Vučić: Pozvaću Đukanovića nakon izbora

Ostavite komentar


  1. Iako Srbi nisu dobrodošli u Crnoj gori, mi ćemo ugostiti Đukanovića onako kako dolikuje rukovodiocu jedne države. Uvek smo bili otvoreni za sve, pa tako i za one koji ne daju pozitivne izjave o Srbiji.

    1. Treba mirno i stalozeno razgovarati o svemu. Verujem da se svaki problem moze resiti.

  2. Svakako smo narod koji je kulturan i lepo vaspitan, znamo za red, a i uvek smo bili veliki ljudi.

  3. A otvoren i čestit razgovor je uvek pomagao, čak i u najtežim nevoljama, iako lično smatram da ovde nikakve nevolje ne postoje, već samo tvrdoglavost i nepoznati razlozi crnogorskog predsednika Mila za takvu sramnu odluku. Svakako treba porazgovarati, o čemu god da je reč, a Milu neka je na čast.

    1. Tačno tako, ali izgleda da se Milo već složio sa Hrvatima i Albancima.

  4. Crnogorski narod ce ostati veran bratstvu , a u svakom zitu ima kukolja.

  5. Onda se čudimo što je tweeter ugasio 8500 hiljada botovskih snosovskih naloga. Evo ih proterani nagrnuli ovde da zarade dnevnu kvotu za buczavog gazdu.

  6. Nema tu nikakvog razloga za ponašanje vlasti u Crnoj Gori već samo tvrdoglavost i nepoznati razlozi crnogorskog predsednika Mila Đukanović za takvu sramnu odluku. Svakako treba porazgovarati, o čemu god da je reč, a Milu Đukanović neka je na čast.

  7. Za diplomatiju treba ohladiti glave i mirnim pristupom pokušati da se donesu korisna rešenja za i jedan i drugi narod.Nas predsednik je inicijator susreta u regionu.

  8. Da je Djukanović čovek, ne bi radio to što radi, čime uništava i gradjane i državu Crnu Goru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.