Vučić pravi novu predstavu za svoje birače

Sagovornici Danasa o uklanjanju zaštitne ograde ispred Predsedništva i najavi da će ulaz obezbeđivati žene iz jedinice "Kobre"

Ostavite komentar


    1. Жеља Опозиције да председник Републике не сме да учествује у предизборној кампањи, јер то Устав забрањује, сузила би Актуелном простор деловања и ширења својих благодетних хвалоспева и бајколажи. За три месеца колико траје предизборна кампања Актуелног да се не појави пред бирачима (пред својим вољеним народом) то не може да поднесе биолошки, а и народу ће недостајати. Опозиција је заборавила да, осим Милошевића, сви председници су максимум дали баш на митинзима у кампањи и углавном након неког времена су губили изборе. Могуће је да Актуелни буде изузетак, може да га чека “мандат без ограничења” као човек с којим се упоређује – Тито. Бајковити пораст економије и развој земље то заслужују. Ограда ту је најмање битна. Исто је с њом, као и без ње? Најтеже је да будемо људи како је проповедао Патријарх Павле “Будимо људи!”.

  1. Nikad nije bilo ograde oko ove zgrade “u novijoj srbskoj istoriji“. Bilo je u vreme Aleksandra Obrenovića i Drage Mašin, ali kao što svi znamo. nije im mnogo pomogla…

    1. Bilo je propusta obezbedjenja. Kad su upotrebili fizicku snagu nisu vezali lica, priveli i odredili pritvor….. a ograda je postavljena da se preskace a ne da zapreci prolazak…. sramota…..

      1. Vrlo tendeciozno pisano nimalo objektivno jer to vsm je zadatak.Vama sto god predsednik uradi ne valja uvek kontra idete.Vrlo nevaspitano ga nazivati ružnim imenima jer tp govori o vama i vasem karskteru kojega naravno nemate.Sramota jedna.

        1. Ja decka dobro izdominiram i ispovedim ga bar tri puta, a on posle ode kod Sarape i obilato se uneredi.

        2. Zašto Vi ne napisaste kako je stvarno bilo gospođo Jordana i da konačno saznamo istinu, jer jedno nam priča predsednik i njegovi potčinjeni, a drugo videšmo na snimku.
          Bile su kobre, ali u civilu, jesu se pesnički, ali to im je u opisu posla kaže AV i još momka, koji je nosio papir istukoše i prebaciše preko ograde.
          Da li ste bili tamo i sve videli, ili kao i AV niste bili ali znate.

    2. Bojim se da ce ovima da pomogne. U ovom rijalitiju ce Veliki Brat ostati poslednji u kuci.

  2. АВ је суспендовао све институције.Ово није ништа ново у историји људског рода . У некој далекој нама земљи живео Архијереј са својом паством и у тој земљи постојао је владар који је веома мучио народ. Почео Владика да се моли Богу да му открије шта су згрешили да им допусти таквог тиранина. Трећи дан му се јави сам Господ са Ангелима и рече: “ Нисам могао да вам нађем горег „. Због свенародног непокајања ,непоштовања ближњег и Божјих заповести е зато нам Господ шаље оваквог тиранина. Срби уместо да се поклоне Богу и Светоме Сави клањају се тиранину.

    1. „Skola bez veronauke, vojska bez casti, politika (politicari) bez postenja, Obezbozen (odbacio BOGA) narod“ je slika danasnje SRBIJE? . SVETI VLADIKA SRPSKI Nikolaj Velimirovic,…..

        1. Mislis na vreme provedeno u logoru, ako je to odlikovanje za tebe bezboznika onda je suvisno polemisati sa takvima kao sto si ti?

          1. U logoru je bio da bi ga sklonili od pravde i omogućili mu bekstvo, a bio je smešten u delu logora predviđenom za visoke oficire koji su bili zarobljeni. Taj deo nije bio nikakav luksuz, ali zatvorenici u njemu nisu slati na prinudni rad, imali su iste obroke kao stražari, mogućnost da zadrže kod sebe lične stvari i niko od njih nije likvidiran. U odnosu na prave logoraše, stanovnici tog dela logora su živeli bogovski. Da ga je hitler lično odlikovao je istorijska činjenica i može se proveriti u mnogim arhivima.

