Vučić pozvao Jeremića, Đilasa, Obradovića, Bakića da odrede vreme i mesto susreta

Ostavite komentar


  1. Kad sam procitao naslov pa tekst,morao sam da proverim da li je ovo Danas,jer verujem da vecina mislila da se radi o pozivu za neku debatu.

    1. I ja sam se ponadala da je pristao na debatu. Ali nema sanse, taj se ne menja.

      1. A skim da Vučić debatuje? Sa ovim navedenim lažovima, koji bi lažima u toj debati da se promovišu i laganjem da probaju da obmanu javnost, a pri tome da se ne dozvoli Vučiću da ih odmah demantuje. Znamo kako funkcionišu. Inače predsednik države debatuje sa strankama koje užibvaju neki ugled kod građana, a ovi sigurno ne pripadaju toj grupi.

        1. Vučićeva bolest je kao epidemija. Vi ste jedan inficirani primerak.

        2. Političare smo ismejavali ne što ih mrzimo već što je to bilo zabranjeno,bokseru nisi dao da ti pridje devojci,pandur nije mogao da nas tuče,nismo hteli da se vozimo automobilima ako nemaju našu registraciju,poltrone i šlihtare niko nije voleo,živelo se muški,bez lažnih autoriteta,nisu mogli da te kupe za botovski sendvič.Dostojanstvo je čudo i nije na prodaju.

        3. Ček,ček, zaboravio si reči lopovi, fašisti, milioni, linč, silovanje, nasilje..

    2. Andrej crni:Prerdsednik razgovara sa građanima a ne sa lopovima.

  2. Evo, recimo, neki tv-duel bi bio dosta pogodno mesto za susret hrabrog predsednika i opozicije. Znamo mi da se voljeni predsednik nicega i nikoga ne plasi, te stoga nije jasno zasto isti taj tv-duel izbegava vec 7 godina.

    1. Izvini, ja Jeremica, Djilasa i Obradovica necu vise da gledam nigde! To je ekipa za rijaliti sou i turbo folk svadbu, a toga vec imamo dosta…

          1. U svakoj normalnoj… Ako tri neko izadje na ulice moras sa njim da vidis u cemu je problem. Da dokazes da to sto izlazi na ulice nije u redu. Ovako, kada cutis i pustas polupismene likove da te brane na komentarima znaci samo da si kriv kao sam djavo.

        1. Miki Kupinovo,Jeremaja,Bole,Zmaj Sipovo,Vendi,eh da je tu pokojni Ekrem koji bi tek to show bio,sa sve Djilasom tatko na rijaliti u Srbiji.

      1. Ivane, malo si pobrkao stvari. Pa opoziciju nigde ne možeš ni da vidiš , za razliku od tvog šefa AV koji je pravi lik za „farmu“, rijaliti itd. Ajde po sendvič.

        1. Vidi cela Srbija šta radi deo opozicije zvan SzS. Ruše po Beogradu,upadaju u RTS,nasrću na žene,pokušavaju da uskrate slobodu kretanja(dok ne nalete na Šešelja,a posle kukaju)…..ma,šta su oni korisno ueadili za Srbiju?! Čak su i proteste upropastili!

      2. Ko tebe pita da li ces da gledas nase momke ili neces.Nije takvima ni dozvoljeno da ista pricaju o

        1. …o čemu? Još ćete vi iz SzS-a da uskraćujete i slobodu govora?

    2. Koji tv duel?
      Ovo je poziv predsednika nam države na fajt (tuču, na srpskom), ispravite me ako grešim ovako šokirana po ko zna koji put,
      dakle, njegovo radikalsko-miloševićevsko-komunjarsko shvatanje uloge opozicije u društvu.

      Predlažem tuču na sred Terazija, u podne.
      5 na jednog, ej!
      Junak je to, da li neko sumnja?
      Pobediće junačina opoziciju u pesničenju, kakvi izbori, kakvi bakrači.

      Mi smo već patosirani ovom duboko-intelektualnom, genijalnom takoreći, retorikom.

