Vučić: Priština najavila da neće dozvoliti održavanje referenduma 16. januara

Ostavite komentar


  1. Pristina definitivno ne zeli normalizaciju odnosa sa Beogradom. Na zalost, mislim da medjunarodna zajednica je na potezu ali ne reaguje dovoljno adekvatno. Izgleda da je to zamka za Srbiju…

  2. Ja ne smatrao da je Prishtina ta koja „ne zeli“normalizaciju.Beograd je definitivno presao sve CRVENE linje,I stalno nesto i misljaju.

  3. Da pitam samo. Ako je Kosovo deo Srbije ZASTO za ustav glasaju SAMO Srbi sa severa? Ili treba na referendum da izadju svi, i potvrdimo da je Kosovo nase, ili niko. Ovako nas predsednik javno izjavljuje da kosovske Albance ne tretira kao svoje gradjane. Drugo, ako Srbija ne dozvoljava da ministri sa Kosova posecuju Presevsku dolinu, cemu ljutnja kada se brani ulzak na Kosovo nasem ministru? Ili predsednik smatra da niko to ne zna pa ponovo seje poluistine.

  4. Ja ne smatram da je Prishtina ta koja „ne zeli“normalizaciju.Beograd je definitivno presao sve CRVENE linijelinje,I stalno nesto i izmisljaju.
    Budemo realni ali Srbija ima problema sa svima u okruzenju,I mesaju se u unutrasnje stvari isti.To nije nigde DOZVOLJENO caktuar sta vise je ABSURDNO,dok to Srbija radi svakodnevno.To je problem Balkana,a ne zemlje u okruzenju.

  5. Oslobodicemo mi nase Kosovo kad tad, mogu oni svasta ali mi nikada necemo priznati Kosovo jer to je nase uvek bilo od starih nam je ostalo.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.