    2. Kako da narod ima poverenje u i stituciju crkve koja stiti pedofile. AV i ostali politicari su samo vesto urusili sve ono u sta je narod imao poverenje: crkvu, vojsku, skolstvo, zdravstvo, pravosudje…

      1. Ti nisi bivsi pravoslavac, ti si bivsi covek? Crkva smo svi mi a HRISTOS je glava crkve, svestena lica su samo BOZJI sasluzitelji? Kad to ukapiras shvatices zasto si sada bivsi covek!!!!!!

          1. Gospod je stvorio coveka po svom nalicju i ne gleda ko je ko i ko je kakav? Ali onaj koji se je odreko svoga tvorca i odbacio ga je sam sebi skocio u trbuh i predao se volji Luciferu? Apostol Pavle kaze da takve treba izoblicavati i pomoci da se vrate na put istine (ISUSU HRISTU) Gospodu nasem?

        1. Crkva su ljudi, pokvareni, lažljivi, lopovi…svega ima među ljudima, ali nisu svi ni crkva, ni ološ, ni ispranog mozga.

        2. Ja nisam crkva, niti je neki mrtav čovek od pre nekoliko hiljade godina glava crkva. Tvoja vera u nešto što ne postoji je fascinantna, ali to nine razlog sve nas koji ne verujemo u boga, proglašavaš neljudima. Ni ja takve kao ti ne smatram budalama zato što se mole ne znam čemu paleći sveće po crkvama i grobljima.

    1. Mislius na rosu, jer ove srpske znamo kako su prosle od ljudi iz sume, i hrvata, i slovenaca i bosanaca.
      Ne busaj se jer je svaki rat od 2. do sada izgubljen.

  3. Najgore u citavoj prici jeste sto se i vrhovni spin majstor i njegova saradnica bez ikakvih ogranicenja sprdaju sa citavom sirom javnoscu. Na taj nacin uklanjanje ograde postaje dokaz demokratije u Srbiji, a Dodikovi uvezeni batinasi iz Republike Srpske prikazuju „vojnom policijom“ odnosno Kobrama u civilu. Njihovi kapaciteti za ponizavanjem podanika, kako smatraju gradjane ove zemlje, su bezobalni.

    1. Ovo je smešno. Kada su bili protesti u B. Luci tad je tamošnja opozicija vikala da je Dodik uvezao Vučićeve batinaše. Sad obrnuto. Budite bar malo inventivniji.

  4. 1.Koliko se sećam ,,svevišnji,, je po dolasku na funkciju rekao da će kabinet predsednika biti preseljen na Novi Beograd u Palatu Srbija. Tada je pompezno najavio da će zgrada Novog dvora biti pretvorena u muzej. Još jedno lažno obećanje!

    2. Ne zna se ko je gori. Da li vlast ili SZS. Cirkusanti i jedni i drugi!

    1. Vidi, ne mozes da poredis SzS i ovu nakaradnu vlast. SzS nije ni vladala, a i DS i neke clanice su pokazale svoje rezultate. Za sve privatizacije kriv je Dinkic, koji je sada desna ruka AV-u. Svi koji su prebegli u SNS, poput Vesica, znali su posao od ranije i sad su se usavrsili u otimacini. Zato te molim da ne siris pogresno misljenje. Treba dati opoziciji vlast u ruke, ali uz odredjenu kontrolu. Ovaj covek na vlasti ce nas oterati ili iz zemlje ili u grob. Trece nema.

      1. Koliko ste vi naivni, ne može se rečima opisati. Vlast neću ni komentarisati jer su talog ovog društva ali da posle svega neko veruje u ovu tz. opoziciju to je stvarno strasno

    2. Ako se onako ponašaju kobre elitna jedinica onda smo mi kao narod u debelom problemu

  5. Za vreme „Srpskog Hitlera“ Slobodana Milosevica, ni jednog trenutka nije bio blokiran prilaz „Predsednistvu“, Zlatousti je prvi u istoriji uveo ogradu, cudi me da nije podigao i zid i to „ojacan“ strujom. Gde ce da nadje tolike navijacice da ga cuvaju? I Gadafi je imao slicne ideje i znamo kako je zavrsio.

  6. Нека кобре у летњим униформама покажу своја змијска тела!

    1. Koliko li ce da smrde KOBRA ZENE kada se oznoje od napetosti i zelje da brane precednika po ovoj vrucini?

  7. Ovaj bolesnik sto za sebe misli da je nekakav predsednik nije ni svestan koliko mu je kraj blizu.Tako omrazenog lika nikad u istoriji Srbije nije bilo.Bice upamcen kao najprljavija fleka koja se ikada pojavila a onda ce za par dana biti zaboravljen kao da nikada nije ni postojao.

