Vučić: Ponosan sam na svog prvenca, Kurti ne sme u oči da me pogleda

Ostavite komentar


  1. Уствари он је за сажаљевање, само се бојим да ни он као највећи нарцис на свету то неће схватити као ни његов првенац.

  2. Ma hrabr si ti vucko,nema ti premca.A i nije tako lose pod jorgan planinim,zar ne!Jedan takav ulicar i primitivac a sedi na celu jedne drzave,gde je ovaj Svet na putu?Takvoga trba smestiti na sigurno mesto,iz resetaka sto verujem da ce i da zavrsi tako.

  3. Vucko lazljivi.Ti si taj koji ne gleda u oci,jer nikada nisi bio iskren i uvek si lagao i lazes.Cuj,nesme Kurti da me pogleda u oci,jer ti si sila.Ispricacu ti vucko jednu anegdotu u vezi te teme ko sme a ko nesme.Naime,kada je milosevic bio kod snajdera da sasije odelo,ovaj mu rece da nema materijala.Ovaj se iz radoznalosti uputi u Hrvatsku,i tako kod snajdera ode da naruci odelo.Ovaj mu rece da nema problema,samo recite koliko pari.Kad milosevic njemu kaze,kako to ovde ima za vise pari odela,a u Srbiji nema ni za jedno?Ovaj mu krojac odgovori,tamo si mozda veliki i mocan,dok si ovde sicusan i niko i nista.Takav si i ti cetnicko stene,vucko.

  4. Da Kurti zaista zeli da protera Srbe sa severa trebalo bi mu mozda manje od jednog sata da napravi oluju..kakve sense bi imalo 20 000 Srba sa Severa protiv 2 miliona Albanaca?Ostalih 80 000 Srba s Kosova zivi juzno od ibra u miru zajedno s Albancima I drugim narodima..
    Nije AVu zao Radojcica vec zali za unistenih 3000 stabilization vutre I 9 labaratorija za proizvodnju gudre I grdnih miliona koje su izgubili on I njegovi pajtosi

  5. Propušteno je nekoliko prilika da se sa Albancima napravi dobar i održiv dogovor. Ali sa naše strane nije bilo ni jeednkkg političara koji bi su u Prištini izuo i seo na tepih te saslušao šta Ažmbanci predlažu. Umesto poštovanja, upotrebili smo silu i sad beremo što smo posejali.

  6. Propušteno je nekoliko prilika da se sa Albancima napravi dobar i održiv dogovor. Ali sa naše strane nije bilo ni jeednog političara koji bi su u Prištini izuo i seo na tepih te saslušao šta Albanci predlažu. Umesto poštovanja, upotrebili smo silu i sad beremo što smo posejali.

  7. meni više neugodno kad vučić krene da pobeđuje nevidljivog protivnika i kad sam sebe hvali i kad prepričava lovačke priče šta mu se neko divio i tapšao ga u četri oka .
    Jednom kad prođe ovo , a mora da prođe ko i korona , u neverici ćemo da se prisećamo koje su sve afere jedna drugu prestizale i zamenjivale i da je na sve bio odgovor jedno bedno “ pa šta “ .

  8. Hilu bulčo vidiš da di ko uročen vol na uzbrdicu ko tebe sluša i kosi ti da kažeš šta ko treba raditi i koga priznati ,vidiš date niko stručno ne jebava ko čoveka nego ko dvorsku ludu te cenimo svi ovde u srbiju.

  9. Lepo g. Hill kaže da osnovne lekcije o poštovanju su gradivo za šestogodišnjake. Ono što nije rekao jel je lepo vaspitan je da ima posla sa dva nevaspitana balkanska magarca.

  10. Како се зову Ђиласова деца ? Како се зову Мариникина деца ? Колико их је ? Где живе и чим се баве ? Умоболно је помињати и прозивати клинце јавних личности.

  11. Ma znamo bre…Ti kada krenes na Kosovo,svi se sklanjaju,plase se…A koliko si ono puta posetio,Kosovo?

  12. Tragedija za ovaj narod je sto smo ga mi izabrali, i to više puta a Srbija je sve praznija i praznija, zaboravljsmo i ko mu je bio politicki ucitelj i koliks je bila domovina u vrene jad je postai radikal i ministar

  13. Ti covece koji si govorio za jednog Srbina, streljati 100 Muslimana, ono sto mi Srbi nismo nikad cinili kao Narod , ti hrabar .? ma hajde ? obican gangster koji je na KOSOVU pokrenuo kao nazovi pobunu , na svoju ruku, pa treba BIA da ga prebija svaki dan a tebe pogotovo, o onda saljes svoje dete da ga neko sikanira sve zbog tvoje narcisoidnosti i tvog sebiclluka otrove u ljudskom obliku, kad te pozovu u BRISEL KONC LOGOR odmah trcis na raport, KURTI TI SE SMEJE, ajd tebi nego i nama nesreco

  14. Poludi čovek ali stane, razmisli, napravi neka sitna podešavanja i teraj dalje. E ovde fali puno sitnih podešavanja

  15. Ocvrsnuo mu obraz ko beton ma laze toliko da je ovo uzasno.Gledaju oni tebe ali te nevide!!Najpanetniji pravnice ni to nevidis ??

  16. Vučiću malo dublje promisli… pre no što progovoriš.!
    Ti si vrlo slab političar !

  17. „Kurti ne sme u oči da me pogleda“. Pogrešno! Sme, ali mu je muka kad te vidi pa okreće glavu da ne povrati. Znam iz ličnog iskustva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.