Vučić: Pritisci na Srbiju će biti veći nego ikad zbog Putinove odluke, traže se „sankcije“

Ostavite komentar


  1. Vučiću, hitno uputi pismo Putinu i reci mu da si zabrinut zbog njegovih odluka koje ugrožavaju mir i tvoj rejting na dolazećim izborima.

  2. Ne drami, Vučiću,
    kakva pripravnost vojske i policije Srbije?!
    Samo stresovi ovom narodu od tebe.
    Kakve veze ima Srbija sa Rusijom i Ukrajinom?
    Ćuti i pravi se mrtav, Srbija je neutralna.

  3. Kroz ljudsku istoriju, više zla je nanelo jedno benigno pero, kojim su potpisani razni sporazumi, priznanja i dekreti, od svog oružja, uključujući i atomske bombe! Jer da nije korišćeno pero i potpisivane razne deklaracije od strane političara i državnika, o „miru i sigurnosti“ oružje ne bi ni progovorilo. Da li je Putin svestan svog čina? Zanimljivo je da su pre njega na sličan način postupali čuveni vladari Egipta, Asirije, Vavilona, Medo-Persije, Grčke i Rima! Čak su Aleksandru Makedonskom sveštenici u Jerusalimu, kako je pisao istoričar Josif Flavije, pokazali Danilovo proročanstvo gde je tačno opisano kako će ovaj vladar napredovati, ali i kako će ga kasnije naslediti i u vetar razneti njegovu slavu i ogromnu osvojenu teritoriju, 4 otcepljena generala njegove vojske! Hoće li Putin dočekati mirnu i duboku starost? Nije li tako i Hitler ušao bez problema u Austriju, Poljsku i Češku, Francusku, bivšu Jugu? A potom u samo 4 godine krvave epopeje, gde je bio svet? A gde je i kako završio Hitler? Da li drug-gospodin Putin misli i o tim podacima? A srpski političari su znali uvek da ljube skute raznim gazdama i agama, nekad se to pokazalo mudrim nekad ne. Ali i age i gazde su prošle, a Srbija, eto opstade do sada, hoće li biti mudra i dalje? Jedna stara poslovica kaže da mudar pazi na svoje korake, a neiskusni idu dalje i bivaju kažnjeni. Voleo bih da se to ne desi ovoj Zemlji, jer, istorija ne prašta! Živi bili pa videli!

  4. Odgovaraju tebi Kinezi zbog finansijskih manipulacija i kradje koju sa njim lako radiš i bez ikakve kontrole .

  5. Kakvi pritisci. Od koga. Zašto???
    PA zapadne zemlje su miroljubive i dobronanerne. One žele samo pomoći. Nadam se da će se ovi natofili lično uveriti u njihovu brigu i pravednost

  6. Kad pogledate kakve Srbija ima veze sta Ogromna Zemlja Rusija radi Sa svojim Komsijama
    Zapad Previse Trazi od Srbije
    Sto Srbiju upetljavaju Sa Tudjim Problemima
    Nema Logike

  7. Lepe su nam zapadne pare, ali smo ipak veci Rusi od Rusa…U najtezoj situaciji po Srbe,1999.te Rusija je bila UZDRZANA. Parti pa vrati!

  8. Ni slucajno sankcije. Izgubice predsednik izbore ako to bude uradio. Ni slucajno sankcije Rusiji!

  9. Od klike Seselj, Vucic, Nikolic, Kostunica, Tadic, i komunistr komediografije Dacic, ne ocekoje se da razumeju akt agresije vozaca helihopzera Putin i vojne hinte kremlja, jer je ni u sopstvenoj zemlji nisu „videli“, iako su jezicima bezumno palacali poput politickog otpada u Srbiji i sire. Zato bosanski sin u Srbiji ne osudjuje agresiju, jer obilato puni porodični budzet, leci mamine komplekse, potice kriminal i huligane i sramoti srpsku naciju i narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.