Vučić: Poseta kineske delegacije potvrda „čeličnog prijateljstva“

Ostavite komentar


  1. Samo Vučić zna kako je njegovim kolenima. Da sam dobio dinar svaki put kada je izjavio da će "ako treba" klečati i moliti kineze, do sada bih skupio dovoljno da otplatim dug RTB-a Bor.

  2. Vucic, njegov brat Andrej,Dacic,vulin,lazni doktor Stefanovic i drugi moraju u zatvor.Imovinu treba zapleniti ,zatvoriti granice da ne pobegnu.Studenti nemaju sta sa njima da pregovaraju.Ako oni sada ne odu u zatvor nema kod nas nikakvih promena i nade za bolje sutra.Ustav i zakon moraju biti iznad pojedinca.Zamolio bih eminentne doktore da pregledaju Vucica i utvrde stepen sizofrenije i mentalne bolesti.(za ovo se ne salim).Ne pripadam ni jednoj partiji,masinski sam inzenjer i zivim u inostranstvu

Ostavite komentar


Politika

Opozicija u Užicu traži sednicu zbog deponije 10

Opozicija u Užicu traži sednicu zbog deponije

Opozicioni odbornici u Skupštine grada Užice zatražili su sazivanje vanredne sednice loklanog parlamenta na kojoj bi se raspavljalo o stanju Regionalnog centra za upravljanje otpadom "Duboko" nakon višednevnog požara u maju ove godine i odgovornosti gradske i rukovodstva tog centra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.