Vučić posle razgovora sa Boreljom: Dogovor sa Kosovom, pa EU

Ostavite komentar


  1. Gospodine AV znači li to da ode KiM za ulazak u EU koja se raspada? Ma neće AV prodati KiM.

  2. EU izaslanik posetio gubernatora vazalne države i podsetio ga da mu vreme otkucava.
    Upečatljiv je gubernatorov skrušeni izraz lica i snishodljivo ponašanje

  3. Srbiji nije otvoren put ka EU bez resenja pitanje Kosova, Predsednik treba da izadje sa predlogom o resenju tog pitanja radi mira u regionu i u Srbiji. Srbija nije u stanju da prihvata dva miljona albanaca da zive u njoj po demokratskim Evropskim principima, jer nije pripremio gradjane za to. Srbija, mozda zelji Kosovo, bez albanaca ili sa alabncima kao gradjane drugog ili trceg reda, ali ta vremena su proslja i bila su veoma gorka za albance pa i srbe. Dialogom i kompromisom moze doci do pravednog resenja za obe strane, koji bi u buduce zivelji odvojeno kao dobri susedi u saradnji i toleranciji. Zato, treba razgovarati bez uslovljavanja do konacnog resenja.!

  4. EU bi trebala veći akcenat da daje vezano za razvoj ekonomije, privrede, a manje u unutrašnje probleme svake države. odatle trebamo da se razvija od EUi da svaka država da po neki predlog. Dijalog Beograd i Prištine će nastaviti ukoliko Priština ukine takse.

    1. @Jovan—Onaj koji ne vidi ali neće odustati od njega.Ovo ne bi izjavio ni neko iz Laze Lazarevića.

  5. Mora se naći kompromisno rešenje kojim bi se stabilizovali odnosi tzv.Kosova i Srbije.

    1. „tzv“Kosovo je realnost,a ako je potrebno kompromisno rešenje onda Kosovo nije „tzv.“

      1. Kosovo je realnost kada ga bude priznao ceo svet a ne manje od pola sveta, do tada je ne realnost.

  6. Jedino brzo i realno rešenje za Kosovo je postizanje kompromisa između Srba i Albanaca , tj. neka vrsta razgraničenja ili da Kosovo bude autonomni politički entitet u sastavu Srbije.

    1. @kme…Albanci ratom izborili nezavisnost od Srbije,a onda će da se vrate u okrilje ratnog gubitnika?! Ti se šališ ili si izneo sarkazam? Mogao si da predložiš i da Knin dobije status političkog entiteta u Hrvatskoj.

  7. Predsednik neće odustati od „kompromisnog rešenja“ koje ne vidi?! Malo je besmisleno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.