Vučić: Ko bude vršio nasilje tokom kampanje, biće kažnjen bilo da je iz vlasti ili opozicije

Ostavite komentar


  1. Hoće li biti uhapšen Đukanović ako bude palio baklje, kao i u vreme zabrane kretanja?

    1. Ohoho, diktator preti?! Vučiću, oči EU i NATO-a su uprte u tebe, i svih Zapadnih ambasada. Pustili su te zbog Kosova i privilegija koje si dao njihovim kompanija. Potkupio si ih, ali na kratko. Provaljen si. Smanjuju ti se opcije ministre bivši informisanja.

    2. Zvonjenje na vratima nikako ne može biti nasilje. Može postati isključivo ako ne žele da se udalje ili se vraćaju više puta ili može biti zloupotrebe podataka. Ali samo zvonjenje nije nasilje.

  2. Moramo poštovati zakone jer su temelji države. Šta vrede isprazni zakoni bez primene?

  3. Tako i treba da bude! Ne postoji izgovor za nasilje niti se sme dozvoliti takva kampanja. Dakle, svaka politicka stranka moze da sedne, sastavi program I tako udje u izbornu trku. To je politicka borba. Sve ostalno je huliganstvo!

  4. Pitaj Merkelovu šta nemački mediji ponovo o tebi iveštavaju:“Ratni huškač!“

    1. Tačno, ali to ne radi ni Američki Tajms, ni Britanski Gardijan, ni Italijanski Korijere dela Sera, već samo DW što budi sumlju da su takvi tekstovi naručeni.

      1. Posto znate da je bilo 5790 i znate ko su.onda lepo tih 5790 stavite u karantin na 14 dana.

  5. Stvarno. A, mi zivimo u zabludi da si TI napujdao SNS PRAZNOGLAVCE-HULIGANE, da uzmu po jednu baklju i dodju pred Skupstinu, moze i bez Djuke, na makljazu s Boskom. Iako ovaj sam kunja tamo. Mikseta-Martinovic je vec pred Skupstinom, sa izvesnom pratiljom, gde je dublirao strajkaca gladju praveci nelojalnu konkurenciju lideru Dveri, iako je on sit jer ima platu od 400.000 dinara, ali je zlojesan pa izgleda kao da samo salatu jede.
    I sada ces ti da kaznis one KOJIMA SI NAREDIO DA BUDU NASILNI, ZBOG ONOG STO SI IM TI REKAO DA RADE, apsulotno flasterisu svaki treptaj opozicije, koja je i onako NA RESPIRATORU, sorosovom kao i ti. Samo sto tebi Soros propusta kiseonik jer si mu otvoreno obecao da ces potpisati i poslednji papir za otudjenje Kosmeta u kratkom roku, a oni nesto mrse, tipa prvo da ih vrate na vlast pa da malo uzivaju blagodeti vlasti, a onda ce videti sta i kako sa dijalogom Srba i Albanaca. Zato im Soros svakim danom smanjuje kiseonik skoro do smrti. Ali, tebi smetaju i takvi polumrtvi, jer paranoja je cudo.
    Sve je izvesno samo nije koliko ce NEKO da trpi taj egocentrizam, i razne manifestacije ludila od paljenja baklji na krovovima zgrada u vreme policijskog casa, preko laznog nasilja nad zenama u gradskoj skupstini laznog strajka gladju, do laznih masovki koje prete Vucicu, a huligani su clanovi SNS.
    Dosta vise bre sa tim budalisanjem, i adolescenskim forama.
    Nekome ce stvarno da prekipi i umesto podrske moze da posalje ODJAVU ZA LAKU NOC. P.s. Ne moze se od svakoga iznudjivati podrska za vlast, posebno ne od Putina, jer on ne trpi nestabilne likove, a i ima preca posla trenutno.

    1. Evo jos jednog koji sve zna. Valjda je to nova Srpska CIA, koja okuplja ljude koji znaju sve tajne koje mi obicno snrtnici ne mozemo da spoznamo.

  6. Koga uopšte više zanima šta u svojim performansima govori ovaj čovek koji ima ozbiljnih psihičkih problema? Kad je toliko zabrinut, jel se potresao što je izgorela kuća precedniku vojnog sindikata?

    1. Da li bi tako govorio da si ti napadnut i da nemas zastitu niti reakciju nadleznih organa?? ajmo malo razuma ljudi

  7. Yakoni se moraju postovati i biti isti za sve, bez obzira ko su i sta su, sve dok je tako, ova drzava ima put ka boljoj buducnosti.

  8. Svi koji ugrozavaju bilo ciju bezbednost i treba da budu uhapseni i procesuirani,pretnjama i nasilju se mora stati na put u 21 veku !

