Vučić pozvao Erdogana da poseti Srbiju

Sastanak sa ambasadorom Turske

Ostavite komentar


  1. I treba tako.Treba se obratiti Erdoganu licno.Da vidi uzivo da nismo bilo ko.

  2. Ekonomska saradnja Srbije i Turske dobro funkcioniše što će privući dosta investitora da se priključe poslovanju sa Srbijom!

  3. Podanik Vucic pozvao svog sultana Erdogana. Mozemo da ocekujemo referendum o promenama Ustava bas kao u Turskoj…

  4. A hoće li i na Kosovo da ga vodi, da ga upozna sa Ramušem, Hašišem i ostalim "poslovnim partnerima"? Valjda su Bler, Šreder i Skot dali precizna uputstva našem premijersedniku…

  5. Ovaj nije normalan..citava Evropa se ogradjuje o njega on ga zove u goste..jos ne mogu da shvatim da je 2 miliona glasalo za mentalnog bolesnika

  6. Erdogan beje, žene i blago su dobro. Nasli aga te čeka na đumruku u Nišu da te doprati u prestoni Belgrade na vodi. Da i ti malo skvasiš gaće, a učkur mi se sam odrešio. Tvoj brat Volkan bej.

  7. Erdogan je na referendumu izabran za turskog Vučića pa je red da se sretnu.

  8. Ja bih voleo da znam u kom nas je to kritičnom trenutku Turska podržala. Pogotovo pošto su neki koji će ostati neimenovani optuživali turske obaveštajne službe u podsticanje albanskih teritorijalnih pretenzija.
    P. S. Sa ovim o diktatoru ste dosadili i bogu i narodu, ako su političari dramske kraljice kojima se državni udari priviđaju bar jednom nedeljno, ne moramo mi ostali da budemo glumci u toj drami.

  9. Erdoganova poseta bi doprinela uspostavljanju boljih odnosa i vecoj ekonomskoj saradnji.

  10. Zar Vucic nema nikoga ko moze i sme da mu ukaze koga on poziva i sta ce nam to na medjunarodnom planu uraditi?

  11. Slika, koju ste stavili kao ilustraciju, govori vise od hiljadu reci. Gde smo pogresili i sta Bogu zgresili?

  12. Od Vučića se ništa više ne traži,samo da prekine da laže.
    I još i OVOG zove da bude u duetu.

  13. Neliči li ova fotka na likove iz filma dr Džekil i mister Hajd,s obzirom na,,delovanja,, zadnjih ,par dana sasvim je u Skladu s,,propisi,i,,ekskluzivama,,,,.usrećitelja,, Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.