        1. Pa ne bih rekao da je baš tako. Vidiš, naš prvorođeni poseduje sve televizije sa nacionalnom frekvencijom. Prosečno pojavljivanje na tv mu je oko 25 min dnevno, dok svi ostali zajedno nemaju toliko na mesečnom nivou. Mislim na opoziciju. To dovoljno govori o predsednikovim bajkama o svim temama. Ni na jedan duel ni sa kim ne sme. Ni Brnabićka ni on. Ostima je zabranjeno da idu na duele, jer nisu škovani za razgovor sa drugim osobama. Samo sa sobom ispred ogledala. I prijatan sendvič. Nadam se da će vam ga i deca jesti

      1. Jeremic, Djilas, Obradovic, Bakic. Jel ja jedini ovde vidim cetvoricu. Mada, ako je predsednik rekao pet, onda su petorica.

        1. Bravo Radane. Izgleda da je ostalo malo nas koji smo taj novo matematike savladali u osnovnoj školi. Sada bi valjda svima trebalo da bude jasno koliko je AV smešan. Čovek ne zna ni da sabira.

        2. A,pametni Sergej Trifunović? Šta,kao,on se ne računa? Kao,on je sada nebitan?!

    3. Uvek treba naci resenje za sve.Al sa njima covek ne moze da izadje na kraj.Lopovi ostase lopovi

      1. Eee baš mi je drago da je ovaj tvoj poštenjačina živa. Pa što ne hapsi te lopove koje stalno pominje? Dobra duša pa nece?

      2. Jes“, vala, @ Olja! Da su lopovi, dokazao je to i pre nekoliko dana Goran Vesic uz malu pomoc Djilasovih advokata.

        PS Samo intelektualno nemocni pozivaju na tucu. Uostalom, guru AV je i nedavno na jednoj od svojih TV „pozivao“ na TV duel sve one koji hoce da se „duelisu“ sa njim u isto vreme. I… sa kim je vodio to sto je on NEKAD zvao „razgovor nema alternativu“? Ni sa kim. On razgovorom sada zove polaganje racuna i ulizivanje A. Merkel, Putinu, MAKRONU… on ne zna da razgovara i upotrebi argumente. Kod gore pobrojanih ne pali arogancija i poziv na fajt.

    4. Sa jednakima jednako a sa nejednakim nejednako. Nikada pošten čovek ne moče da se nadmeće sa lopovima. Znači pričati, prepirati se, pravdati se, i raspravljati sa lopovima nije vredno truda. Njih treba pobediti samo sa njihovim razumljivim jezikom, a to je prijateljsko ubeđivanje, koje jedino razumeju.

  3. Hahahaha…kakva tirada.
    Sada sam siguran da se ovo (susret) neće desiti.

    1. Sto ne pozove grupu strucnjaka sa Cedomirom Cupicem.Kakav manipulator.Pozove ih da im kaze da su lopovi, tajkuni i fasisti da sebe opravda.Pa nece oni tebe da biju nego narod, spineru.Oni ti samo kazu sta ce da se desi.

      1. A šta misliš šta li će tek narod,onaj većinski,tek uraditi Jeremiću,Djilasu,Boškiću,Bakiću…i ostalima?Pa jednom su prošli bez posledica i ostavili ljude bez posla,šta misliš kako bi im sad bilo?

          1. Boškić je u celoj koaliciji nasilnički kretenko,kao dvorska luda. Samo još da stavi crvenu ping-pong lopticu na nos i to je to.

        1. Pozvace Silovicku i Babu kao podrsku za okrsaj,a u pozadini ce biti Zivan,komsija sramota da se kaze da je pijanac.

      1. Ma,ništa od toga. Ne palite se SzS-ovci. Mnogo je on jak za ove,njemu nebitne,mučenike iz SzS-a.

        1. Pazi da ti ne pozli od tolikih sendviča! Radiš li ti išta drugo osim što botuješ svaki treći komentar u proseku?

          1. Neko botuje za SNS,neko anti-botuje za SzS,internet Srbija i njena realnost.

  4. Da li On zaista misli da će još dugo voditi državu ovakvom diletanstkom i nesuvislom retorikom? Pa ovakav rečnik (istina u nas prepoznatljiv i, van svih normi, aminovan) nije primeren i svojstven i jednom neprosvećenom članu Mesne zajednice u nekom najzabitijem delu ove napaćene i posrnule države. Čemu ovolika nervoza i nipodaštavanje onih koji ne misle isto? Kuda nas sve ovo ludilo vodi ljudi moji? Da li smo svesni?

