Vučić pozvan na otvaranje turskog aerodroma

Ostavite komentar


  1. Još jedan dokaz koliko je veliko poštovanje prema našem predsedniku, još jedna vrata otvorena za prijateljske odnose, saradnju. A bitnainjenica je to sto je predsednik Turske pružio podršku Vučiću u vezi donošenja odluke oko KiM. Nije nikog vređao, ništa loše nije rekao samo je pružio reči podrške i poštovanje prema tome šta god mi rešili oko našeg problema s Albancima.

    1. Poludeli ste skroz, a i mi pored vas. Turska je valda prva ili među prvima, priznala Kosovo , kakva podrška??? Zauzmite jasan stav i isti odnos prema svim državama u vezi Kosova, a ne zasebno za svaku zemlju i za svakog svetskog političara zasebno. Niko od nas ne zna šta mi zastupamo – NIKO.

    2. Erdogan Vučiću: Podržavam svaki dogovor Srba i Albanaca – čitaj: Vučića-Tačija. Zato Vučić traži i dobija podršku od SAD, EU, Turske (Kosovo-sdž je Turska – Turska je Kosovo)… da se nametne zaključak da svetske sile donose rešenje za Kosovo a ne Vučić, iako je ON glavni akter i realizator Briselskog sporazuma-BS kojim je Kosovo teritorijalno dobilo sve atribute Albanske muslimanske države. Sada se traži „opcija“ za normalizaciju da Kosovo udje u UN i dalje…, da se ohrabri Vučić za finalizaciju BS – albanske tapije na Kosovo – kojim će Kosovo za na vek vekova biti albansko-muslimansko! Vučiću se žuri da to okonča sada, iako kaže da će to narod potvrditi, doneti rešenje referendumom – da aminuje SVRŠEN ČIN? Pod hitno zaustaviti Briselsku veleizdaju – pola srpske teritorije KiM mora da pripadne Srbiji, pola Albancima u okviru integriteta Srbije? Zato je potrebno zamrzavanje Bfiselskog sporazuma?

  2. Danas u medjunarodnim odnosima vladaju samo goli interesi ,nema tu ni emocija ni simpatije.Turska i Srbija su nasle zajednicke interese ali i svako svoje i ti interesi danas upravljaju odnosima dve drzave.Danas je ovako a sutra vise ne mora da bude.

    1. Turska i Srbija nisu, ali Erdogan i Vučić jesu… Zato sada turska kompanija gradi autoput Pojate – Preljina koji je bio procenjen na 550 miliona evra, a potpisan je Memorandum na 800 miliona evra… Nije bilo baš teško uočiti interese izmedju dva Predsednika…

  3. Бошњаци живе у Рашком и Златиборском округу , господо из кабинета па ви не знате политичку и административно-територијалну организацију Србије.Ако је ово писао председник Србије тим горе.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.