Vučić: Pravo pre politike, tražićemo izručenje Haradinaja

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li Premijer i ja zivimo u istoj drzavi.Kod mene je promet sve manji, jedva isplacujem i minimalac, a 400 evra mozemo samo da sanjamo.

  2. Vučić reče da će otvoriti berzu u Mumbaju, koja kao što se zna postoji iha od kad! Šta mu treba i ta neistina? Kao i ona da će se sresti sa nekim važnim ljudima iz nove Trampove administracije? I što pilićari sa navodnim pojeftinjenjima, kad mi dobro znamo koliko je sve poskupelo. Eto i putarina je roknula za 10%! A što se tiče plata i penzija, opet mešetari. Otete penzije mora vratiti i to sa kamatom, a tek posle može da naklapa o nekim povećanjima.

  3. Vucicu, pravo je uvek bilo i jeste pre politike u Francuskoj. U to nemoj da sumnjas. A uverices se danas kada pravo proceni da je poternica Srbije protiv Ramusha Haradinaja protivna pravu, jer njemu i nikome drugome ne moze se suditi drugi put za neosnovane, fabrikovane optuzbe koje su odbacene na prvom sudjenju, kao bespredmetne i nistavne.

  4. Vidimo da se već neki domaći mediji utrkaju k će pre da usti Haradinija na slobodu sve sa tačnom satnicom ! Neverovatno. Onima koji iole ozbiljnije pozbaju međunarodne tokove i akruelna geopolitička dešavanja – previranja treba da je jasno da Srbija od svog stava odustati neće. KOliko god nekome delovalo paradoksalno Srbija je ta koja stavlja na test EU princip poštovanja prava a ne obrnuto. Eventtualni negativni ishod (daleko bilo) puštanja Haradinaja na slobodu ko iole poznaje principijalnost premijera može da donese figurarativno rečeno "očekujte neočeivano" ali nikada po štetu Srbije.

  5. Ма док је Вучић рекао "пиксла", Француска је брже- боље авијоном допремила Харадинаја. Ево баш се враћам са Калемегнана, док Харадинај у друшву америчког, британског и француског амбасадора шетају се и весело ћаскају. Другојачије би значило да државници поменутих земаља имају намеру да испуне луду жељу Вучић. Да помогну Албанацима да побију или отерију преостале Србе са Космета. Међ њима и моје две сестре и њихове породице и велики број ближих и даљих рођака. Ех Србију, ко су и какви су твоји државнци већ пуних 28. година! Играју се животима људи као помахнитали. Пре бих рекао будаласти. Вучићу, седи ди си, јер ниси за гди си.

  6. Ма док је Вучић рекао "пиксла", Француска је брже- боље авијоном допремила Харадинаја. Ево баш се враћам са Калемегнана, док Харадинај у друшву америчког, британског и француског амбасадора шетају се и весело ћаскају. Другојачије би значило да државници поменутих земаља имају намеру да испуне луду жељу Вучић. Да помогну Албанацима да побију или отерију преостале Србе са Космета. Међ њима и моје две сестре и њихове породице и велики број ближих и даљих рођака. Ех Србију, ко су и какви су твоји државнци већ пуних 28. година! Играју се животима људи као помахнитали. Пре бих рекао будаласти. Вучићу, седи ди си, јер ниси за гди си.

  7. Za tolika zlodela Ramuš Haradinaj je trebao odavno da bude u našem ili haškom zatvoru i osuđen na doživotnu robiju. Otvaranje poglavlja nebi trebala da imaju ikakvu povezanost ukoliko postoje ikakvi pravni principi

  8. Читам коментар и не могу да верујем да има срба који би ослободили Харадинаја сваке одговорности само зато што им се Вучић не свиђа, ј..о вас Вучић, овде се ради о убици српског народа маните се политике..

  9. Dragan

    05. januar 2017.
    Читам коментар и не могу да верујем да има срба који би ослободили Харадинаја сваке одговорности само зато што им се Вучић не свиђа, ј..о вас Вучић, овде се ради о убици српског народа маните се политике..
    J..o tebe Vucic bot-u jedan

  10. Nemoj da bi neko iz EU slucajno solio pamet Vucicu o vladavini pravne drzave, jer kod njega i dok je njega nama to u Srbiji ne moze da se dogodi. Ta vladavina prava, mislim. A sto se tice zahteva, to ce da pricekamo jer ministarstvo pravde jos nije napisalo zahtev.A kad ga napise onda mora da nadju nekoga da im prevede na francuski. Pa onda ce da ga posalju Strazbur.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.