu-vs-izdajnici. A upravo nam dalje podele nisu potrebne. Ono sto nam treba je da Vucic prestane da siri mrznju i podele, nasilje, primitivizam. On je izvor svog tog zla. Ne zove se opoziciona koalicija za badava SPN.

    Iz usta ovog coveka izbija samo mrznja, spin i laz. Kada njega vidim, stidim se sto je on Srbin 🙁

  8. Po onoj narodnoj „Dokon pop i goveda krsti“ kada nema nesto novo za dobrobit naroda srbije da smisli od pojavljivanja u medijima ,palo mu na pamet Pokret za narod i drzavu.Smesno.

  9. Premazivanje javnosti sa “pokretom” je ponovo u modi ovog predsednika dela gradjana.

  10. Како је кренуло овај ће да нам држи говоре 3 пута пре доручка, 3 пута пре ручка и 3 пута пре вечере. Ми смо одавно пукли, а он још нема намеру.

  11. Sta nemas, moral, osnovno vaspitnje, a sta imas, bahatost, samovolju, unisteno pravosudje,( curuvija, pantic, vujasinovic) policiju vredjanje neistomisljenika, pogotovo novinara, predaju kosova, elem, neces potpisati , pa nema sta da potpises, sve si skoro dao
    Veceg lopova i manipulatora koji sprovodi strahovladu srbija nikad u svojoj istoriji nije imala, broz je sa ove distance mala beba
    A tek unistavanje naroda pinkom hepijem i tabloidima, laganjem kako si ugrozen, i tvoja porodica je veoma strucan rad bezbednosnih sluzbi kako bi se prikazao kao zrtva
    A tek investicije koje se proglasavaju za tajnu, mnogo godina ce proci da institucije pocnu normalno da finkcionise
    Pocetak tvog kraja je pad u beogradu, premda ti neces nikad odustati od vlasti, ako treba i preko leseva

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.