  8. ajd onda u subotu da dođe 283 do 287 žena ispred predsedništva ako već oće tako !Bez tenzije sa zahtevima !!!

      1. Zato što će obući zimske jakne da izgleda kao da ih je više. Ali neće im proći, kao što im ni zimus nije prošlo!

  9. Pitali coveka zasto stavlja ogradu oko dvorista jel to da zna hde mu je medja? Covek im rekao da nije zbog medje nego da mu stoka ili divljac ne dodje pred prag!!!

  10. Junacine, sa predsednikom i ministrima vojske i policije na celu, a Vesicem i zamenikom Vesica u pozadini, preferiraju da isture nezna zenska tela kao zivi zid, umesto da izadju sami pred tih „225-228“ protestanata i licno
    daju odgovore na pitanja … Bravo!

  11. Trebao je to odmah da uradi. Da, „bas privlaci paznju na sebe“…ne, nego se previse upleo u igru žutih…KOJI SE NIKAD NIKOME NISU PRAVDALI, NAPROTIV, JOS BESNIJE SU ODGOVARALI. Ali, imali su posene skole i obuku za to. Svakodnevnu masu obespravljenih radnika ispred vlade niko nije predvodio, pa ih nikad nije bilo briga da se udostoje da ih prime – za vreme njihovog rezima. Mogu samo da zamislim sta su govorili i koje nadimke su im davali, sigurno im je bilo muka kad dolaze i izlaze sa posla…

  12. Naravno da ima spinovanja sa obe strane i da svako ima svoju istinu, ali ovaj mali Marković je preko razglasa pozvao pristalice da upadnu u zgradu (jasno se čulo na snimku) i preskočio ogradu. Obezbeđenje ga vratilo nazad, zahtevi dostavljeni i u principu se ništa nije ni desilo. Ne razumem potrebu ni političara, niti medija, bili oni provladini ili opozicioni, da od „komarca prave magarca“ i bespotrebno dižu tenziju u društvu. Pa svi smo Srbi, alo Srbi čuvajmo se sebe.

      1. I mi čoveka sa tim nadimkom postavimo na čelo države, a nijedan nadimak se ne zasluzi bez razloga.

  13. Kobra je ženskog roda (TA KOBRA). Kako to prvorođeni misli “ženske kobre“? Hoće li možda imati suknjice u glokne i sa postavom i čipkom? Možda će tako biti ženskastije od ovih subotnjih!

  14. Taj čovek je toliko bedan da nemam reči da izrazim svoj prezir. Koliko moraš biti bez mozga da bi ga podržavao? Ne želim da mu vidiomo leđa, želim da i on i svi kriminalci oko njega , odgovaraju i budu najstrože kažnjeni za sve što su ovoj zemlji i narodu uradili.

  15. Vrlo dovitljivo i njima svojstveno!!! Ali….meni sve vise izgleda kao antikampanja, sa tolikom agresivnoscu, prostaklukom, govornicima iz naftalina, a nebavljenjem esencijalnim problemima u drustvu, kao da rade za SNS.

  16. Da su ovo radnici iz pokradenih i/ili prodatih preduzeca uradili tadiću, npr. uuuu…ne bi bili vesti, nego zdravo-ćao, bum,tras, pa na procesuiranje(a vesti sve manje), pa se pozdravi i sa jednim poslom(e tu vec nema vesti).
    E a ovo ne rade radnici bez leba vec stranacki ljudi po zadatku.

  17. A da kojim slucajem nije obrnuto
    Da Biraci prave opozicionu predstavu
    Pa ih onda boli glava

  18. Šta reći na ovaj tekst…Mladi i pristojni ljudi, kako ste rekli, ne nasrću na nikakve ograde, zgrade i ljude….Nasiljem se ne postiže ništa.

  19. Do sada je hteo da bude Djindjic, …
    Pa, ‘Bravar’ …
    A sada i Gadafi, jedini drzavnik sa zenskom Gardom …

  20. cist primer krsenj zakona od predsednika srbije…..vojni zakon zenama vojnicima jedino dozvoljava da budu u pozadini….pa kad ove zavrse u gipsu ..za to nece odgovarati vuci.

  21. Ko se sjeća, zna, da je i Gadafi imao istu ovakvu jedinicu, obučenu po istim standardima. Zar ne?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.