Vučić: Posetio sam školu „Vladislav Ribnikar“, ali nisam vodio kamere

Ostavite komentar


  1. Da li oformljen covek u zrelim godinama moze promeniti , korigovati svoj karakter, strukturu licnosti , moralne postulate na kojima se formirao , nevaspitanje , recnik ….i mnogooo, mnogoooo toga.?
    Stručnjaci da nam objasne kakav je stav struke?

  2. Не верујем да није било камера. Него, није пуштено у етар, али ће једног дана бити…. Он као да НИШТА НИЈЕ УРАДИО АКО ТО НИЈЕ ВИДЕО НАРОД…….

  3. Možda niste predsedniče vodili kamere pošto se one obično nose ali vi ne preferirate bilo koji rad tj.mislim da nešto uradite u svom jadnom životu pa čak i da ispravno govorite na sopstvenom jeziku.

  4. A zašto je išao krišom?Još u ovoj tragediji laže!Dok gradjani Beograda epskom tisinom odaju počast nedužnih pobijeno mladosti,njih troje se keze sa one slike!Time se dice! Nedostojni ste vas troje bilo kakvog poštovanja a ne da vodite jednu zemlju!Podnesite ostavke i čiste se -nedostojnici!!!

  5. Zašto je išao krišom?Za svoje skrivanje ima „svedoke“:direktorku i nekoliko nastavnika!Svi su članovi SNS-a!Dok su gradjani Beograda epskom tisinom odavali počast pobijenoj mladosti,njih troje se keze i podsmevaju sa one slike svima i pobijenima i građanima Beograda!I to je državni vrh jedne zemlje?Nedostojni ste da budete na čelu bilo čega a ne da vodite jednu zemlju!Podnesite neopozive ostavke i čistite se iz Srbije-nedostojnici!

  6. Ko vas uzima za ozbiljno ? Kakve veze vi imate u pravnoj državi sa procesuiranjem zločinaca ? Kakvi strani uticaji za prelaznu vladu ? Ko utiče ? Vi sve znate , recite koje su to strane zemlje .

  7. Posetio je skolu kao utvara, u gluvo doba noci? Ma hajde, smanji dozivljaj.

  8. Pa ko normalan može da poveruje u laž Vučicevu da je bio u školi .videlo se iz aviona kako laže.neka dokaže da je bio. I to mi je predsednik. Sramota dno dna.

  9. Djubre jedno, od 2012 god dozvoljava otvoreno na društvenim mrežama prvenstveno Facebook- u otvorenu prostituciju, dilovanje ko zna kakvih supstanci, formira internet ( pravljenje lažnih sajtova), onako kako on misli da treba, uz rialiti programe, psihopata…žao mu je..kako da ne..

  10. Dokle ce Vucic da vuce za nos Srbiju.Sve je ovo rezultat njegovee izdajnicke antisrpske politike koju sprovodi vec 30 godina.Haka pamet treba za uzimanje kedita i pljacku Srbije.Srbija je prodana i unistena.Veceg izdajnika u istoriji Srbije bilo nije.

  11. Laže, ili je bio noću da ga niko ne vidi jer se plaši reakcije naroda.

  12. polako, jos malo pa ces ti posetiti zatvor (sa kamerama) a onda ce kamere da se ugase u zatvoru…

  13. Ko ovom vise i veruje ko ..pa isto tako kao i ono ..dok je vlada ,virus, a on kao prima ,,vakcinu, ??? Jel neko veruje da je on primio vakcinu ..?????..tako i ovo poseta..pa znalo bi se ..nije dosao peske nego kolima pa to bi bilo uocljivo

  14. Predsednice imate jakooo loše savetnike.
    Zasto vam je trebalo ovo saopštenje, koje produbljuje nepoverenje i potvrda je da ne govorite istinu.

  15. Ma daaaa, bio si i upalio sveću. Videle Suzana i Goca Uzelac i snimile, al nisu htele da objave. Banda novinarska.

  16. Ja, znate, redovno dajem novac u dobrototrne svrhe i pomažem sirotinji, ali se nikad ne hvalim i držim to u tajnosti (jer tako treba)…ali, eto samo da znate….ps molim da šerujete ovo što više 🙂

  17. Kako si išao bez Mitrovica i Vučićević? E, to ti je minus.Ne foliraju se više!

  18. Njegovo geslo je mislim: ako nije snimila kamera nije se desilo. Toliko o njegovoj prici. Neka obrati paznju kako se obraca neistomisljenicima pa ce da vidi koren svog zla. Stranacke kolege su jos gore.

  19. Malo je promenio priču, kao spreman je za razgovor.
    Ali da ostanu svi mediji, REM, cela vlada i on, zajedno sa „stručnim licima“ koja će da daju „najbolje rešenje“.
    „Najbolje rešenje“ je da ON popriča sa „stručnim licima“ na nekom divnom mestu u ludačkoj košulji i to doživotno, a sa njim i cela njegova banda. Da im puštaju non-stop narodnu muziku i rijaliti-šou, ali bez sedativa.
    Zna li neko strašniju kaznu?

  20. U jeku je prikupljanje glasova za 26 maj..te Vučič žuri da obidje sva mesta oko I u Mladenovvi da izjabi saučešće posle tri nedelje ..20 dana of ubistva u soliman oko Mladrnovcu.
    Sram te bilo predsedniče Srbije ..bar poštuj roditelje ubijene mkadosti.
    Ali Vučiču Bog ne prašta..ne milosrdje ljudima bez SRCA!!

  21. Na prag te škole.Vučiču .tvoja noga ne sme da kroči.Znam. sigurno…da se trag tvog Stopala neće nikada moći ukloniti.Zato je dobro što preko njega nisi prekoračio!!!!!
    To je ♥ škola.pola moje porodice.
    Nekada davno nosila je časno ime
    našeg .Alekse Šantića!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.