    1. Bravo , kako bi sva ta debata bila dobra i pametna da je ne kvare ti likovi koji su „pojeli sendviče“ …

      1. Tebe lupio holesterol u glavu od bureka,kada tako pišeš u komentarima,po portalima?

  5. Razvoj situacije u zemlji nagoveštava,za one koji slabije vide,ili sse prave blesavi da će unutrašnjeg sukoba doći,a već ga i sada ima,obračuna jednih protiv drugih,po raznim osnovama,opredelenjima,stavovima,pripadnosti,nacionalnostima,netrpeljivosti,nahuškanih…..A tebe „junačino“niko niti dira,niti izaziva,polako,ničija nije gorela do zore.Šta se ti nudiš(to je huligansko-navijačka retorika)?

    1. Pa kako to „niko te ne dira,izaziva“?! Pa zar ga nije Jeremić tužio?

  6. Gospodine predsednice,imate opoziciju kakvu zasluzujete i to je istina ziva.Bahata i odnarodjena vlast,anemicna i izvikana opozicija i to je to.Dobro je i vama u vlasti,dobro i njima u opoziciji,samo je narod na izdisaju.Racite posteno,kakav je zivot seljaka u vasoj zemlji i nasoj naravno

    1. Po cemu si to zakljucio da je opozicija „anemicna i izvikana“? Gde si to cuo sta i kako misle da vode drzavu kad se skine s vlasti guru AV? U tablodima? Tamo ne pisu o radu opozicije.

      Znas li sta znaci pridev ANEMICNA?
      Kako ne bi bila ANEMICNA, jesi li spreman da se zrtvujes ili ces iz prikrajka da, kao, kritikujes?

      PS
      Pojma ti nemas ni sta znaci ta imenica OPOZICIJA. Kao ni ogromna vecina ljudi-glasaca. Po vama je to ono sto tabloidi definisu sa „banda lopova i prodanih dusa“.

    1. Jeremić, Đilas, Boško i Bakić. Izbrojah četiri, a ko je peti? Ah, da Boško ga nervira za dvojicu!

      1. Sergej.
        To je onaj što ne sme ime da mu izgovori, Sergej je malo nezgodan, ne znaš kad glumi kad je političar.

    2. Da li je moguce da je covek u toj meri otisao u aut?Ovakva kafanska politika koju on vodi ce se ubrzo obiti o njegovu glavu.Narodu je dogorelo do nokata,a ne Djilasu i ostalima.Narodu,neznalico sa pravnog fakulteta.Juce u Nemackoj sipam gorivo za 1.19 eura,pa dikle vise pljacke naroda?

    1. Za to prvo treba da postoji misljenje – ‘ja sam lepsi’ nije misljenje, vec glupost…

      1. Bravo Ivane, tvoji rad ovde je sve bolji i bolji .Ajde po sendvič, spremili Darko i Marija.

  7. Opoziciji je kriv i predsednik i sve dobro sto radi za gradjane i samo znaju da vredjaju a kada predsednik pozove na susret njih nema nigde

    1. Susret gde? Kada je ista on raspravljao sa bilo kim sem sa samim sobom? Donosi odluke sam, krsi ustav, radi sta hoce i on ce da se susrece sa nekim. da je hteo, bio bi organizovan tv duel, iako ih je zvao „njih deset“ da ih sve pobedi a onda se sakrio u misiju rupu. Evo, sada ce da se susretne sa Jeremicem na sudu, ali se brinem da ce i odatle da pobegne (=skupstina nece izglasati da mu se ukine imunitet).

      1. Sud se drugi put pozvao na imunitet Predsednika države koji inače ne postoji u parničnom postupku.
        Tako da će o tužbi protiv Vučića odlučivati njegova skupština, čitaj Maja Gojković.

  8. ouh mnogo hrabar sns broj 1 … sve ovo kod nas je u stvari alan ford….

  9. Nije mi jasno zasto bi trebao da se sastaje sa njima i zasto da im daje promociju…

    1. Da bi ih valjda tukao. Yar nista nije uslo kroz taj tvoj plavi sesiric. sad ce da ti posalju dopunu i dodatna objasnjenja o cemu se radi, pa ce ti komentari biti sadrzajniji. Samo ukucaj broj i cepaj, bitno je biti dobro pozicioniran na rang listi.

