Vučić posle sastanka sa Micotakisom: Srbija nema problema sa novcem, ali ima sa izgradnjom

Ostavite komentar


  1. Mi obezbedili novac? Odakle veliki ekonomisto? Deliš okolo pare da bi dobio političku podršku i zadužuješ nas krvavo.

  2. Srbija „nema“ problema sa novcem zato što ti svake godine pozajmiš po 2 ili 3 milijarde evra.
    Tvoja izjava odražava dubinu propasti u koju si uvalio Srbije, kao i tvoje amatersko poimanje i vođenje države.

  3. Pitaj čoveka trebaju li mu kocke. Stare 4 godine samo dva puta obrtane. Može za kupus, popločavanje…

  4. Ako Srbija nema problema sa novcem onda ne vidim razlog zasto onom jadnom narodu dole na Kosovu ne uplacuje plate i penzije u evrima pa da nemaju problema ?
    Dokle ce se vise Srbija „prebijati sa Kosovom“ preko NEVOLJE tog naroda dole ?

  5. Tačno je to što je rekao AV, ali su najveći krivci za takvu situaciju njegovi najbliži saradnici koje on čvrsto podržava. Na svakom projektu je najvažnije ko će se od njih, i sa kim „utaliti“ u projekat, a manje je važno ko su izvodjači i da li imaju kapacitet za takve projekte. Tako za izvodjače dobijamo kompanije koje nemaju iskustva i znanja neophodne da bi se projekti uopšte i sproveli, dok za to vreme njegovi najbliži saradnici blokiraju mogućnost učešća zaista velikih i ozbiljnih kompanija jer sa njima nisu postigli lične dogovore ili, što je za njih još gore, ove kompanije imaju dobre poslovne odnose sa ljudima koji ne spadaju u ovaj uzak krug Predsednikovih najbližih saradnika. U takvim slučajevima uvek se žrtvuju kvalitet, cena i vreme, a fokus je isključivo na „podobnosti“ koju diktiraju ovi politički lešinari. To važi čak i za kineske kompanije, pa tako neke od najvećih kineskih i svetskih kompanija u Srbiji ne mogu da dobiju nijedan projekat dok, u isto vreme, mnogo manje kineske kompanije koje nemaju čak ni potrebno iskustvo i reference za ovakve projekte listom dobijaju najveće ugovore u Srbiji.

  6. @Vladdimir
    Da li ti zaista misliš da njegovi saradnici smeju bilo šta da urade bez njegovog znanja ?
    Po tebi ispade Vučić nevinašce za žaljenje, jer ga lažu i u neprilike dovode njegovi najbliži saradnici. Koje je on birao i postavljao.

Ostavite komentar


Politika

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku 8

Bivša poslanica DS Tatjana Manojlović vratila se na RTS, vozi taksi i čuva tuđu decu: Nemam nameru da se vraćam u politiku

Tatjana Manojlović, bivša poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, nakon ostavke koju je podnela na stranačke funkcije i isteka poslaničkog mandata, vratila se na Radio televiziju Srbije, gde je zaposlena. Priprema nove projeke u redakciji Dokumentarnog programa, ali je zbog male novinarske plate prinuđena da noću vozi Kar go, a u popodnevnim satima radi kao bebisiterka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.