„Indikativno da neće posetiti BiH“: Šta će biti glavna tema razgovora Redžepa Tajipa Erdogana i Vučića tokom posete Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Naravno da neće doći u Bosnu kada mu je Bakir i SDA nije na vlasti. Za neupućene Federacija BiH i Kanton Sarajevo su trenutno jedine teritorije u regiji u kojima na vlasti nisu desničari.

  2. Ako kaze da ga sultan pasa najvise voli i sve sto prica u superlativu a ne dobije od njega tursko elektricno auto sve sa litijumskom baterijom onda mozemo reci da kao i obicno ne govori istinu

  3. auto puta Kuzmin – Rača?!! Ali samo može helikoptero – jer tih 17 ili 18 km nije ni blizu završetka!! A kada ono počeše da ga rade – 2018.- te, ili ranije?? Valjda tako rade „veliki graditelji“??!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.