Predsednik Srbije otkrio koliko pretnji smrću dobija na dnevnom nivou, pa zamolio: Stavite se u moje cipele

Ostavite komentar


  1. Ovo je strašno. Meni nije jasno što je prijavi sve te pretnje. Da ti ljudi ogovaraju.

  2. Pa, zašto se onda ne skloni sa mesta predsednika i vodi miran porodični život. Eto, neka proba. Zaista nije loše. Onda nema razloga za pretnje.

  3. Kao i sam Vučić ni vi meni niste „ništa jasniji“ kada je od citavog njegovog „intervjua“ vama ovaj deo „njegovog otkrica“ toliko važan da tome posvetite „posebnu pažnju“ i to objavite u „posebnom tekstu“ kao „najvažnije otkrice“ koje je „gradjane posebno interesovalo“ ali nisu znali kako to da saznaju i kod koga da se o tome informisu ?
    E sad „kada ste vec tu temu istakli kao najvažniju“, i kod gradjana „probudili radoznalost“, bilo bi „poželjno“ da vasim „novinarskim istraživanjima“ PROVERITE da li su predsednikove tvrdnje tačne ili je „malo preterao“ ?
    Hvala unapred !

  4. Pa sta rade te nase nagradjivane bezbenosne sluzbe kada nijednu pretnju i atentat NISU RESILE? Izmisljas pretnje da ti se sazali narod?

  5. Zašto li mu ne verujem? Retoričko pitanje. Zato što je do danas, na hiljade puta, slagao srpski narod, huškao na rat i mržnju, pokrao penzionerima penzije i tako dalje, dok se ne umorim od nabrajanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.