Vučić povodom situacije na Kosovu: Stradala trojica Srba sa Kosova, dvojica teško ranjena, 10 privedenih

Ostavite komentar


  1. Ja ovom čoveku apsolutno ništa ne verujem. Čeka prevod…Šta smo dočekali, ko nas zastupa, teško nama. Sada bi dobro došlo neki kolektivno sport, Đoković, Srce Srbije itd… Ali moraju i sportisti da odmore. Sve najbolje čitaocima.

  2. Opet baca krivicu na kurtija? priznaj vucicu to je propala akcija drzavne bezbednosti koja je dozivela fiasko

  3. Presednice, molimo vas da nam objasnite tkz. pobunjeni Srbi sa teskim oruzjem,gde su nabavili oklopni vojni vozilo?

  4. Vučićeva klasicna manipulatorska lažljiva obracanja. Video snimke dobro opremljenih i naoružanih terorista brutalno urinišu Vučićeve laži. Sveštenik iz manastira se srdacno pozdravlja sa teroristima.

  5. Videćemo šta će sutra reći Hil. Slutim da će pasti berba ušiju radikalima i ostalim vulinima. Zaigrali ste se parizerčići i salamanderi bedni

  6. Stigla je reakcija CIA i MI6 na Vucicev govor u UN. Lepo je Lavrov rekao: ovo ti nece zaboraviti. NATO je planetarno zlo.

  7. Stvarno strasno sta se desava srbima sa kosova…Sada ce jos neki od njih da budu cak i uhapseni!

  8. Vucic, nista nije rekao sto se ne zna, krivio KurtijA za sve sto se dogadja na Kosovo, dok sebe opisuje kao3 demokratta I mirotvorca! Svadja se kao obicno sa novinarima I ne odgovara na pitanja!

  9. Sta je cekao cijeli dan? I sta je rekao?
    Gdje su ministri, vlada, nije valjda Srbija njegova privatna drzava.

  10. Najbolje je kada je pokazao Kamion za koje svi mi „coravi“ mislimo da je Panzirno vozilo i smeje se citavom svetu u lice, pa imas sliku i pancirnog vozila Predsednice krivu sliku su ti dali.

  11. У поређењу са Куртијем је српски нарцис прави шегрт.

  12. „Noćas oko 2:46 grupa Srba sa KiM postavila je 2 kamiona kao barikade u Banjskoj na Severu KiM, zatim dolazi Kosovska policija koja pokušava da ukloni te barikade i tu dolazi do sukoba, i u tom sukobu je ubijen policjaca A.B. i ranjeno još jedno lice“, rekao je Vučić.

    Pa šta se onda bunite. Jasno je ko je isprovicirao sukob.

    Ili smo mi Srbi zaštićeni, pa možemo da redimo šta hoćemo. Nešto mi je teško da u to poverujem.

  13. A gde su majke,zene, deca da vide da je ubijen,sin otac,brat.Ko ce njih sada da ozali.ops sigurno av,av,av

  14. Значи, ништа од избора, а?
    Сценарио је некако лако читљив…

  15. I sta sad . Da li su to kriminalci ili samo neduzni Srbi (koji imaju pravo da ubijaju ko im se ne svidja) kojima je unapred oprosten bilo kakav postupak. Inace kod nas je uvrezeno misljenje da Srbi kada ucine nesto protivzalonito su mozda kriminalci, a ako to ucine van Srbije postaju pravi Srbi sa statusom heroja pa nekada dobiju i ordenje. I sta sad. Da li su to kriminalci kojih se Srbija odrekla ili su to samo neduzni Srbi. Zna li neko sta su. Predsednik ipak nije pojasnio ko su i sta su.

  16. A odakle znas onda ko su ti srbi koji su sve ovo organizovali a da nisu iz Srbije (centralne)?

  17. Sramota da ti Srbi na Kosovu u manastiru kriju oruzje!Oni kompromituju citavu SPC.
    Drugo, nije li bio rok za predaju oruzja do 9 juna?A kazne za drzanje neovlascenog oruzja?

  18. Neznam staje presednik ocekivao kad je povukao vojsku i policiju sa severa kosova i ostavi narod teroristima da se izivljavaju i kad je predao termoelektranu i gazivode teroristickoj vladi

  19. Ako sam ja dobro razumeo, prvo su srbi blokirali neki put i ubili kosovskog policajca…. A onda je kosovska policija ubila trojicu koja su napala policiju …

  20. Оно што нико не жели да види је да сукоб или рат нису упитни.
    Оно што је упитно је шта ће држава и ова власт да ураде да заштите српски народ, сем да их лаже, даје лажну наду и гура их у сигурну смрт.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.