    1. kako to da u srbiji zastareva nasilje po sistemu prava i pravosudja…jednom nasilnik uvek nasilje…ko koga stiti i imamo li mi obicni gradjani prava protiv nasilja…u nasoj drzavi je potrebno reforma pravosudnih organa.takodje i m.u.p.a. svega pa i skolstva…moje misljenje

  9. Da li je ovaj čovek vakcinisan protiv istine. Bar da je jednu poluistknu reko. Al jok

  10. Bojkot. „Ko nosi mač od mača će pasti“ Ti ćeś biti kažnjen jednog dana… od sveg zla koje se naneo ovom narodu

  11. Znaci da se spremimo na batinjanje, teror….i oprobane metode jos iz Slobinog doba? ko nece milom da glasa morzce silom.

    1. Vidim da vam je logika veoma upitna. Nije ni čudo što Vučića želite da zamenite Đilasom. Nisam ni očekivao da neko pametan želi jedno govno da zameni drugim. To vam je kao da vam daju da birate da li želite da vas siluje lep ili ružan momak. Silovanje je silovanje.

  12. Unspredio najveceg kriminalca u vojnom zdravstvu! Pre 4 godine trebao da ide u penziju! Doktorirao u 60 godini! Doktorat mu platils Eurodijagnostika iz Novog Sada!

  13. Tako je, pa se vi tucite, pravite nerede, remetiti javni mir, izvolte.

  14. … reko da se neće mešati u rad pravosuđa, znači opet l…, ne priča istinu!

  15. „…videli ste, naši poslanici su zaista štrajkovali, sedeli su na stolicama i nisu se pomerali”.

    Pobogu covece, pa ti si predsednik drzave, nema „naših“ i „njihovih“ poslanika. Ti si predsednik svih poslanika i svih gradjana. A sinoc si se obratio gradjanstvu u svojstvu predsednika drzave, a ne kao clan sns-a.
    A tvoje prenemaganje i pozivanje na toleranciju i mir…pa to je kao kad je Neron pozeleo da postane utemeljivac dobrovoljnog vatrogasnog kluba u starom Rimu. Potrudi se da ne palis vatru umesto sto pricas o crevima i cisternama. Dakle, predsednice Srbije, pamet u glavu. Tvoje delovanje, zloba, zavist, ego, netolerancija, kukavicluk, …sve to je dovelo zemlju u vrlo ozbiljnu situaciju. Nisam pristalica Boska Obradovica, ali covek te ljudski poziva da razgovarate, ali ti po milioniti put izbegavas da se suocis sa ljudima koji ne misle isto kao ti. Urazumi se!

    1. Obradović ljudski poziva na razgovor?! Ni sami ne verujete u to. Vučić stalno laže, ali je rekao istinu kada kaže da „prava opozicija“ ne želi razogovr. To su i Đilas i Obradović izjavili više puta. Ipak, za nas, običan narod, najbolje bi bilo kada bi došlo do tako nečeg, iako sumnjam da će se to desiti. Za to krivim obe strane, ali vlast mnogo više. Iako se ne slažem sa opozicijom (kao ni sa vlašću), smatram da vlast uvek nosi veću odgovornost za stanje u društvu, u svakom pogledu, pa čak i da su u pravu.

  16. on ce sve da vakcionise da lakse upravlja sa vama i daljinski da ima za sve gradjane

  17. Na protestima protiv naseljivanja zemlje migrantima ISIS-a, protiv predaje Kosova, protv kradje i otimanja beba i dece iz NAŠE skupštine izašao je narodni poslanik(predstavnik) sa nadimkom Djuka i pokazao nam svima srednji prst.
    Na ovakve zahteve. Svom narodu.
    Jel možemo da uvedemo telesne kazne u KZS?

  18. Aleksandar Djilas i Dragan Vučić bi trebalo da se udruže i zajedno da povedu ovo društvo u pravcu neke bolnice na kolektivno lečenje. Svejedno je kako se ko zove, obojica su klonovi, koji uništavaju ovo društvo decenijama. Jedan je započeo a drugi dovršava. Prvi je zapravo proizveo drugog i mislim da bi obojicu trebalo staviti u izolaciju, kako bi narod mogao da nasavi normalan život. Usput da povrati ono što su ova dvojica u bescenje rasprodali sve ono što je narod decenijama pre njih stvarao.

  19. kako to da u srbiji zastareva nasilje po sistemu prava i pravosudja…jednom nasilnik uvek nasilje…ko koga stiti i imamo li mi obicni gradjani prava protiv nasilja…u nasoj drzavi je potrebno reforma pravosudnih organa.takodje i m.u.p.a. svega pa i skolstva…moje misljenje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.