Vučić: Politika vešala ne može da pobedi politiku rada i budućnosti

Ostavite komentar


  1. Ma, marljivi ste da nema kud vise: Iskliznuli vagoni sa fosfornom kiselinom na pruzi Niš-Zaječar. Nocu marljivo rusite Savamalu, a potpora koju ste marljivo sagradili sama od sebe se urusila. Marljivo ste pljackali penzionere nekoliko godina. Toliko ste marljivi da i kroz naplatnu rampu picite sa sto na sat ubijajuci neduzne ljude usput! Dosta nam je te vase marljivosti, dosta nam je vas lazova, prevaranata, pljackasa penzija i laznih patriota! ODLAZITE!!!

    1. Ljudi ne treba pričati o vešalima , ubistvima, silovanjima, parovima, …., nego zahtevati da Vlada Srbije donese mere koje ništa ne koštaju a omogućavaju bolji život građana :
      – progresicvna stopa poreza (preko tri prosečna zarade, povećanje po 5%) i iz toga finasirati veće minimalne plate i penzije (70 i 60% od prosečne) ,
      – prekovremeni rad duplo skuplji,
      – skraćeno radno vreme za majke sa dvoje i više dece,…
      – ravnopravni uslovi na medijima,
      – neposredni izbori za sve skupštine,
      – regionalizacija Srbije na 4 ravnopravne pokrajine, bez autonomije u državnim nadležnostima,

  2. Tvoj politicki otac Toma Nikolic je pretio uvazenom profesoru Vladeti Jankovicu u skupstini Srbije da ce ga obesiti na Terazijama, a ti si sedeo pored Tome, o tome ne kazes nista, neko kad dete nosi maketu vesala za tebe je to drzavni problem.

  3. „On je rekao i sa u Srbiji strane ambasade neće voditi politiku već predstavnici koje izaberu građani.“, … ako to stvarno misli onda odmah treba odmah da podnese ostavku, … nismo mu zaboravili 2011/12, kada sa Tomom, ruka-u-ruci, obilazi zapadne ambasade da mu ne vode politiku, i obecava li obecava nebi li Zapad izabrao podobnog briselskog ‘predstavnika’ za koga ce gradjani da glasaju …

  4. Vučiću, jedina mana je što su se našao na ovom mestu u ovako teškom istorijskom trenutku po naciju. Ovaj narod prolazi tešku katarzu i ona će potrajati. Ovaj račun što je uspostavio rogonja ima tek da boli. Mnogi će se na kormilu ove napaćenje zamlje izmenjati ali neće mnogo pomoći. Zbluda ima dugo da traje, greh je veliki, zabluda još veća. Valjde će ovu aporiju vasceli Svetosavski narod razumeti. Nemci su svoju zabludu shvatili tek posle kapitulacije.

  5. Vidi se da je staromodan političar iz vremena osamdesetih godina kada se školovao da bude političar. Ne samo staromodan nego pokušava da sa zastarelom demagogijom ponovo osvoji „svet“. Ne ume on da bude profesionalac političar ovog vremena. Nama je potreba neko novi, koji je pošten na prvom mestu a ne da nam plasira isto ono što gledamo već 30 godina.

  6. A na kraju politike budućnosti nas opet čekaju vešala. Kad shvatimo šta je sve lukrativno „urinisano“ u ime politike budućnosti.

  7. kako ti vise ne dosadi spin o vesalima ? uzas pa mene vise uznemiri svaka tvoje rec od makete na protestima. Da li si realan, covece ???

  8. Pomislih da je vest stara,ovaj sve jedno te isto. Treba svi da nose vešala,kao podsetnik da je na njima obešena pravda,pamet,kultura, dostojanstvo. Dosta više.

  9. Svakako da je Vucic u pravu ali da bi stigli di politike rada i buducnosti, prvo se mora proci politika vesala.

  10. Slažem se da politika vešala ne može da pobedi politiku budućnosti, ali politika budućnosti ne može da bude politika u kojoj direktor Vinče zapošljava rođake i sebi dodeli platu 2000€, to nije ni politika u kojoj direktor Koridora ubije ženu na naplatnoj rampi, niti je to politika u kojoj predsednik opštine Brus seksualno uznemirava žene, a niko ne reaguje da takvu osobu smeni… To nije politika budućnosti, poštovani gospodine predsedniče.

  11. Vide li ko kako nam je izgledao predsednik u Beloj Crkvi???
    Podocnjaci do ispod nosa, ko probuseno puvalo. Izgleda da je shvatio da se kraj primakao. Samo sto ne zaplace. A ovi sa B92 u izvestaju kao da je podnosio expose za 6 godina rada. Da citas dok se he upiskis. Samo story nisu navodili brojeve zdravstvenih knjizica onih nesrecnika sto su bili na skupu.
    Iiiddeeemoooo Srbijoooo, PUKO JEeee!

  12. Već 6 godina vučić sprovodi politiku vešala prema Srbiji i narodu, vešajući ih, vređajući i ubijajući svakodnevno , u svim oblastima, na svaki način! Odgovaraće vučić debelo za sve zločine prema narodu i državi koje je počinio. I to ne samo u ovih poslednjih 7 godina, već za sve od 1990. godine do trenutka kad bude odveden u zatvor, i kad počne nezavisna istraga svih dela koja je počinio!!!!

  13. Politika autobusa koji jurcaju s’ kraja na kraj Srbije je sigurno najperspektivnija. Dok su autobusi tako zauzeti, mladi nema cime da zapale preko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.