Vučić: Prijateljski odnosi Srbije i Rusije dokazuju se i u vreme pandemije

Ostavite komentar


    1. EU ne postoji, to je ljuštura koja više sem spoljne ambalaže više ništa ne ukazuje da postoji, sve u ambalaži trulo, bez ikakve nade za oporavak.

  1. Odnosi izmedju Srbije i Rusije su uvek pocivali na medjusobnom uvazavanju i prijateljstvu. Izuzetka nije bilo ni u toku pandemije gde su se samo ucvrstili vec jaki odnosi.

  2. Srpsko-ruska saradnja na polju spoljne politike ove dve bratske zemlje je nešto što je od izuzetne važnosti za srpsku spoljno-političku poziciju i njenu stabilnost! Naši lideri, Vučić i Putin, imaju odličnu komunikaciju, i nadamo se značajnim rezultatima saradnje na ovom polju!

  3. Све више руских званичника долази у посету Србији што је јако добро. Да ли ћемо скоро видети некога из Европе не верујем. Хвала братској Русији за сву пружену помоћ.

    1. Veliko hvala braci rusima za sve sto su radili i sto ce uraditi za nasu Srbiju. Njihova pomoc je od velike vaznosti.

  4. Rusija i Srbija imaju pre svega iskrene prijateljske odnose. Zato imaju jake, stabilne odnose koji su izgradjeni na medjusobnom uvažavanjem i poverenju, razumevavanju i prijateljstvu.Maksimalno se trudimo da te odnose u buducnosti održimo i još više učvrstimo.

  5. Izuzetno jako i tradicionalno prijsteljstvo, koje je pokazalo snagu u najvećoj krizi izazvanoj covid-19.

  6. Prijateljski odnosi Srbije i Rusije se dokazuju u različitim izazovima. Ponosni smo na takav odnos.

    1. Odnosi nikad bolji..Saradnja dveju zemalja nikad jaca.Zivelo srpsko~rusko prijateljstvo

  7. Svaki novi susret sa bilo kim od ruskih zvaničnika je samo potvrda je svakako visokog stepena međusobnog razumevanja, poštovanja i poverenja. Nema sumnje Rusija je jedna od retkih zemalja koja nam je pomogla kada nam je pomoć bila najpotrebnija.

  8. Bitno je da smo u ovim teškim trenucima tu jedni za druge. Da pokazujemo solidarnost jer samo tako, zajedničkim snagama možemo lakše prebroditi sve.

  9. Dobro je što Vučić gleda kroz prizmu sveukupnih političkih i ekonomskih okolnosti, pa pokušava i uspeva da održi odličnu saradnju sa Rusijom imajući u vidu strateško opredeljenje Srbije po pitanju EU.

  10. Hvaka braci rusima na vakcinama i nadam se da ce Torlak poceti da pravi vakcine uskoro, onda cu i ja da je primim.

  11. Ne smeju nas zavadjati sa rusima. Mi moramo sa bracom da budemo slozni, na obostranu korist.

Ostavite komentar


Politika

Za Kragujevac - Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu? 9

Za Kragujevac – Znamo se: Zar nikome ne smeta što Radnički igra u Leskovcu?

 Prošle nedelje FK Radnički iz Kragujevca je trijumfovao na evropskoj fudbalskoj sceni protiv barskog Mornara ali mnoge Kragujevčane boli što je taj uspeh ostvaren u Leskovcu a ne na „Čika Dači” u Šumaricama. Tim povodom, tokom vikenda reagovala je i opozciona odbornička lista u gradskom parlamentu Za Kragujevac - Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.