Vučić preuzeo dužnost predsednika (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Vucicu mamlaze, ko ti je dozvolio da trosis nase pare za svoje reklamiranje!?

  2. Ako već nije dr Stefanoviću, kome je onda Vučić još mogao da pošalje pusu na balkonu?

  3. Ljudi, ja nisam dobio slobodan dan na poslu za inaguraciju. Sta ovoliki svet radi na ulici u radno vreme ako je stopa nezaposlenosti tako niska?

  4. Nakon propalog diktatora kralja Borisa Tadica,dobili smo novoga cara Aleksandra.Sa srecom Srbijo.

  5. Baš ste vi lenji. Pratite događanja tek od 10:10 a predsednik i bivši premijer, ustaje u 5:00. Nije se valjda baš danas uspavao.

  6. Nije važno što su prazni stomak i džep, važno je da je narodu puno srce AV-a.

  7. Otišao je najneobrazovaniji predsednik, zamenio ga najnarcisoidniji.Slavici Djukić Dejanović bi trebalo oduzeti licencu.

  8. Vucicu puno uspeha u daljem radu i da u najboljem svetlu predstavlja Srbiju kao i da opravda dato poverenje.

  9. Zamrzni-nakon 4(1,2,3,4,5…) godine odmrzni i posluži isto ovako i sa istim počastima, prilozima i đakonijama. Šalabajzeru.

  10. Spontano otupljeni narod, silom uteran u tor ispred Skupštine, uplašen visokim koeficijentom UV zračenja (izum Nade Macure), spas je pokušao da nađe u retkom hladu Pionirskog Parka, kroz koji je koliko juče udarena staza za Alexandra I Drugovenčanog. Najveća gužva – oko pojila, cisterni sa toplom vodom (izum Yulina). Oko tora, strateški raspoređeni istetovirani buldozi, štite stado od divljih neistomišljenika.

  11. ON NIJE MOJ PREDSEDNIK. On je predsednik napredne stranke i njenih satelita! Necu ga priznati za predsednika ni ako se odrekne manira recikliranog radikala i funkcije predsednika stranke, jer treba pred sudom da odgovara, za Savamalu, helikopter, Beograd na vodi i Zelezaru!

  12. Pohvaljujem autfit Sande Rašković i Dijane Vukomanović na inauguraciji. Savršeni kostimi, divne boje koje se odlično uklapaju u boju kose i ten… Pogotovo mi se dopada njihov ubitačno dobar crno-beli aksesoar koji drže ispred sebe…

  13. Jos je samo falio mac kralja Artura da ozvanici krunu.

    Vucic je pogasio sva svetla dolaskom na vlast kada ovoliko ljudi nista ne vidi. Nadam se da ce oni sto vide nekako napipati vrata i izaci iz mraka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.