    2. Botino sta tebi moze biti jasno! Pa ti nisi svestan svoje nesvesti pa ni gluposti koje prosipas na ovom portalu?

      1. A ti si,kao,svestan?! Ili,po tebi,ne sme da se piše neko drugačije mišljenje?! Ili je ovo tvoj portal i ničiji više?!

  10. Ja izbrojah četvoricu. Najbolje je o današnjoj Srbiji govorio TPančić prošle nedelje u Utisku nedelje.

  11. И ова Председникова изјава, говори у прилог, свему што је г. Бакић рекао…

  12. Samo pod uslovom da budu cetiri susreta jedan na jedan sa pescanim satom, pet minuta jedan pet minuta drugi,, da nebude pet na jednog, ovako ces Vucicu imati mogucnost sa svima da razgovaras i da budes po navici pet i sto pet puta vise u medijima, al ti to neces, mudar si mora se priznati, jer kad uzmes rec bog te nemoze zaustaviti, kao ja sam imam pravo da se branim i niko mi nece zabraniti da govorim, ajd da te vidim sad JUNACINO

    1. Bilo kakva priča sa StS-ovcima je samo uzaludno trošenje vremena. Kako ti nije jasno?!

  13. verovatno će mnogima ispasti smešno, mnogima i glupo, ali ja svaki tekst o njemu počinjem da čitam sa nadom da će me prijatno iznenadi, da će progovoriti razumno, pristojno, tolerantno, ali… ali iz svake njegove reči progovori Koraksov „predsednik“, a još možda i više, Petričićev. ovo je, jednostavno, strašno.

    1. Pa kada ti to sagledavaš samo iz jednog ugla. Šta ćeš,kada si jednodimenzionalan. Nisi ti kriv.

  14. Sa lopovima i mafijasima nema pregovora. Sa njima ne treba imati nikakav kontakt.

    1. Pa neće ni imati nikakav kontakt kad ga narod smesti u buvaru.

    1. Jeste, eno zapalise preko granice. Ne znam gde ce te vi mucenici uskoro…

  15. Veleizdajnici koji žele da unište narod i Srbiju.Vreme je da se odbrani od takvih.

    1. Ha, problem je sto je tesko nesto braniti komentarima iz fotelje za drzavne pare. Nece to bas tako ici. Tesko da cete se citavog zivota baskariti o trosku drzave kucajuci komentare. I definitivno, i pored toga sto nisam bio za to do skoro treba praviti spiskove botova za svaki slucaj. Ne da bi se fizicki kaznjavali, oni su vec kaznjeni, ali da malo para vratite u budzet sto ste ih primali ovih godina svakako.

      1. A,da tebe ne svrbi zbog novca? Sada kada znate(SzS-ovci)da ima para u državnoj kasi,hteli bi da se omastite? A zato vi radite sve ovo…a, pa neće moći. Malo ste se z…..li.

  16. Da taj Bagić ima imalo mozga morao bi znati da su prošla vremena kada je se vlast u Srbiji osvajala na ulici uz upotrebu bagera i paljenjem Narodne skupštine. Sada se vlast u Srbiji bira na izborima.

      1. Da nas Šešeljev kum i kuma nisu prodali DB, bilo bi tako. Ovako ćemo morati, pod „stare“ dane, opet na ulice.

    1. On sto ima u zadnjim partijama digestivnog trakta to je tebi u tinturi botino glupa?

      1. Ali zato je tvoj koficijeni inteligencije između planktona i tostera,sobzirom šta pišeš u komenterima. I ti,kao takav bi da rušiš Vučića? E,lud si ko noga. Mržnja nikoga nije izvela na pravi put,već u propast!

  17. Nema Vucic pare da plati Jeremicu za uvredu?Morace Vulin da zove tetku u Kanadu da posalje lovu,pa da AV izadje iz prdekane.

  18. Odlicno znamo ko je Jeremic i na sta je sve spreman, covek koji ima u sebi samo sposobnosti da krade i da se bavi lopovlukom.

      1. Ne zvacu oni. Naucio ih predsednik da samo gutaju i ne pitaju.

  19. Znači, spreman je da se bije ali da razgovara, ni na kraj pameti mu nije! Mislim da to dosta govori o ovom liku!

  20. Nikad se oni nece odazvati na susret jer nemaju nijedan argument ni dokaz za bilo sta sto pricaju.

    1. Odakle tebi hrabrost da ispravljaš predsednika? Žuti karton od Centrale.

  21. Bez uvrede ali jedina reč kojom mogu da prokomentarišem ovo je
    „BUDALA“

  22. Ah ta opozicija, samo bi da razgovara a on mora da radi i nema vremena iako ne spava i ne jede ( a ne ide ni u toalet ). Ipak ih zove ( zaboravio je Šolaka ) da im održi monolog i nogu u zadnjicu, po Miloševićevom „a sad svi na svoje radne zadatke“.

