Vučić: Postavili smo temelje ozbiljne države

Ostavite komentar


  1. I nama krenule suze na oči od tolike saosećajnosti direktora NATO -a. Niko ne zna zašto? Ko zna dal su radosnice?

  2. Ovi,,Stubovi,,štednje,,Radi sveli su se na Jedninu .,,SAMO ,JEDAN I TO povelik da prekrie sve ostale zamišljene i,,usmeno ,, dogoverene za onako ,,mali,,EGO ,,lidara,IM..

  3. Nemoj da lazes narod gradjanine Vucicu! Ti si razrusio temelje drzave i prisvojio je! Ti samo rusis, unistavas zatvaras i prodajes, usput pljackajuci penzionere. Ti si porusio temelje Savamale, totalni idiote! Narod ce sa Sasom Jankovicem na izborima oduzeti Srbiju od tebe i vratiti je narodu!

  4. "Postavili smo temelje ozbiljne drzave. Jel tako? Tako je". Postavlja pitanje i sam odgovara. Zemljo SRBIJO!

  5. Kakav dogacaj,suze radosnice Dacica zbog tapsanja po ramenu od strane NATO-a,mozda ce i Dcic da predlozi da i mi pristupimo ovom savezu ukoliko ga NATO podrzi na izborima.Sada sam siguran da gube izbore.

  6. A do sada je bila neozbiljna država? Ako je i bila takva (neozbiljna), takvom ste je činili vi radikali a sada presvučeni SNSovci, saa Skupštinom od koje ste napravili cirkus, sa svojim cirkuzantima Marjanom Rističevićem & comp…

  7. Srbija je sada ugledna i poštovana zbog čega je na strani naše države Stoltenberg i SAD i dali su glas protiv formiranja Vojske na KiM!

  8. @Maja da li ti veruješ u iskrenu osudu Stoltenberga i SAD formiranja vojske Kosova? Da li si možda pomislila da je to samo manevar: vi formirajte vojsku, a mi ćemo za javnost osuditi (ne sprečiti) taj čin. Inače, što bi rekao Čanak, kad imaju državu, red je da imaju i vojsku…

  9. Definitivno temelji za stabilnu Srbiju su postavljeni.Domacinski pristup i cuvanje zemlje mirom daje rezultate.Srbija ce sigurno pod vodjstvom Aleksandra Vucica u bliskoj buducnosti biti lider u regionu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.