Vučić: Presuda se unapred znala

Ostavite komentar


  1. Živeći u prošlosti, Srbija može samo da izgubi. U prošlosti i od prošlosti se ne živi. Moramo smoći snage i ostaviti prošlost u prošlosti i živeti za budućnost nas i naše dece. Očuvanje mira na ovim prostorima je najveći prioritet.

  2. Nepriličan je promotivni marketing u ovom traumatičnom trenutku za građane posebno od strane predsednika Republike. Uvažite ovaj bolni trenutak i zaćutite bar malo.

  3. Opet AV menja teze: nije svet lupio Srbe po glavi nego Ratka Mladica. To sto je i AV umesan (na svoj nacin) u sve sto se desavalo 90.-ih je jedini razlog sto on i dalje maze oci svom narodu menjajuci teze i krijuci se iza srpskog naroda. Svaki zlocinac ima ime i prezime i to nije srpski narod nego njegovi pojedinci.

  4. Prošlost ne može da se zaboravi,ali ne treba da nas vode loše emocije i u budućnost. Nastavljamo dalje jači i pametniji,da ne pravimo stare greške.

  5. Svi koji su krivi nisu isto tretirani…Samo je Srbin najvise propatio a najvise bio kriv…sud oformljen da bude pomirenje a nista od toga nije postignuto.

  6. a upozorenje je saopsteno u Skupstini Srbije,u sazivu pre devedestih…!!! Prica ima tuzan kraj… Ondasnji Predsednik Skupstine Srbije, prof. Unkovic,rece:…pa hajde da cujemo tuzan kraj…( opsti smeh…!!!) To je bio jedan od znakova pored puta,buduce ili sadasnje a nadamo se i prosle Srbije…

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.