    1. Tino, zlato pogubljeno, tvoj ljubljeni predsednik ih ne zove na dogovor vec na dvoboj?. Junacina (huligan) zakazuje tucu sa petorkom (Djilas, Jeremic, Bakic i Bosko) verovatno je mislio.i na Solaka jer u njegovim mozdanim konvulzijama pobrkao je cetiri i pet?

  23. sve bi to bilo drugačije da se uz kandidaturu za funkciju obavezno prilaže i lekarsko uverenje . ovako …

      1. Neee…nego ovako vidimo da je dobar deo opozicije bolestan i da im je potrebna,ne znam kakva pomoć,pošto ih je narod amputirao iz života.

    1. Izdao bi mu Doktor Smrt uverenje da je normalan.
      Ako bi mu trebalo, izdao bi mu uverenje i da je zenskog pola ili supermen ili neka prekookeanska zivotinja.. ili cak sve to zajedno istovremeno

  24. Kakva država- takav i predsednik ili, kakav predsednik-takva i država.

  25. Mržnja,zavidnost treba da ostanu u drugi plan,opozicija i vlast treba da se nalaze češće za okruglim stolom-u pitanju je država i njeni građani!

  26. Sve u korist građana,naravno! Opoziciji to treba da bude već jednom jasno!

    1. Kojih gradjana? Vi i dalje imate iluziju da niste robovi? Ajde onda ovako da postavimo stvari ako mislis da si slobodni gradjanin. Ajde mesec dana nemoj da pises komentare, nemoj da odlazis na skup gde te pozovu, ili ne daj Boze nemoj da glasas za njega (realno tvoj jedan glas nece promeniti stanje stvari). E kad to smes da uradis onda mozes pricati u ime gradjana. Sve dok ne bude tako ti si najobicniji rob i iz tog ropstva te niko ne moze spasiti. Problem je sto zbog pacenika poput tebe i ja moram da robujem…

      1. Pa zar vi iz SzS-a ne spašavate Srbiju od „zla“ zvanog Vučić? Izgleda da ste vi veći robovi svoje zavisti i oholosti.

  27. Tino, zlato pogubljeno, tvoj ljubljeni predsednik ih ne zove na dogovor vec na dvoboj?. Junacina (huligan) zakazuje tucu sa petorkom (Djilas, Jeremic, Bakic i Bosko) verovatno je mislio.i na Solaka jer u njegovim mozdanim konvulzijama pobrkao je cetiri i pet?

  28. Sakupili bi se oni da se ne plaše, jaki su samo na jeziku i u gomili ne mogu oni Vučiću n i š t a narod je uz Vučića a ne uz žutu bandu siledžija

  29. Kupus koalicija nikada nece pristati na susret jer se ocigledno.plase istine

    1. Toliko debilnih komentara na malom prostoru pa to je zabrinjavajuce? Ludak je prolazna faza i bice gde mu je mesto ali ove budale ostaju to je strasno i opominje?

      1. A tvoji su vrh vrhova! Za medalju,za mržnju. Stvarno bi mogao da se prijaviš na neki kurs odvikavanja od te pošasti. Takve stvari ne traju dugo,ali mogu da ostave trajne posledice. Da nisi ti zlostavljan u detinjstvu?!

  30. Моја покојна баба Перка, Бог да јој душу опрости, за оавакве као наш АВ је говорила да је ИСПРДАК.Није била писмена, родила петоро, ја рекао комшији старијем човеку грдну реч, мајка ме убила, али баба није хтела да ме брани, а ни када сам мајци урадио лошу ствар.Пробао сам да јој увучем брњицу, а имаосам само три године.Батине су чудо!

  31. Dok se Srbi medjusobno svadjaju Zapad obavlja posao! Samo tako nastavite.

  32. Ej, predsednik zove na tuču ! “ Niko nem što Srbin imade….“ Ma daleko ćemo dogurati…. ima da se bijemo i valjamo po ulici svi, svi svi…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.