Vučić: Predlog za Kosovo u martu, možda i vanredni izbori

Ostavite komentar


  1. Molim te Vucicu nemo samo misliti o izborima. Napravite neki plan da Srbija krene napred. Koliko vidim sve se radi ad hok. nista planirano,sve stihiski. Kad nestane ideja idemo na izbore. Jedino tako vladas ovim jadnim narodom Demagoskim obecanjima i statistickim sminkanjem situacije. Polako ali sigurno ostajemo bez icega srpskog.Stranci otvaraju kompanije poljoprivreda se gasi njive zarastaju stoka se utire,uvoz cveta. Aman napravite nesto SRPSKO. I rudnik zlata ne mozete da sacuvate.

  2. Neki dan je bio tekst u Danasu,da je "cilj"SNS da Djilasa i Jankovica ,sprece da prebace 30%..na gradskim izborima u Bgd!!!Ovo je u tu svrhu…app vanrednih izbora..Sve pare u Bgd…totalna centraluzacija…pokusaj..ocajnicki da se "sacuvaju piksla-projekti"poput BGD na H2O.,fontane,jarbola..i tako to…dok narod u Srbiji…muku muci da prezivi

  3. Znači biće i vanrednih izbora.Nema strategiju osim izbora.Demagogijom vlada vec skoro 6 godina.Hoce da svi ostanu kuci osim njegovih i tako sa 20% ima preko 50%.Srbija tone u lopovluku,bahatosti,medijskom mraku,ne radi tuzilastvo.policija,sudstvo,skolstvo,privreda…a narod se truje raznim bajkama o boljem zivotu i rijaliti emisijama.To je Srbija u danasnjem vremenu!

  4. Resenje za Kosovo bice u martu kao sto je predsednik i rekao ali sigurni smo da cemo biti napadnuti sa svih strana i da ce to biti bolno za obe strane. Sto se tice parlamentarnih izbora neka i budu,gradjani ce samo potvrditi sadasnju vlast i uspeh a opozicija ce biti tu gde i jeste jer nama u drzavi i narodu ne treba propast,lazovi i lopovi.

  5. Koliko god bilo bolno, bolje da se pitanje Kosova reši, nego da agonija traje večno.

  6. Naravno da ne treba dopuštati drugima da vode našu politiku. Treba održavati prijateljske odnose sa svima, ali sve to do razumne granice. A što se izbora tiče, opozicija samo priča bajke, bez realno izvodljivog rešenja i traži nove izbore, ne bi li se domogla vlasti…. Na kraju ćemo imati samo još jedne skupe izbore i opet ovu istu opoziciju, jer ovakvim postupanjem ne mogu da pobede…

  7. Vučić definitivno nema čega da se plaši. Ako bude parlamentarnih izbora, pobeda SNSa je zagarantovana i sigurna uz "ovakvu" opoziciju…

  8. Svi putevi vode u Beograd…!!! U Beogradu je i poceoo ovaj politicki kalambur, davnih osmdesetih,te ocekujemo da vidimo rezultate evolucije Srba kao politickih bica…!!! Doduse i Novi Sad je tu negde reagovao kao Madrid danas…!!!

  9. Ako dodje do vanreddnih izbora dobro,ako ne isti dobro. Narod je taj koji ce na kraju izabrati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.