Vučić objavio snimak kako mu izgleda privremeni smeštaj (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Joj, kako nam je spontan i skroman ovaj predsednik! Suze mi pošle na oči. Ulazi iz hodnika, a kamera ga čeka na gotovs i prati ga od odaje do odaje.
    Rekli bi da je influencer a ne državnik.

  2. Poštovani administratori, verujem da ima svakakvih komentara, uključujući i moje. Kakav snimak – takvi i komentari. Nismo mi odgovorni, već onaj koji je „prvi počeo“. Pozdrav.

  3. Nekako mi liči ovaj nameštaj kao da je Telekomov…Mada ne verujem da bi mu oni to dali na korišćenje…

  4. Mogao je da se smesti i u KPZ u Šapcu, nije ni to daleko od Loznice, a treba da se navikava.

  5. Kompletan idiot !
    Dok su Srbi sa Kosova ostavljeni sami sebi on nama pokazuje njegov smeštaj .Pa zar ima i jedan idiot u Srbiji koji nije procitao ovog prevaranta .

  6. Dal ga je sramota? Ma nije sigurno. Pa što ne kažeš da si ti komplet sve renovirali? Što nisi prikazao ono nekad i sad. I naš narod ovo popase kao zeka travu. Kako od nas pravi budale decenijama to je neverovatno. Da ima bar malo obraza nikad ovako neku budalaštinu ne bi objavio

  7. On se uselio a na Kosovu se iselili. Lepa priča, čak i video, lepo sređeno i izgleda je to najvažnija vest. Od nje ne boli glava.

  8. „objavio je kako izgleda njegov smeštaj u Loznici, gde je na šest dana izmestio sedište Predsednika kako „bi bio sa narodom“
    – Koja sprdačina ! Što nisi „izmestio sedište“ u Kosovsku Mitrovicu !? Tamo si sada mnogo potrebniji. Ovi iz i oko Loznice su na mitinzima već rekli svoje…

  9. Cirkus nad cirkusima, covek izigrava Mesiju i sprda se sa vlastitim narodom.
    Gde ovo ima da predsednik jedne drzave lobira za stranu firmu na stetu svoje drzave i naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.