Vučić: Predsednička funkcija nije rezrevna fotelja

Gostovanje premijera na Srbije na TV Hepi

Ostavite komentar


  1. Цензус опозиција се користи свим могућим средствима уз огромну страну помоћ како би се домогла власти, али заборавља да се у Србији пита народ како ће живети и ко ће га водити.

  2. Pojedincima smeta saradnja sa Kinom i Rusijom , nekima sa zapadom, nekima sa SAD, a pitamo se kako to da im ne smetaju fabrike koje su zatvorili i masa radnika koje su ostavili na ulici bez sredstava za zivot?

  3. Opozicija nema program niti ideje,jedino ih zanima predsednicka fotelja. Varaju se ako misle da cemo nasesti na njihove podvale.

  4. Premijer je najavio smanjenje poreza u privredi sto je bitna stavka za nova zaposljavanja i manji teret firmama.

  5. Pojedincima smeta saradnja sa Kinom i Rusijom , nekima sa zapadom, nekima sa SAD, a pitamo se kako to da im ne smetaju fabrike koje su zatvorili i masa radnika koje su ostavili na ulici bez sredstava za zivot?

  6. Ovolika demagogija i laganje ce Srbiju da unazadi kao drustvo na nivo pre Milosevica. Tuzno je gledati sta Vucic radi Srbiji. Za 5 – 10 godina kad se sve to srusi kao kula od karata pitace se kako zavrsismo ovde.

  7. Mnogo straha u njegovim recima. Da nema toga ne bi pravili cirkus u skupstini. Da je opozicija tako bezopasna cemu onda toliki cirkus,lupetanje gluposti,srozavanje ugleda skupstine? I ako su ti lajkovi na drustvenim mrezama tako nebitni sto ih onda prati i tome pridaje toliku paznju8? ima valjda neka pametnija posla od gledanja po netu ko i sta lajkuje

  8. Vuk Jeremic koji ima podrsku celog sveta i svuda sirom otvorena vrata, narcisoidni AV optuzuje da bi na "rezervnu fotelju", Sasa Jankovic zastitnik gradjana koji se dokazao kao vrstan poznavalac prava, i borac za prava nesrecnih gradjana Srbije i pravno uredjenu drzavu je AV i SNS /"Slina"/ optuzili su da je ubio najboljeg prijatelja, Miroslava Milenovic je svetski priznat finansijski forenzicar je, valjda zato sto je zena i fizicki napadnuta, jer je kako u SNS-u navode saradnik Sase Radulovica i moguci kandidat…To su u demokratskoj opoziciji pominjani kandidati za predsednika Srbije.Sta treba da ocekuje covek /bez obzira ko je/ kad zaista bude promovisan za kandidata demokratske opozicije? Da li je doslo vreme da na Zapadu "izvuku" iz fioka zabrane ulaska u svoje drzave funkcionera SRS, SPS i JUL-a iz DEVEDESETIH GODINA proslog veka?

  9. @Ivane,
    A zar se nije sve srusilo u Srbiji? Zar nije ovo ostao ostatak ostatak ili skup samo onih ljudi koji ne zele ili ne mogu odavde da pobegnu? Pogledaj na sta nam lice komentari gradjana. Nekada je tu bila zestoka borba misljenja, zestoka argumentacija i kontraargumentacija, a danas je to festival zombija i botova. Pogledaj na sta nam je prekjuce licila "proslava" 100 dana Vlade (peti ili sesti put 100 dana Vlade za samo cetiri godine). Jedan covek prica, saopstava podatke o toboznjem rastu, a facu natmurio kao na sahrani. Iza njega neka publika, cilj im je da samo statiraju. Njih niko nista i ne pita.
    Zar nije zalosno da, u vec dobro nacetom XXI veku, narod Srbije pristaje na autoritarnost i na bezidejnog (i beskorisnog) vodju? Koga vise zanimaju ovi skecevi u kojima je stanje u Srbiji stabilno, a svakodnevno se prica o drzavnim udarima juznoamerickog tipa? Kog radnika sa 16h (neplacenog!) radnog vremena dnevno zanima kada ce se Vucic kandidovati za predsednika i dokle misli da igra rijeliti u sistemu vecitog "dalje ide, dalje ide"?

  10. Ovakav članak samo pokazuje koliko je vlast uplašena od budućeg kandidata opozicije. Panika, bez pogovora. Sada će početi spinovanje i blaćenje svakoga ko i pomisli da bude kandidat opozicije. Nadam se da će biti dovoljno jak, da mu nikakvo pljuvanje vlasti neće naudeti.

  11. Gledao sam tzv intervju, Maric je prevazisao sebe , a intervju je skoro doveo na nivo cuvenog intervjua Vucelica sa S. Milosevicem na nacionalnom servisu evropske Srbije. Dozvolio je premijeru da ocenjuje I vredja osobe koje nisu prisutne pa ne mogu da mu odgovore. Dozvolio je da ga premijer zavitlava u vezi njegovih kontakata sa Mirom Markovic, a mogao je da mu ukase da je on za vreme njene vladavine bio minister u vladi njenog supruga, da je Dacic bio najodaniji posluznik bracnog para, a Vulin koga premijer tako hvali bio je najblizi saradnik drugarice Mire. Dobro se oni zezaju na racun naseg propadanja.

  12. Вучић се очигледно плаши Вука!

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.