Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom

Ostavite komentar


  1. … ne zna ni jedan strani jezik.
    Toliko o sposobnosti srpske spoljne politike.

  2. Ti si najbolji dokaz da to moze i da je izvodljivo. Tvoja vladavina je upravo to, pobeda sile nad istinom. I zato, nemoj te proleterske floskule na koje polovina neuke Srbije i dalje pada, polovina kojoj je mozak zaglavio negde u 13. veku i nema sanse da se pomeri odatle. Srbi, MAJSTORI SAMOOBMANE, samo im jedan takav uvek treba da ih natera na „vlazne snove“ i tako kroz citavu istoriju korak napred, pet koraka unazad. Sva nesposobnost se opravdava lazima i mitomanijom.

  3. Al si se borio, probao si svinjarije koje nama redovno priredjujes. Na svu srecu pa si za njih tamo niko i nista pa su te ucutkali i vratili na temu. Potom si podvijena repa otisao kuci. I sad kuci pricas svasta, a sutra ce valjda i jos svinjarija biti.

  4. Sta i kome govori ovaj covek, on je ponosan time sto se ubistvima daje drugo ime?

  5. Zar srpskom narodu treba da bude svetinja negiranje zlocina? I na to ponosni? Moguce on jer uspeva da balsamuje ovaj narod prebacujuci na ceo narod postupke zlocnaca, a istovremebi mu se smejuci. Nazalost narod zaboravio da kupi ogledala, pa se ogleda u zabokrecini.

  6. Istina? zato i postoji cika i i vika oko Rezolucije o Srebrencici. Bojite se istine.

  7. Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom

    Istina ne može da se pobedi „ni uz RUSKU PODRSKU“ !
    A cega se pametan STIDI, znamo ko se time „ponosi“ !

  8. Posle poslednje izjave ministra spoljnih poslova BIH o Srbiji i Srbima, Vučić je dobio još neki procenat neopredeljenih glasača u Srbiji .

  9. Naravno da istina uvek pobedjuje.Pritisci su veliki ali na kraju sve ispliva na videlo

  10. Видимо да западна дружина глобалних разбојника и лопурда и НАТО злочинци веома, веома често прибегавају сили у гушењу истине с једне стране, и шире најсмрдивије лажи, смутње, подвала, преваре, обмане… с друге стране – то је тако типично за сатанисте и западну демонију:
    „Ваш је отац ђаво; и сласти оца свог хоћете да чините: он је крвник људски од почетка, и не стоји на истини; јер нема истине у њему; кад говори лаж, своје говори: јер је лажа и отац лажи.“ Јов 8.44
    „Тешко онима који зло зову добро, а добро зло; који праве од мрака свјетлост, а од свјетлости мрак; који праве од горкога слатко, а од слаткога горко. (Ис 5:20)“
    Но, свак ће добити своју плату за своја (не)дела, кад умине бука обог света и дође се Богу на истину.

  11. I eto tako smo mirno predali KiM, super nam je sada,pa sta idemo u nove pobede.Jadna nasa Srbija.

  12. To je prava stvar kad si ponosan na samog sebe i kada vas usta moraju faliti jer cete ih razderati.

  13. dobio po nosu od Grkinje i Maltežanke!-Suzani zakazao smartfon!-To su njegovi uspesi koje je videla planeta Zemlja, prenosili i pink i rts!

  14. Ja nisam ponosna na tvoju borbu jer tvoja borba nema ni jedan povoljan rezultat po Srbiju i srpski narod osim što ima povoljan rezultat po tvoju imovinsku kartu.

  15. bili su zarobljeni vojnici i to je ratni zločin. Mnogi od njih su počinili zločine u okolini Srebrenice. Civili su pušteni, za razliku od Blajburga, gde su i civili pobijeni.

  16. Čitam i neverujem…koliko ste se nalupetali,koliko se naslađujete svemu,što je upereno protiv naše zemlje! Samo kada bi znali,koliko je to jadno i bedno!Mislim da smo jedina zemlja na svetu koja ima takve građane!Toliko zla nemaju druge zemlje ,prema svojim najvećim neprijateljima,koliko ovde ima zla prema svojoj zemlji! Vučić je prolazan,on mi je nebitan u svemu ovom,sutra ga neće biti…isteći će mu mandat,al’mržnja prema svemu u ovoj zemlji je ne merljiva bilo čim!Nama su daleko veći prijatelji Albanci,Hrvati,Bošnjaci i svi drugi koji nisu Srbi,od nas samih!Žalosno,da žalosnije ne može biti!Svi u okruženju nam se smeju i naslađuju,s’punim pravom,kažu…Srpska posla…ni sami neznaju šta hoće…e to nam svi govore!!!!!

  17. Ocekujem ovih dana da ti patrijarh dodeli neko odlikovanje na tvoju „borbu“ za nase nacionalne interese. Jedine interese za koje se ti i tvoja sekta borite je pljackanje SRB

  18. robne kuće i prodao mi je kompletnu PC opremu umanjenu za 19% poreza na promet,u Nemačkoj!

  19. @ Nenad M.
    29. april 2024. u 08.30

    Pa istina je da smo mi srbi ubili 8000 civila.

    NIJE ISTINA !
    Istina je da su NEKI Srbi ubili 8000 civila !
    Istina je da je to GENOCIDNO UBIJANJE civila, medjunarodni sud presudio kao GENOCID !
    Istina je da su NEKI Srbi osudjeni za GENOCID u Srebrenici !
    Ali nije istina kako ti kazes, „da smo mi srbi ubili 8000 civila“, jerbo da jesmo SVI bismo odgovarali pred Haskim tribunalom a ne samo ovi koji su odgovorni za taj GENOCID !

  20. “Kako ste” pa da vam kažem mislim da retko ko mrzi svoju zemlju. Ja koji sam prilično putovao i vidio druge zamlje,mislim da je moja zemlj retko lepa,i sa lepom klimom. U našoj zemlji je problem u vladarima koji( čim se docepaju vlasti )poistovećuje sebe sa državom,uzurpiraju sve institucije,o svemu sami odlučuju i kad svoj narod satiru neće da priznaju nego su sve drugi krivi itd,itd. Misli da je to glavni problem pa i danasnje Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.